A létezésednek célja van, mint már említettük. Kinek a célja? Gondolkodtál már ezen valaha? Kinek van célja veled?Célod van, hiszen a tudat minden aspektusa kapcsolódik egymáshoz. Senki nem létezik a rendszeren kívül, mindenki része az egésznek. Tested és az általad termelt energia része egy fejlődési folyamatnak, amelynek célját a saját életedben személyesen kell megtalálnod. De milyen célt adsz te hozzá az egészhez? El tudsz képzelni valaki mást, aki a te energiádat használva fejlődik? Egy energia, amelynek a létezéséről nem is tudsz? / Hajnalhozók: Kinek van célja veled? ~ fényörvény, galaktikus föderáció, galaktikus üzenetek, GF, hajnalhozók, hírek, plejádi tanítások, plejádiak, üzenetek,

Hajnalhozók: Kinek van célja veled?
A létezésednek célja van, mint már említettük. Kinek a célja? Gondolkodtál már ezen valaha? Kinek van célja veled? Célod van, hiszen a tudat minden aspektusa kapcsolódik egymáshoz. Senki nem létezik a rendszeren kívül, mindenki része az egésznek. Tested és az általad termelt energia része egy fejlődési folyamatnak, amelynek célját a saját életedben személyesen kell megtalálnod. De milyen célt adsz te hozzá az egészhez? El tudsz képzelni valaki mást, aki a te energiádat használva fejlődik? Egy energia, amelynek a létezéséről nem is tudsz?

Ez az univerzum a dominórendszer elvén épült fel. Ide gyűlt össze a tudat minden aspektusa, hogy hatni tudjanak egymásra, mert ilyen módon képes a tudat megtapasztalni önmagát ebben az adott rendszerben. Egy másik rendszerben, vagy más felépítésű univerzumban a tudat minden fajtája teljesen független lehet egymástól. Más szavakkal: a magad ura lehetnél és senki céljait sem kellene szolgálnod. Ebben a világegyetemben ez nem érvényes.

Sok különböző világegyetem és elmélet létezik. Ahogy száz cent egy dollárt tesz ki, az univerzumok bizonyos összessége is kitesz valamit, ami az energiák közössége. Egyszer csak rájössz arra, hogy hihetetlenül sok világrendszer létezik, amelyeknek semmi közük ahhoz a létformához, amelyben te élsz. Ezt a rendszert a szabad akarat zónájaként alakították ki, amelyen belül minden kapcsolódik, és együtt létezik minden mással.

Más típusú zónák is léteznek, amelyeket talán ugyancsak szabadnak lehet nevezni, ahol minden egymástól függetlenül létezik. Itt a Földön minden kapcsolatban áll mindennel. Sokkal több hely van egy olyan rendszerben, ahol minden egymástól függetlenül létezhet. Vagy mondhatjuk úgy is, tudod, hogy sokkal több hely van, nem feltétlenül a hely több. Egy ilyen világegyetem sokkal kisebb is lehet, mint ez, de mivel nem a sűrűség alapján működik, nagyobb lehet benne a hely érzete.

Célod az információ megszerzése és elérhetővé tétele mások számára a frekvencia által. A történeteink meghallgatásával a tudásodat gyarapítod. A tudás fény - a fény tudás. Minél többet tudsz, annál inkább képes leszel rá, hogy megváltoztasd saját frekvenciádat. Elektromágneses lények vagytok, és mindent, ami bennetek rejlik, mindenki más felé kisugározzátok. Ahogy felismered, ha valaki fél, éppen úgy megérzed azt is, amikor örül, ha megtanulod, hogyan használd a testedet, hogy erre a felismerésre ráhangold.

A küldetésed a tudás birtoklása és saját magad fejlesztése az emberi alakban megvalósítható legmagasabb képesség megszerzésére. Saját fejlődéseddel akaratlanul is hatással vagy más emberekre. Előfordulhat, hogy az adott foglalkozásodat nem tartod túl előkelőnek, például felszolgálónő vagy. Ne feledd, a dolgok nem azok, aminek kívülről látszanak, és a vibrációddal mindenkire hatással vagy, akivel csak találkozol. Végezhet az ember egy ideig nagyon szolgai, evilági munkát, vagy egyszerűen csak szülővé válik, gyermekei gondviselőjévé, vagy olyan munkát is kaphat, amely saját megérzése szerint sem a dicsőség felé vezet. De eljön az az időszak, amikor mindezt a tapasztalatot fel kell dolgoznod, mert ebből származik az alaptudás. A megtapasztalás által be kell illesztened az életedbe, a világod történelmébe, és hozzá kell szoknod. Amint képes leszel rá, hogy folyamatosan megtartsd a tudás frekvenciáját, és nem az érzelmeid hullámvasútján utazol fel-le, mert nem tudod, hogy ki vagy, megkapod a feladatodat. Eléd teszik majd a feladatot, ami a te saját programod része lesz. Ez a program a jelenlegi életedre beprogramozott saját személyes terved, vagy listád az elvégezendőkről.

Sokan ismeritek már ezt a programcsomagot és azt, hogy mi vár rátok. Lénye legmélyén belül mindenki ismeri a saját programját. A program felismerésének az útjában csak az áll, hogy logikus elméddel azt gondolod, nem vagy elég tehetséges a terved kivitelezéséhez, vagy nem tudod megvalósítani. Meditatív állapotba merülve képet kaphatsz saját identitásodról, valóságodról és küldetésed következő lépéseiről, napról-napra. A meditáció a kommunikáció állapota. Nem arról szól, hogy valahová elvonulsz és eltévedsz. A meditáció a tudás megszerzésének egyik útja, elvonulás egy olyan helyre, ahol jól érzed magad.

Rá fogsz hangolódni a célodra, elsősorban azáltal, hogy együtt dolgozol a frekvenciával: átalakítod, érthetővé teszed mások számára, megmagyarázod, mások gyógyítására használod és stabilizálod az emberi faj részére. Amint minden egyes ember képessé válik a tudás frekvenciájának stabilizálására és megbízható megtartására, akkor rögzíthető ez a frekvencia itt a bolygón. Ez a frekvencia felismerhető, bár látni nem lehet, és máris sokan felismerik. Ezért van az, hogy ekkora felhajtás indult be a megváltoztatására. Egyre több szabályozást észlelsz majd, bármerre is nézel, de most már tudni fogod, hogy miről van szó.

Észreveszed, hogy életed minden eseménye lépésről-lépésre az eljövendő munkádra készít fel. Egykor talán egy fiúkból álló cserkészcsapat vezetője voltál, és megtanultad, miként működj együtt fiatal fiúkkal. Dolgozhattál étteremben, ahol megtanultad, hogyan kell az ételt és italt felszolgálni. Munkáidon keresztül a valóság bizonyos aspektusait hoztad létre, hogy később, amikor meg kell mutatnod ezeknek a rendszereknek, miként lépjenek túl önmagukon, tudd, hogy honnan jönnek ezek az emberek.

Úgy beszélünk hozzátok, mintha nem emberek lennétek, mert a számunka ti nem is vagytok azok. Számunkra a Fény Családjának tagjai vagytok, és mi ismerjük többdimenziós éneteket. Azért emlegetjük annyit, hogyan kell bánni az emberekkel, mert a feladatotok része az, hogy elvegyüljetek közöttük. Meg kell nyugtatnotok őket, fel kell ébresztenetek bennük a fény szikráját, hogy ne pusztuljon el mindenki, és ez a hely egy új fajnak és a valóság új birodalmának adhasson otthont.

Sokszor beszéltünk már a fejlődő DNS-ről, a fajt és a kísérletet ellenőrizhetővé, irányíthatóvá tévő frekvenciaszabályozásról. Titeket a jövőben béreltek fel. Onnan küldtek vissza ebbe a létciklusba, azzal a feladattal, hogy sokszor újjászületve megértsétek, mi tartotta ellenőrzés alatt az embert. Ilyen módon képesek vagytok belülről működve megváltoztatni a rendszert. Amikor logikus elmétekkel harcoltok, érzitek a konfliktust saját magatok emberi része, amelyik elhitte a mesét, és a Fény Családjához tartozó része között, amelyik nem volt vevő rá, és a tágabb összefüggéseket tanulmányozta.

Ideje megértened, hogy a logika alapján működő részed valamit tanítani akar. Első kézből kapod tőle a tapasztalatot arról, hogyan él a népesség legnagyobb része, és mennyi mindent kell tenned azért, hogy másokhoz elérhess. Ha könnyű volna belépned az ösztönök világába és ott teljes mértékben a hit alapján élned, ha nem lenne logikus elméd e kettős mérlegelése, hosszú távon igazán türelmetlenné válnál a többi emberrel szemben. Ha neked ez ilyen könnyű volna, miként érthetnéd meg, hogy másoknak milyen nehéz ?

Az embereket már régóta irányítják a frekvenciaszabályozás segítségével. Annyira hozzászoktatok már a frekvenciaszabályozáshoz, és a logikus gondolkodás annyira dominánssá vált az utóbbi időben, hogy egyre terjed a gyanakvás és a félelem, az én sötét része. Ez olyannyira ellenőrzés alatt áll, hogy az emberek meg se merik közelíteni, el sem merik hinni, hogy saját maguk is képesek a tudás megszerzésére. Ha a DNS átrendezésével az emberek megnyilvánulási módját moduláló entitásokra gondolsz, akik különböző forgatókönyveket és eseményeket rendeznek meg a bolygón, majd az így létrehozott lelki energiát a kapukon át kieregetik az űrbe, megérted, hogy miért harcolsz.

Vannak, akik azt szeretnék, hogy az ember és az egész bolygó csakis a logikus gondolkodás alapján létezzen - ami nagyon ijesztő logika. A legjobb tanács, amit adhatunk, az, hogy használd ezt a logikát. Mondd azt: - Egy pillanatig most a racionális világban tartózkodom és megnézem, hogy mit tesz a logikus elmém. Át akarja venni az irányítást. Megmondták, hogy ez lesz. Azt is mondták, hogy ez a másik dolog is létezik. Akkor most megfigyelem, miként ingadozom a kettő között. Dühös vagyok ? Bizonytalannak érzem magam ? Mi az, ami örömmel tölt el ? Mi nyújt biztonságot ? Mit ad nekem ez a kétfajta hozzáállás ? Mit észlelek magamból ? Hogy érzem magam ?

Figyeld meg és fogadd el ! Aztán mondhatod: - Most, hogy már mindenki felvonulhatott a színen, mit akarok én ? Erősítsd meg, hogy mit akarsz, hiszen tudod, hogy fejlődni szeretnél. Látod már, hogy a kétséghez való visszafordulás valójában az Isteni Terv része ? Ezáltal értheted meg, hogy a nyomodban járóknak, követőidnek min kell keresztülmenniük. Engedd, hogy kinyíljon a szeretet- vagy szívközpontod, ami talán az egyik legnehezebb dolog. Tanulj meg szeretettel gondolni magadra és mindenki másra, hiszen minden ember elég bátor ahhoz, hogy ellazítsa magát és érezzen.

Figyeld meg, miként reagálsz az eseményekre ! Azért történnek veled különféle események, hogy tanulmányozhasd őket. Tanuld meg megfigyelni a viselkedésedet és tölts több időt egyedül ! Akkor is, ha ez néha nehéz, mert magányosnak érzed magadat. Hosszú távon hálás leszel majd, hogy rávezettünk arra, miként kerülj sokkal értelmesebb kapcsolatba saját magaddal. Veled van a gazdagság és a bölcsesség, amely eljuttat a magasabb megértéshez.

Életed egy bizonyos rend szerint zajlik, amit lényed egy része nem képes látni. Amikor lényed egy része úgy működik, hogy nem lát, néha olyan dolgok történnek, amelyek visszavetnek a haladásban. Tudnod kell, hogy isteni elrendelés van a tudat e káoszában, a zűrzavarban és a változó bizonytalanságban.

Olyan ez, mint a tortasütés. A receptben szereplő minden hozzávaló önmagában tökéletes egész, megvan a maga értelme a tojásnak, a lisztnek, a vajnak, a cukornak. Amikor ezeket összekevered, az egész valami hatalmas zűrzavarnak látszik. Valaki azt is mondhatja: - Mindent tönkreteszel. Tönkretetted a tojást. Hová lett a cukor ? Az összes lényeges elemet megsemmisítetted ! - Talán nem érti a meleg katalizátorszerepének csodáját.

A bolygón most jelen van egy katalizáló energia, miközben sorra lebomlanak az egyedi struktúrák, és összeolvadnak valamivé, ami káosznak tűnik. Ebből születik majd valami új, ahogy a különböző hozzávalók összekeverésével a kaotikus valamiből torta lesz. Aki nem érti meg, hogy miután összekeverted a tortaalapot, beteszed a sütőbe és megsütöd, csak a nyers tésztát látja, és azt gondolja, hogy nem alkottál semmit. Sokan vannak itt a bolygón, akik nem ismerik fel a zűrzavar mögötti magasabb elrendeltetést, hogy az egész egy recept előírásait követve alakul ki.

Ebben a receptben mindenkinek megvan a maga szerepe. Természetesen szabadon eldöntheted, hogyan kövesd a recept utasításait, és hogyan válj hozzávalóvá. Ez a szabad akarat lehetővé teszi, hogy te határozd meg az általad élni kívánt élet összetevőit, de valójában ez az egész a saját programod, amit teljesítened kell. Rajtad áll, hogy ezt nehezen vagy könnyen, szegénységben vagy jólétben teszed-e. Minden azon múlik, hogy a saját határaidat meggyőződésed alapján hol húzod meg.

Miképp tudnánk rávenni benneteket arra, hogy lépjétek át a saját határaitokat, hogy ne szabjatok korlátokat annak, mi lehet a tiétek ? Ahhoz, hogy bármit is elérhessünk veletek, arra van szükség, hogy szabadok legyetek, korlátok nélkül, tudatosan tudván, hogy azt tapasztaljátok meg, amit gondoltok. Azt kérjük, vállaljatok felelősséget olyan területeken, ahol eszetekbe sem jutott még felelősséget vállalni. Azt szeretnénk, ha mindenki úgy élne, mintha tudná, mi folyik itt. Tégy úgy, mintha isteni vezetőd benne rejtőzne minden választásodban, és hidd, hogy mindig a megfelelő helyen vagy a megfelelő időben. Mondd azt magadnak: - Isteni vezetésben részesülök. Mindig a megfelelő helyen vagyok a megfelelő időben. Minden, amit teszek, teljesebbé válásomat, magasabb tudatosságomat és magasabb fejlődésemet szolgálja. - Azt szeretnénk, hogy mostantól mindig e szerint éljetek. Legyetek a frekvencia élő őrzői. Amint belép testetekbe a fény, felizzítja a fénykódolt szálakat, és segíti a DNS újrasodrását, lehetővé téve a frekvenciaváltást. A frekvencia az, amit tudtok. A frekvencia az önazonosságotok.

Egykoron több különböző dimenzió létezett itt a bolygón. Az utóbbi ezer évben a különböző térbeli kiterjedések sorban eltűntek, amikor a káosz és a sötétség kezdte uralni az emberek életét. Most visszatérnek ezek a dimenziók, vagy realitások, vagy világok, amelyekben valamelyest mások a létezés törvényei. Ti segítitek elő a visszatérést azzal, hogy a bolygóra húzzátok a dimenziókat, és megvalósítjátok a létsíkok egyesülését.

Néha belépsz ezekbe a dimenziókba, anélkül, hogy tudnál róla. Ilyenkor egyfajta módosult tudatállapotba kerülsz, elsősorban olyankor, ha felkeresed a Föld valamelyik szent helyét. Másfajta dimenziós frekvenciát veszel fel, és minden megváltozik. Felszabadultnak, energiával telítettnek érzed magad, de lehet, hogy kavarog a gyomrod. Valami történik, amikor módosult tudatállapotba kerülsz. Mivel megváltozott állapotban vagy, előfordulhat, hogy nem is tudsz róla. Ez a dimenziók összeolvadásának kezdete. Ha a szent helyről hazatérve felidézed az élményt, azt fogod mondani: - Nahát ! Mi történt azon a helyen ? - Ezt érzed, ha különböző dimenziókat tapasztalsz meg.

A dimenziók összeütközése más dolog. Azok, akiket félelem bénít meg és nem akarnak változni, pedig azért vannak éppen most ezen a bolygón, hogy változzanak, a dimenziók érkezését ütközésként fogják megtapasztalni. Számukra a dimenziók összeolvadása olyan lesz, mintha egy tömör betonfal csapódna neki egy másik tömör betonfalnak. Sok ember nagyon kellemetlenül érzi majd magát ezen a bolygón. Csekély mértékben ez már most is érezhető az idegrendszer zavaraiban. Az ember, aki nem hajlandó fejlődni, és változtatni az önmagáról és a valóságról kialakult nézetein, saját idegrendszerét betegíti meg. Mindenki, aki más emberekkel dolgozik, legyen orvos, testedző, tanár, zenész vagy bármi, tudja, hogy az igazi emberi dilemma ez: az önmagáról és a világról alkotott felfogás változtatásának szükségessége.

Akaratod és az elméd használatával döntsd el, miképpen kívánod a valóságodat felépíteni. Ha így teszel, végül megérted, hogy létezik egy magasabb akarat, egy magasabb terv, és a tudatodat arra irányítva rátalálsz az isteni ösvényre. Ez az isteni ösvény a tudat fejlődését célozza. Emberi fajként évmilliárdokon keresztül azt hittétek el, amit mások mondtak rólatok. Ez nem ok nélkül történt, mint már mondtuk - mások akartak irányítani benneteket. Bármennyire is küzdöttetek a tudásért, ezen a bolygón nehezen elérhető volt, mivel szétszórták és leblokkolták a DNS-t, így minden törekvésetek ellenére a vibrációs kapcsolatokat nem tudtátok elérni. Most, hogy visszatérnek a bolygóra a vibrációs csatlakozások, az Isteni Terv - amit rácshálózatként vagy programként is elképzelhetsz - közelebb kerül a Földhöz, és végül a dimenziók találkozni fognak. Tőletek függ, hogy mikor. Nincs meghatározva a pontos dátuma, mikor jelenjen meg az Isteni Terv. Attól függ, milyen gyorsan képes az ember megfelelni a követelményeknek, és önmaga urává válni.

Mit jelent az, hogy önmaga urává válik valaki ? Ahhoz, hogy megértsd az Isteni Tervet és ráállj a programra, először önmagadra kell figyelned. Tudnod kell, ki vagy. Az élet sok más területén is vizsgákon kell átmenned ahhoz, hogy elmondhasd: - Igen, megfelelek. Megtanultam a szabályokat, alkalmazom, és a magam akarata szerint használom őket. -Meg kell például tanulnod autót vezetni ahhoz, hogy jogosítványt kapj. Hányan tudjátok kezelni a testeteket, és akaratotok szerint működtetni ? Nagyon kevesen. Miért ? Mert még senki nem mondta nektek, hogy ez lehetséges. Mi azért jöttünk, hogy emlékeztessünk benneteket néhány dologra.

A Földön most nagyon nehéz élni, mert azok, akiknek kódolása a változás megteremtése, saját maguk tanítására is kódolva vannak. Minden problémát ezen a bolygón újra és újra csak az istenek jelentettek. Egyik isten a másik után. Kik voltak az istenek ? Az istenek teremtettek. Az ő projektjük vagy. Kedves vagy nekik. Mások nem szeretnek, mert nem értik az érzelmet, az érzést. Némely istenek pedig egészen más realitásokat kedvelnek, mint amilyen te vagy.

Egy bizonyos határon belül, amit azok állítottak fel, akik irányítani akarnak, a tudatosság kifejezheti önmagát és te is kifejezheted önmagad. Ami téged illet, te soha nem hagytad, hogy irányítsanak, nem is tudtál arról, hogy léteznek. Drámákat hoznak a bolygóra, olyan álcában, amit te vallásnak, vezetésnek vagy olykor inspirációnak nevezel. Az események összegyűjtik a köréjük csoportosulókat, még akkor is, ha bizonyos dolgok megvalósítását szolgálják, és az eredeti szándéktól teljesen eltérő lehetőségek alakulhatnak ki. Azt akarjuk elmondani nektek, hogy gyökeres változás van folyamatban. Nem tudjuk elégszer elmondani. Erőteljes megrázkódtatás vár a Földre. Ez az emberiségre is érvényes, amely a mostani paradigmáival teljesen ellenkező adatot dolgoz fel és emészt meg. A tudás rázúdul az idegrendszeretekre, amelynek képesnek kell lennie rá, hogy maga mögött hagyja eddigi elképzelését a realitás kezeléséről vagy érzékeléséről. A Fény Családjának tagjaiként nektek, akik vágytatok ennek a tudásnak a befogadására, az a feladatotok, hogy rögzítsétek a frekvenciát a bolygón, azáltal, hogy tisztán megtartjátok saját magatokban. Ez nem könnyű. Senki nem mondta, hogy könnyű lesz. Nem azért jöttetek ide, hogy könnyű dolgotok legyen. Renegátok vagytok és mindig azok voltatok. Ha többdimenziós emlékeiteknek csak egy töredékét fel tudnánk villantani előttetek, tudnátok, hogy miről beszélünk. Tudnátok, valahol a lényetek legmélyén, hogy különböző álruhákban és alaki megnyilvánulásokban újra és újra mindig oda mentetek, ahol meg kellett valósítani a változást. Sokszor indultatok már el és romboltátok le a hitrendszereket, felszabadítottátok magatokat, és az önazonosságotokról alkotott elképzelésetek fölé emelkedtetek. Ez az Isteni Terv: az én egyesítése.

Az Isteni Terv sokfelé elágazik és sokféle erőt gyűjt össze. Már beszéltünk a fény és a sötétség erőiről. A „Fehér Trikósok" és a „Fekete Trikósok" becenévvel illettük őket, hogy semleges helyzetet teremtsünk, és belássátok, hogy ez egy játék. Azt is tudnotok kell, hogy a játék nagyon komoly, és az Isteni Terv benne van a játékban, ott van körülötte és mögötte.

Néhány emberi testben megköthető az Isteni Terv vibráció formájában. Azokban, akik erre vannak kódolva, és azért jöttek ide, hogy rögzítsék ezt a rezgést. Így emelkedhettek fel saját tökéletes programotokhoz.

Ha életed olyan szintre emelkedik, hogy már nem is ismered fel saját életedként, lehetővé teszed a fizikai valóságon túli birodalmak energiájának, hogy vezetékként használjon - a dimenziók egyesítésére, a tudat felszabadítására és elindítására az érzékelés új világa felé.

Ha halál és pusztulás vár is a világotokra, ne feledjétek, hogy itt a bolygón minden ősszel eljön a halál és a pusztulás. A fagy megöli a virágokat és a fák leveleit; minden megfakul és meghal. Aki mindig a nyárban él talán nagyon megrendül, amikor először látja az őszt. Azt gondolhatja: -Istenem, itt elpusztul a világ. Minden szép megsemmisül. -Ez történik most a Földön. Eljött az az évszak, amikor bizonyos dolgok meghalnak, hogy sok új dolog születhessen. Ez mind része az Isteni Tervnek.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Barbara Marciniak: Hajnalhozók
Share To:

Post A Comment: