A szabályozott frekvencia társadalmában az emberiségnek korlátozott lehetőségei voltak a technológiák kialakítására. Egy kevésbé szabályozott társadalomban, ahol több lehetőség van kijutni, és utazásokat tenni az űrben, és jobb a rendszerek közötti kapcsolattartás, egészen bámulatos és elképesztő lehet a technológia fejlődése. A bolygón kívülről érkező ajándékok és befolyások nagy részét eltitkolták. / Hajnalhozók: Új határok ~ fényörvény, galaktikus föderáció, galaktikus üzenetek, GF, hajnalhozók, hírek, plejádi tanítások, plejádiak, üzenetek,

Hajnalhozók: Új határok
A szabályozott frekvencia társadalmában az emberiségnek korlátozott lehetőségei voltak a technológiák kialakítására. Egy kevésbé szabályozott társadalomban, ahol több lehetőség van kijutni, és utazásokat tenni az űrben, és jobb a rendszerek közötti kapcsolattartás, egészen bámulatos és elképesztő lehet a technológia fejlődése. A bolygón kívülről érkező ajándékok és befolyások nagy részét eltitkolták. Különböző csatornákon természetesen kapott a bolygó némi információt, s az ennek eredményeként létrehozott technológiák nagy változást idéztek elő az életformában.

Az életmódváltást hozó egyik nagy változás e században a film megjelenése volt. A filmipar a gondolatbefolyásolás egészen új módszerét hozta el a bolygóra. Ugyanúgy létezik a kozmoszban holográfiaipar, mint ahogy filmgyártás van a Földön. Holografikus bejátszásokat készítenek, vagyis olyan drámákat, amelyek valóságosnak tűnnek, és a kapukon keresztül bejátsszák a ti valóságotokba. Mivel ezek az űrlények több százezer éve itt vannak, és mivel ezalatt az emberiség frekvenciája szabályozott volt, egyáltalán nem volt nehéz becsapni az embereket. A holografikus inzerteket használták a Földön a tudat manipulálására és irányítására. Ezáltal a tájékoztatásból félrevezetés lett az információ kismértékű adagolása miatt. Mi úgy látjuk, hogy a holografikus képeket használó lényeknek nem mindig az a célja, hogy fényt, tudást, vagy boldogságot hozzanak az emberek életébe. Hátsó szándékaik is vannak, de ezt persze úgy állítják be, mintha fényt hoznának.

Holografikus jeleneteket, elsősorban égi látványosságokat alakítanak ki, hogy egyszerre tudjanak hatni az emberek nagyobb csoportjaira. Az ufóélmények nagy része is ilyen holografikus bejátszás volt, bár nem mind. Egyvalaki különböző formákban állított össze holografikus képeket, amelyeket egyidejűleg vetítettek le különböző kultúrákban. Ezért van az, hogy a Föld néhány vallási története megegyezik a világ összes pontján, annak ellenére, hogy a különböző népek vagy kultúrák nem is kerültek egymással kapcsolatba.

A hologramok pontosan úgy néznek ki, mint a háromdimenziós valóság. Megszerkesztett események, amelyeket a ti valóságotokba helyeznek, hogy úgy tűnjenek, mintha folyamatos eseménysort alkotnának. A megfigyelők agyának befolyásolását célozzák, és nagyon nehéz felismerni őket. A következő években rengeteg effélében lesz részetek, amikor a Közel-Keleten és a bolygó más területein szinte mindenhol megnő a földönkívüli tevékenység, és az erről szóló hírek száma. A nagy események némelyike teljesen természetesnek hat majd, de lesznek olyan bejátszások, amelyekkel az emberek tudatát az általuk irányítani kívánt egységes világrend felé terelik.

A holografikus jeleneteknek energiamezejük van, amit varázsvesszővel mérni lehet. A varázsvesszők különböző módon mozognak a mezőkben, mert változó az energiájuk, és hihetetlenül magas szinten vibrálnak. Belesétálhatsz ilyen hologramokba, és szerepelhetsz bennük. Aki részt vett már hasonló bejátszásokban, megesküdne rá, hogy a valóságot tapasztalta. Pedig csak megrendezett események tanúja volt, amelyek célja az emberi agy befolyásolása. A hologramokat nem a tanítás érdekében gyártják, céljuk az irányítás. Egyszerűen részei a létező technológiának.

A valóságok ugyanúgy létrehozhatók és lejátszhatók, mint a filmek. Ti filmekkel, televízióval és hasonló dolgokkal teremtetek valóságot. Vannak más, nagyon fejlett lények, akik nagyon ügyesen olyan „igazi" valóságokat tudnak teremteni, hogy észre sem veszitek a különbséget. Úgy működnek, mint a sugarak. Ahogy reflektorokkal fénypászmákat lehet vetíteni az éjszakába, a holografikus bejátszásokat a kapukon keresztül vetítik a bolygóra. Ehhez hatalmas mennyiségű energia szükséges, hiszen a folyamat a dimenziók egyesítésével működik. Ez a technológia háromdimenziós szinten nem létezik, csupán más kiterjesztésekben működik, tehát dimenziós fúzióra van szükség.

Mi a különbség a dimenziók között ? Miért fontos az egyik kiterjesztés a másik számára ? Mert minden dimenziónak más a vibrációs ereje, más módon mozognak benne a molekulák. A hologramoknak olyan helyre van szükségük, ahol a dimenziók már összeolvadtak, hiszen egy másik térbeli kiterjedésen keresztül kell bejátszani őket ahhoz, hogy beléphessenek ebbe a dimenzióba.

Az emberiség vak volt. Újra és újra becsapták, mert fejletlen spiráljaihoz nem tudott csatlakozni a tudás. A Fény Családja azért jött, hogy változtasson ezen. Azért vagytok itt, hogy új frekvenciát hozzatok a bolygóra, s tartsátok ezt a testetekben, hogy a bolygó többi része is ráállhasson erre a hullámsávra. Ez a frekvencia lerombolja a bolygón a kétszálas DNS-en alapuló szerkezetet. Nem történhet másképp: eljött az idő a továbblépésre. A Föld készen áll, hogy megtegyen mindent, aminek segítségével ez a fejlődés megvalósítható.

Az embereknek meg kell tanulniuk, hogy felismerjék az energiákat. A valóság megismeréséhez ezt az érzéküket többet kell használni, mint a látást, hallást, szaglást, ízlelést. Már mondtuk, hogy a szem, a fül, az orr, a száj és a tapintás csalóka képet ad a valóságról. Azt hiszed, hogy ezekkel a szerveiddel a realitást érzékeled, de igazából ezek határt szabnak a valóságról szerzett érzékelésnek. Gyermekkorotok óta arra tanítottak, hogy a környezetről a szemetek, a fületek, az orrotok, a szátok és a tapintásotok segítségével szerezhettek tudomást. Az események megtapasztalásához most más érzékelési formákra kell hagyatkoznotok. Az egyik ilyen kevésre tartott érzékelési forma az érzés. A frekvenciaszabályozással ezen a bolygón eltorlaszolták az utat az érzések előtt - ami a tudásotokból, az ösztöneitekből, a lelketekből áll -, hogy ne legyetek képesek rátalálni. Ha felfedezhetnétek saját tudásotokat és az ösztönös létezés módját, nem lennétek irányíthatók.

Honnan tudhatod, hogy mi irányított és mi nem ? Ez egyike azon dolgoknak, amit itt meg kell tanulnotok - beugrani a forró vízbe, és tudni, hogy mikor kell kiugrani. Lényed legmélyén van egy érintetlen terület, amelyre rátalálhatsz, és elkezdhetsz együttműködni vele. Ez az integritás tiszteli az életet, mindenekelőtt tisztel téged, mint az életet, amelynek te vagy a felelőse. Te irányítod saját magad, és ezt ajándékba kaptad. Ezt adták neked, hogy a legjobb tudásod szerint tiszteld a fényedet, a testedet és a tapasztalataidat.

Amint elkezdesz törődni ezzel a belső teljességeddel, odafigyelsz rá, megismered a képességeit és csodáit, ráébredsz, hogy a tested, ami eddig valami magaddal hurcolandó tehernek tűnt, valójában felbecsülhetetlen kincs. A felismerés elmondhatatlan gazdagsággal halmoz el. A fizikai testeddel milliomos vagy. Meg kell tanulnod használni az érzésközpontjaidat, aktivizálnod a benned rejlő tudást, és a szerint cselekedni - vagyis tanulj meg bízni benne.

A Fény Családjának tagjaiként a dimenziók egyesítése a célotok. A feladatotok az, hogy más dimenziókat vonzza-tok ebbe a realitásba, hogy megtanítsátok az idegrendszereteket a különböző molekuláris ingadozások kezelésére, és az egészet nyugtázzátok. Megtanultok érzékelni az érzésközpontotokon keresztül, és megtanítjátok másoknak, miképp tegyék ugyanezt. Ti vagytok az út mutatói.

A hologramokról megérzitek majd, hogy azok. Nem lesz jó érzés - úgy fogjátok érezni, hogy valami gyanús, valami zavaró. Amikor holografikus kép érkezik a valóságotokba, sejteni fogjátok, hogy valami nem stimmel. Mivel a Fény Családjának tagjai vagytok, a bennetek lévő kódolás és a szálak kellemetlen érzést közvetítenek, amikor holografikus inzerteket láttok, mert azok arra valók, hogy irányítsanak benneteket, nem szolgálják a felemelkedéseteket. Arra valók, hogy érzelmeiteket egy bizonyos szintre állítsák be, hogy mások táplálkozhassanak belőlük, és egy bizonyos új működési szintre juttassanak benneteket.

Sokkal gyakrabban fogják használni ezeket a technológiákat a következő évtizedben. Ezért mondjuk, hogy az emberiségnek drasztikus módon kell majd ráébrednie arra, hogy mi is az, ami tényleg valódi. A valóságnak igazán nincsenek határai.

Már beszéltünk a Közel-Keleten lévő kapukról, amelyek dimenziók közötti ajtók vagy bejáratok a bolygóra a civilizációt kereső bizonyos energiák számára. Ne feledd: amikor egy bolygó szféráját elhagyva kimész az űrbe, és áthatolsz a tudat bizonyos sávjain, meg kell találnod a megfelelő kaput, hogy pontosan abban az időperiódusban, vagy azon az időfolyosón át térhess vissza a bolygóra, amelyet keresel. Ez a módja a rendszerek lezárásának és megvédésének, így lehet megakadályozni, hogy mások benyomuljanak és átvegyék a hatalmat. Vannak kapuk a dél-amerikai földrészen, az észak-amerikai kontinensen, Ázsiában, Kínában és mindenütt az egész bolygón. A hatalmas kapu, amelyről most szó esik, a Közel-Keleten áll. Óriási átjáró.

Sok holografikus inzertet vagy drámát játszottak már be azon keresztül, hogy összezavarják az emberek agyát és hitét. Mivel a kapu egy válságövezet közepén van, az első számú jelölt olyan holografikus bejátszások és hitrendszerek fogadására, amelyek megváltoztatják ezt a kaotikus világot, és mindennek más irányt szabnak. Vigyázz az érzésközpontjaidra, amikor efféle események kezdődnek a bolygón.

A Közel-Kelet egy kapu, ahol sok dimenzió találkozik, és amelyen át másik dimenziókból érkező entitások juthatnak be a bolygóra. Forró hely. A jelenkorban, az utóbbi negyvenötvenezer évben temérdek civilizáció jelent meg és számos vallási dráma kezdődött el a Közel-Keleten. Az örvény miatt könnyebb azon a területen előállítani a hologramokat, mint ahogy Kaliforniában könnyebb filmet gyártani.

A következő elképzelhető holografikus jelenet ennél a kapunál a földönkívüliek érkezése az űrből. Vagy Krisztus eljövetele. Vagy valamely isten, valamely megmentő, vagy valamilyen, mindenkire érvényes ideológia visszatérése, amelynek nyomán mindenki egy és ugyanazon gondolkodásmódot kezdi követni. Meglátásunk szerint ez most nem a fény. Egy ilyen, a történelem menetének megváltoztatására a múltban a bolygóra hozott hologram volt Krisztus keresztre feszítése. A dráma, amelyet eljátszottak és történelemként tanítottak nektek, nem az a valóság, amelyet a Megkeresztelkedett el akart itt játszani. Megformálták az entitás egy változatát, és holografikus szórakoztató filmre vitték, amit aztán levetítettek, és úgy játszották le, mintha valóság lenne.

Krisztus valaha úgy jött ide mint lények testülete. A nektek elmondott történet egy dramatizált, piaci változat - egy nagyon irányított változat arról, hogy ki volt és ki ez az entitás. A nektek tanított krisztusi dráma egy része holografikus bejátszás volt. És egy része annak, amit a jövőben megtudtok a Megkeresztelkedettről, lehet, hogy szintén holografikus bejátszás lesz. Tehát legyetek résen. Sokan mondhatják, szentségtörők vagyunk, az ördöggel cimborálunk, amikor ezt mondjuk. Hogy kérdőjelezhetjük meg a Biblia szavait ? Miként kérdőjelezhetjük meg mindazt, amit leírtak benne ? Azért, mert mindent a saját érdekeiket néző patriarchális szervezetek mondtak és tettek. Csak ennyi volt. Arra használták az egészet, hogy visszaszerezzék a bolygón az energia irányítását.

A valóságban a Megkeresztelkedett rendszerrombolóként érkezett ide, a Fény Családjának tagjaként, hogy fényt hozzon be a közel-keleti kapun át. Az általa nyitott úton sokan jöttek át, hogy elvessék a magvait annak a valóságnak, amely felkészíti az emberiség tudatát egy ciklusra, ami körülbelül húsz év múlva ér véget, a dolgok alakulásától függően. A Megkeresztelkedett nem egy entitásként, hanem entitások sokaságaként jött ide, hogy hasson az emberekre az emberiség egy sötét órájában, amikor az emberiség készen állt rá, hogy megértse titkait. Az egyik dolog, amit nem mondtak el nektek, hogy a Megkeresztelkedettet nagyon kedvezően fogadták. Nagyon jól fogadták a Megkeresztelkedett Lények által a bolygóra hozott fényt.

A krisztusi entitás körül rengeteg dráma zajlik. Adva volt az eredeti terv, a Megkeresztelkedettek Tanácsának terve: bejönnek, elterjesztik a fényt vagy a tudást, és megmutatják az embernek, mire képes a teste. Voltak lények, akik azt mondták: - Mihez kezdjünk ezzel ? Ez bejött itt a kapunkon, amit mi akarunk felügyelni. Hogyan használjuk ki ezt az energiát ? Ez szabad akaratú univerzum, tehetünk, amit akarunk ! - Elkészítettek hát egy holografikus jelenetet, a keresztre feszített Krisztus drámáját, hogy valaki más szándékaiból félelmet és káoszt teremtsenek, és a tudatot olyan irányba tereljék, ami egyáltalán nem hasonlított az eredeti tervhez. Ez azt jelenti, hogy egy szabad akaratú univerzumban megtörténhet - elsősorban a kapuk körüli területeken -, hogy az istenek egyik csoportja ellopja a másik történetét, és a helyére a saját változatát ülteti. Az adott időben ez talán sokakra nem hat, de idővel a hologram hatása végül elterjedtté válik.

Tudjuk, hogy ez többeknek csalódást okoz. De e történet elmesélésével azt akarjuk elérni, hogy megérintsünk benneteket, hogy érezzetek, emlékezzetek, és ne gondolkodjatok annyit. Ez a história nem a logikus gondolkodásról szól, hanem az érzésről. Mi történik a testeddel ? Kérdezd meg magadtól: „Mi az én identitásom ? Hogy lehet ez ? Ki vagyok én ebben a történetben ?” Egyre többet adsz át magadnak arról, hogy ki vagy, és képessé válsz rengeteg dolgot megérteni.

Érted, miért jöttél ide lerombolni a rendszert ? Érted, milyen bonyolult dolog a frekvenciaszabályozás ? Érted, menynyire finom és törékeny a valóság ? Érted, hogy milyen köny-nyen elsajátíthatnák az emberek a valóság irányítását, ha harmóniában élnének egymással, úgy viselkednének, mintha mindenkinek meglenne mindene, hinnének és a gondolataik révén teremtenének dolgokat ?

Nemrég azt mondtuk, hogy ezen a bolygón alulértékelik a fény jelentőségét. Valóban így van. Ha kiderülne, hány ember szerzi meg a gondolatai és az élete feletti irányítást, hányan sugározzák tovább ezt az önállóságot és élnek úgy, hogy a többieket tanítják, a hatalmon lévők nagyon sürgősen tennének ellene valamit. A fény szerepét alulértékelik, és ez jó, hiszen a fény fog felszabadítani mindenkit.

Izgalmas küldetésetek van, irigyelni való munkátok - és minden szükséges segítséget meg fogtok kapni a feladatotok elvégzéséhez. Hihetetlen tömegben áradtak be a bolygóra az entitások. Anyahajók érkeztek, amelyek most közvetítőként működnek, vagy talán szó szerint energiaátalakítóként. A bolygóra érkező fénysugarak ősrégi csillagrendszerekből jönnek, amelyek sok évezreden át együtt dolgoztak a Földdel. Csillagászaitok ezek közül néhányat csak számmal jelölnek, de sok csillagnak nevet is adtak, amit mindenki jól ismer - a Szíriusz, az Arkturusz, az Orion, a Plejádok vagyis a Fiastyúk, és így tovább. A fénysugarakat a Földet körülvevő számos anyahajó fogadja, átszűri egy egészen más rendszeren, és a Földre szórja.

Sokan vagytok, akikben implantátumok vannak, hogy reagálni tudjatok erre a kapcsolatfelvételre, elkerüljétek a pszichotronikus hadviselést és beavatkozást, ami blokkolva tartaná a frekvenciátokat, és megakadályozná, hogy fogadjátok az információt. Ezek az implantátumok nem negatív szerepűek. Nem raboltak el benneteket, hogy akaratotok ellenére szondát építsenek belétek. Ezek éteri implantátumok, amelyeket ti magatok hívtatok magatokhoz, hogy segítségükkel fogadhassátok a bolygón kívüli energiákat. Most aktivizálódnak. Sokan érzitek majd, hogy változáson mentek át. A nap különböző szakaszaiban, de elsősorban akkor, amikor aludni tértek különböző hangokat hallotok, vagy elektromos vibrációfélét érezhettek a testetekben.

Amikor sugározzák felétek az információt, a testnek képesnek kell lennie a fogadására. Ahhoz, hogy fogadni tudja az energiát, a testnek egy meghatározott állapotban kell lennie. Az információ olyan, mint egy hullám, és ha a test nem tudja kezelni a hullámot, az olyan állapotba kerül, ami már kényelmetlen. A Földön élő embereket erre az időre programozták, és nincs a bolygón egyetlen lény sem, aki azt mondhatná, hogy tévedett, és nem tudta, mi fog itt történni. Senki nem született erre a bolygóra ügy, hogy ne lenne testében ez a mechanizmus, amely aktivizálható annak érdekében, hogy az illető ráhangolódjon, ráálljon ezekre a frekvenciákra.

Sokakat ösztönöztünk már arra, hogy hagyják el a logikus elmét, mert a logikus elme összeütközésbe kerül ezzel az információval és az elektronikus energiával. A tudás, amit a következő néhány év során szereztek, és az együtt-vibrálás a frekvenciákkal olyan lesz, mint amikor bekapcsoljátok a saját rádiótokat. Közvetlen telepatikus kapcsolatban álltok majd az anyahajókkal, amelyek adásokat sugároznak felétek. Eljön az idő, amikor már eszetekbe sem jut, hogy elmenjetek egy hozzánk hasonló közvetítőhöz, hiszen saját csatlakozásotok lesz az információhoz. A hozzátok érkező tudás megnyugtató lesz, s az adás magyarázattal szolgál mindarra, ami történik.

Ahogy megerősödik a hitetek, képesek lesztek rá, hogy magatok elé képzeljetek egy fényből álló entitást, aki fizikai valóságban jelenik meg, és tanítani kezd. A kapcsolatteremtés, vagyis egy másik lénytől eredő információ közvetítése elavult folyamattá válik, hiszen mindenki megjeleníti magának saját valódi lényét, aki tanítja őt. Addig is itt leszünk és tanítunk benneteket, emlékeztetünk arra, hogy kik vagytok és felvillantjuk előttetek, mit tudtok magatokhoz vonzani. Legfőbb célunk, hogy segítsünk benneteket, a Fény Családjának tagjait, hogy sikerre vigyétek az emberiség felszabadítását. Koncentrálj a saját táncodra ! Milyen dallamra táncolsz, milyen csodát teszel majd, és milyen magasságokba vagy hajlandó eljuttatni a tudatosságot a lehetőségek új értelmezésének felfedezéséhez?
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Barbara Marciniak: Hajnalhozók
Share To:

Post A Comment: