NEVE JELENTÉSE: Isten áldása. NEVE: Nagyon sokan összetévesztik Anael arkangyallal a nevét és így a feladatköreiket is. (+ összetéveszthető egy...

NEVE JELENTÉSE: Isten áldása.
NEVE: Nagyon sokan összetévesztik Anael arkangyallal a nevét és így a feladatköreiket is. (+ összetéveszthető egy másik angyallal - nem arkangyallal /!/, Honiellel.)
VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: asztrológia, asztronómia, önkéntesség, papság, diplomaták, gyógyítók, intuitívek, fénymunkások, segélyszervezetek.
TÁRSULT NEVEK: Amel, Hamiel, Hanael, Onoel.
MENNYEI FELADATKÖREI: Haniel Isten szeretetének és áldásának hordozója. Gyógyulást és segítséget nyújt a beteg lelkeknek.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE: Mikor nem tartod magad méltónak Isten jóságára és destruktív érzelmekbe merülsz bele. Haniel ilyenkor segít megnyugtatni a lelket, megkönnyíteni az elmét, áldást hoz és a megbocsátás üzeneteit.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: együttérzés, higgadtság, figyelem, diszkréció, finomság, szeretet, önimádat, önbecsülés.
LEBONTJA: depresszió, kétségbeesettség, kételyek, bűntudat, önrombolás, haszontalanság, értéktelenség.
JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): meleg/lassú/levegő.
SZÁRNYAI: fehér.
ÁLTALÁNOS ÖLTÖZETE: Haniel nem az öltözékéről híres. Láttam már fehér ruhában, Gábrielhez hasonlóan, azonban láttam már barna szarvasbőr öltözékben, mintha 1800-as évekbeli rendőrmaskarát öltött volna magára, még cowboykalap is volt rajta. (Nem tudom, miért, de amikor nekem jelenik meg, gyönyörű barna hajzuhataggal rendelkezik.)
IKONOK: angyalszárnyak, szánalom szíve, szivárvány, napsugár, fehér galamb.
ÁLLATOK: szarvas, galamb, holló.
NÖVÉNYEK: szívvirág, pimpó, gyapjú, olíva, liliom, pálma, rózsa, zsálya.
TÁRGYAK: asztrális testek, lámpák, békeszimbólumok, koszorú.
BOLYGÓ: Hold, Uránusz.
NAP: hétfő, péntek.
ÉVSZAK: ősz.
TERMÉSZETI ERŐ: levegő.
FÉMEK: arany, platina.
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: hegyikristály, jáde, rózsakvarc, szodalit.
FORMÁK: nyolcszög.
CSAKRÁK: szív.
ZENEI HANG: G.
HANGSZEREK: dübörgő lábak és tapsoló kezek.
SZÍNEK: halvány föld színek.
SZÁM: 5.
ILLAT: rózsa, zsálya.
ILLATTÍPUS: finom, tiszta, levegős.

Hogyan lépj kapcsolatba Haniellel
Haniel - akárcsak testvére, Mihály arkangyal - ügyesen bánik a gyors, csípős válaszokkal és a vicces észrevételekkel. Egyszer láttam őket együtt, mint két régi jó barát csipkelődtek egymással, okos és vicces megjegyzéseik kifogyhatatlanok voltak.
A Haniellel kapcsolatba lépő tisztán hallók elmondhatják, hogy nagyon rugalmas angyal, mindig készen áll egy jó beszélgetésre. Semmi nem tudja zavarba hozni, még Mihály sem. Lényét körülöleli a harmónia, a nyugalom és az isteni szeretet. Engedd meg magadnak, hogy megfürödj melegségében, és figyelj oda buzdító szavaira, amelyeket egyenesen Isten szívéből közvetít feléd.
A tisztán érzőket átragyogja Haniel áldásos jelenléte. Haniel erőt nyújt a gyengéknek, reményt az elcsüggedteknek és menedéket az érzelmi ott-hontalanságban élőknek. Az ő közelségében a negatív érzelmek nem sokáig kapnak létjogosultságot, ne habozz hát hozzá fordulni spirituális aggodalmaiddal, mikor Isten áldására és bátorítására áhítozol legjobban.
Haniel mosolyától megolvad a szívem, a tisztán látók és az álmokon keresztül kommunikálók megégetett szíve csupán külsejétől is megenyhül. A mennyek legbájosabb angyala, Haniel mozdulatai folyékonyak és finomak. Nem tudom nem megbámulni hosszú, könnyed lépteit. Mindig mindenkit illedelmes megjegyzéseivel köszönt, igazi úriember. Bárki, aki csak találkozik vele, békével és biztonsággal töltődik fel, mindig emlékeztet arra, hogy bármi is történt veled ebben az életben, Isten áldása éppen elég ahhoz, hogy jogod legyen a boldog élethez.

Evolúció - teremtés - hozzákapcsolódás az új világokhoz - mennyiségi ugrás - kiengedni az elnyomott érzelmeket - egyesülni a többiekkel - munka a fénnyel a vízöntő korában - kinyílni az új iránt - öröm a kreatív kifejezés által - felelősség önmagunkért.
Úgy tűnik, hogy minden mozgásban és a végtelen nyolcas vonzásában van. A nyolcas számjegy a kiegyensúlyozottságot, az igazságosságot és a végtelent szimbolizálja. A két örökösen forgó ellipszis egy pontban érintkeznek, ahol kicserélik az energiáikat. Ez számos életfolyamatot jelképez, mint például a légzést.
Amint elérünk egy bizonyos tudatszintet, a földi evolúció az égi fejlődési folyamatba megy át. A tudat szétkapcsolásával elkezdődik az égi fejlődés, amely által az anyag egy felsőbb renddé transzformálódik át.
Az egész teremtést végtelenül gazdaggá teszi minden egyes, a sötétséget felváltó, új fejlődés és megismerés.
Haniel arkangyal fontos szerepet játszik a vízöntő korszak értékeinek megvalósításában, amely az egyén szabadságának megőrzése mellett feltételezi az egész emberiség testvériességének megvalósulását.
Ez az arkangyal különösen fontos az emberiség és az egész világunk számára az éppen kezdődő új korszakba - a vízöntő korába - való belépés szempontjából.
Ebben a hatalmas teremtő folyamatban megváltozik a Föld arculata. Az emberi civilizáció elérte a fejlődése legmagasabb fokát, már ami a technikai fejlődést illeti. Az információk a gondolatok sebességével haladnak az egész világon, az idő gyorsan halad. Az ember maga lépett a teremtő szerepkörébe és képes megváltoztatni az élőlények és a növények örökítési folyamatát. Jelen pontban annál fontosabb a lelki erők jelenléte annak biztosítására, hogy az emberiség teremtő ereje alázatosan egyesüljön az isteni Szellemmel és ezáltal a Föld és az egész világegyetem javát szolgálja.
A világmindenség érzékeny egyensúlyban áll. Bármely teremtmény legkisebb részének parányi változása is megérződik az egész világmindenségben, és mindenhol láthatóan nyilvánul meg. Ehhez hasonlóan minden egyes ember minden tette és minden gondolata befolyásolja az egész emberiséget, hiszen mindnyájan kölcsönösen kapcsolódunk egymáshoz, mint ahogy a szervezetünkben is minden sejtnek megvan a maga egészen individuális helye, hiszen e nélkül az egész rendszer összeomlana.
A rákos sejt kiválik a test egységéből és önállóan új, beteg formákat (daganatokat) alakít ki, hogy egyedül valósítsa meg magát.
Végül elhal az egész szervezet és vele együtt a rákos sejt is. A teremtés felelősséget feltételez és az egység és az összes dolog mély ismeretét kívánja meg. Haniel arkangval energiája segít felismerjük azt, hogy mikor próbálunk meg egoista és önző okokból teremteni és mikor válunk az isteni alkotás részévé. Minden tevékenység, minden megnyilvánulás, minden mozgás, minden tett és minden életforma közvetlen összefüggésének felismerését éppen Haniel arkangyal közvetíti számunkra. Az ő energiája tisztítja meg a Lelket, teszi lehetővé az információkhoz való hozzájutást és teremt mindent újjá. Haniel arkangyal arra a felismerésre vezeti a tudatunkat, hogy a gondolataink az anyagban valósulnak meg cs alakot öltenek. Amit kibocsátunk, azt megtaláljuk és amit megalkotunk, az a mi művünk, a mi alkotásunk amelyért senki más nem felelős, csak mi.
Új, hatalmas teremtő energia terjed a Földön. Ezért is van szükség Fénnyel teli lelkekre és az isteni Mű felelősségteljes együttműködőire a világon.
Haniel arkangyal különösen azokat az embereket szólítja meg, akik Atlantiszon inkarnálódtak, mivel az energiájuk feltámasztja az atlantiszi tudást.

Így szól Haniel arkangyal:
A formákkal játszó arkangyal vagyok. Az energiám teremtő, kreatív és végtelenül sokoldalú a materializációjában. Bennem lakozik az isteni öröm, mert az Anya-AtyaIsten örömét leli az új keletkezésében.
Bennem lakozik annak a felismerése, hogy minden Istentől származik, és minden Hozzá áramlik vissza; mindaz, ami valaha volt és az is, ami lesz. Adják át magukat az isteni energiának és az Ő általam megvalósuló kisugárzásának, ezáltal a teremtő képességük végtelenné válik.
Sok embernek elképzelése sincs arról, hogy hogyan is kezelje az életét, és hogy mi rejlik az evilági életében.
Ők el vannak vágva az általam irányított és képviselt energiaáramlástól. Ezt gyakran valamelyik előző életben elkövetett tapasztalat, a kiszolgáltatottság traumája okozza.
Az energiám kisugárzása az új ezredévbe való belépés fontos részét képezi, amelyben az embert a saját valóságának teremtőjeként ismerjük meg. A Fényben úszó tudás fény világokat teremt és fényes jelent teremt a Földön. Ezért tisztítsák meg a finomanyagú testüket. Majd ezt követően válhatnak olyan tisztává, mint a hegyi tó és a Himalája levegője. Ekkor nyilvánulhat meg Önökön keresztül, a világegyetem törvényeivel összhangban, az isteni teremtő energia.
Az ánanda-csanda központon keresztül dolgozom a segítőimmel együtt az Önök finomanyagú testein. Én az „Isteni győzelem” vagyok, én vagyok e név Fénye és ettől a pillanattól fogva állandóan Önöknél vagyok.

Meditációs gondolat
Békét kérek a magam és a többiek számára.
Megismerést kérek a magam és a többiek számára.
Védelmet kérek a magam és a többiek számára.
A világmindenség része vagyok, a világmindenség az én részem.
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Forrás: www.angyalokfenye.hu
Illetve még több segítségért pedig látogass el az Angyalok Fénye FACEBOOK oldalára! Csatlakozz PINTERESTJÉHEZ és INSTAGRAMJÁHOZ is!
Share To:

Post A Comment: