Itt az idő, hogy mindenki kiterjessze saját identitásáról alkotott elképzelését. Olyan dolgok történnek a világegyetemben, amelyekről nektek fogalmatok sincs, de még a politikusok többségének sem. El kell felejtenetek azt az ostoba elképzeléseteket az istenekről, hogy azt hiszitek, az égből jönnek a bolygóra, különleges képességeik vannak, és spirituálisan kapcsolatban állnak egymással. A következő pár évben a faj néhány kellemetlen dologra jön majd rá. A Fény Családjának rendelete szerint felkészítünk benneteket.... / Hajnalhozók: Fényt hozni félelmetes küldetés ~ fényörvény, galaktikus föderáció, galaktikus üzenetek, GF, hajnalhozók, hírek, plejádi tanítások, plejádiak, üzenetek,

Itt az idő, hogy mindenki kiterjessze saját identitásáról alkotott elképzelését. Olyan dolgok történnek a világegyetemben, amelyekről nektek fogalmatok sincs, de még a politikusok többségének sem. El kell felejtenetek azt az ostoba elképzeléseteket az istenekről, hogy azt hiszitek, az égből jönnek a bolygóra, különleges képességeik vannak, és spirituálisan kapcsolatban állnak egymással. A következő pár évben a faj néhány kellemetlen dologra jön majd rá. A Fény Családjának rendelete szerint felkészítünk benneteket, hogy megértsétek, és tisztában legyetek saját választási lehetőségeitekkel.

A többdimenziós létezésről már beszéltünk - a koncepcióról, hogy több helyen lehettek egyszerre, és megváltoztathatjátok a tudatotokat. Azt is elmondtuk, hogy a Földből sok világ keletkezik majd. Egyszer kétségbe fogjátok vonni mindazt, amit elmondtunk. A rendszeretek megremeg, és nem lesztek hajlandóak elhinni, mekkora tudatlanságban tartottak benneteket, ahogy tagadni fogjátok az általunk elmondottak érvényét is egy ideig.

Mi csak a saját fejlődésetekre alapozott információt tudunk adni. Az interferenciának isteni törvénye van, ezért fejlődnötök kell, okosnak kell lennetek, hogy kérni tudjátok az információt. Sokan megszegték ezt a törvényt, és beavatkoztak a Föld sorsába: még a saját ősi birodalmunkban is sokan ezt tették. Elég sokszor elmondtuk már, hogy ez egy szabad akaratú zóna, így az alapelv természetesen az, hogy minden megengedett. Mindig akadnak tehát olyanok, akik uralkodni, parancsolni, rendelkezni akarnak mások felett. Túl keveset tudtatok arról, hogy hány lény uralkodik itt másokon.

A Fény Családjáról mindenki tudja, hogy szeretnek és hajlamosak olyan társadalmakat teremteni, amelyekben állandó mozgásban vannak a fénysugarakon keresztül. Mit jelent ez ? A fény tudás, tehát a Fény Családja a tudás családja. Vannak tudatok - a harc családjai -, amelyek akár évmilliárdokat is eltöltenek a ti időkoncepciótokban, tanulmányozva, megteremtve és megtapasztalva a tudat feletti ellenőrzést. Az idő korlátain kívül létező univerzumban a szabad zóna minden forgatókönyvét végigjátsszák.

Ideje, hogy radikálisan megváltoztassátok az önmagatokról alkotott elképzeléseiteket és leromboljátok a határokat. Ideje, hogy kiszálljatok a kicsinyes mindennapi drámák és események világából, és kozmikus szinten kapcsolódjatok a közelgő magasabb drámához. Ilyen módon több információt szerezhettek saját szándékaitokról, céljaitokról és képességetekről, hogy az identitásotokat az általatok választott világba vezessétek el.

A Fény Családjának ez a története, vagy ahogy mi hívjuk, a „Fehér Trikósok Visszatérése" arról szól, kik vagytok. Vállaltatok egy bizonyos feladatot, egy megbízást, azt, hogy emlékeztek és megteszitek azt, amiért idejöttetek. Mondtuk már, hogy a világotok és az identitásotok ebben a világban drasztikusan meg fog változni, és ez az idő egyre közeledik. Már sokat változtatok. Ha visszagondoltok, hogy kik voltatok egy évvel ezelőtt, ideális esetben azt fogjátok látni, hogy már sokkal erősebbek vagytok.

A legjobb esetben mindnyájan érezni kezditek, hogy minden pillanatban ti teremtitek a saját valóságotokat, és minden helyzetet, amibe belecsöppentek, ti terveztetek el, akár dolgoztok, akár munkanélküliek vagytok. Mostanra már valószínűleg mindannyian kezditek érteni a manifesztálás művészetét. Eljött az idő, hogy a tudás kozmikus térhálórendszerét beengedjétek a testetekbe és csatlakoztassátok a pszichétekhez, hogy közvetíteni tudjátok ezt az adatot a bolygón. Ez az a térhálórendszer, amelyet a testeteken kívül lévő fénykódolt szálak táplálnak.

Sokkal jobban meg kell tudnotok különböztetni, hogy mi vagy ki érkezik az égből, mert becsapnak, rászednek, és nem fogjátok megérteni a dolgokat. Azért gondoljuk ezt, mert mi magunk is tudjuk, mennyire könnyű titeket becsapni és rászedni. Említettük már, hogy egyszer igencsak beugrattunk benneteket. Erre azért volt szükség, mert ha elmondtuk volna az egész történetet, sokan már régen hanyatt-homlok elmenekültetek volna a bolygóról.

Ha minden igaz, bizalmat oltottunk belétek. Az információ egy új adalékát is nektek adtuk, hogy megfoghassátok ennek a rendszernek az alapvető építőkövét - a fogalmat, hogy saját magatokat teremtitek, hogy a saját valóságotokat ti teremtitek a gondolataitokkal -, és kialakítsátok azt a világot, amelyet a Fény Családja tervezett. így a Föld egy részét új terv és új hálórendszer szőheti be, egészen új lehetőséget teremtve. Nélkületek és az általatok kibontakozó új lehetőség nélkül a Földön egy napon hatalmas kozmikus háború törne ki.

Érzésközpontoddal pásztázz körbe, és érezni fogod, hogy az, ami itt folyik, mekkora zűrzavart kelt körös-körül. Ez a bolygó nagyon alacsony frekvencián működött, a túlélés és az elerőtlenítés frekvenciáján. Az identitásodat az alapján alakítottad ki, amit a külvilágból össze tudtál szedni. A tizenkét szálas spirál mindent érvénytelenné tesz, ami a kétszálas spirált képviselte és körülvette. A felhalmozott pénz és vagyon - az identitással felruházó első két spirálra alapozott összes biztonság - abszolút semmit nem jelent a bolygó evolúciója szempontjából.

Érezd az emberek életét átszövő félelmet és bizonytalanságot, amint elkezdik felismerni, hogy összeomlik az életüket mindeddig meghatározó rendszer. Meg kell értenetek, hogy a fény ennek az összeomlásnak a tettese, és ti, a Fény Családjának a tagjai és a Frekvencia Őrzői okozzátok ezt az összeomlást, mert ti viszitek el a bolygóra az új frekvenciát sugárzó elektromágneses töltést. Ti segítetek megteremteni az új tudatosság káoszát.

Gondoljatok csak vissza az egy vagy két évvel ezelőtti saját életetekre, és ismerjétek el, hogy voltak olyan idők, amikor ti magatok is hihetetlen tudatzavarban szenvedtetek. Kérdések kavalkádja vett körül benneteket, hogy meghatározzátok, kik is vagytok, hol akartok élni, kivel akartok ösz-szeházasodni, akartok-e gyereket vagy sem, akartok-e továbbra is szülők maradni, és még sok hasonló.

Pásztázzátok végig elmétekkel a társadalmaitokat és érezzétek, miként töredezik össze az alap, amelyre az emberek az életüket felépítették. A valóság globális értelmezése majd megszűnik, sőt már megszűnt. Megmozdult az alap, de ezt nagyon sokan még nem vették észre. Ennek a hanyatlásnak a legfontosabb oka az, hogy hozzáférhetővé vált az új tudás, ami a régi tudást elavulttá és idejétmúlttá teszi, és ezért ti vagytok a felelősek. Tehát egy bizonyos fokig felelősek vagytok azért is, hogy mindezeken keresztül fejlődjetek, és a saját inspirációtok öntőformái legyetek - élő például szolgáljatok mások számára.

A szerepetek nagyon aktív. Sokan mondják: - Ó ne, itt jön a fény ! -, mert a fény megváltoztat minden vibrációs frekvenciát, amivel csak találkozik. A fény a tudást hozza, és a tudás kitágítja a rendszereket, hogy a régi struktúrák ne létezhessenek tovább. Tehát ahogy a fény halad és rombol, a maradékból új rendszereket is szül. Kialakul az új rend.

Sok embernek nehezére esik rombolóként gondolnia magára, mert a rombolásról megvan a saját hitrendszeretek. Ez egy hittétel, egy paradigma, és ha bennragadtok ennek a vibrációjában, ha nem törlitek el ezeket a felfogásokat, a valóságérzékelésetek nagyon korlátozott lesz. Igen, határozottan rombolók vagytok. Leromboljátok a rendszereket, ahol a sötét csapat és a tudatlanság uralkodik. A fény mindenhová behatol, lerombol minden rendszert, és a rombolás élménye attól függ, mennyire erősen, mekkora hévvel ragaszkodik a tudat ahhoz, ami megsemmisül.

Ki fog megszabadítani, amikor rosszul mennek a dolgok ? Hol van a felmentő sereg ? Ti vagytok azok. Ahhoz, hogy ez az átalakulás megtörténjen, mindent be kell vetnetek a folyamat véghezviteléhez. Rengeteg segítség érkezik minden birodalomból, de minden csak tőletek függ, nem tőlünk. A frekvenciát egyszerűen elkötelezettséggel, eltökéltséggel és akaraterővel fogjátok megváltoztatni.

Fedezd fel, hogy mi vagy a fizikai testedben, mert ez az erőd, amely idáig eljuttat. Tanuld meg irányítani és használni, válj eggyé vele. A fényt a testedben hordozva elhozod a frekvenciát a bolygóra, és a frekvenciában tudás van. A fény frekvenciája hordozza az identitásod és a saját tudatosságod történetét. Mint mondtuk, ezt a tudatosságot kiszórták az adatbázisodból - vagy sejtstruktúrádból -, mert azok, akik idejöttek, hogy az isteneitek legyenek, nem tudtak volna irányítani benneteket, ha ugyanolyan képességeitek lettek volna, mint nekik. Végrehajtották hát a biogenetikai kísérletet és mutációt, amely „bukás" néven vált ismeretessé. Akkor történt, hogy még jobban elmélyült az emberi faj tudatlansága. Nagyon hosszú időn keresztül folytatták különböző kísérleteiket.

A fény jelenti a szétszórt dolgok újraegyesítését, és ennek a feladatnak a végrehajtásához csak annyit kell tennetek, hogy legyetek. Amikor egyszerűen csak vagy, fejleszted magadat, fejleszted a saját személyes életedet, igazán biztosan kell hinned, hogy a fény többi tagja is veled azonos módon fejlődik. Telepatikusan kisugárzod, hogy itt vagy, ugyanolyan formában, ahogy mi állandóan mondjuk neked: - itt vagyunk. Mi is a Fény Családjának tagjai vagyunk, és információt hozunk magunkkal, amelyet minden irányba kisu-gárzunk.

Meg kell vizsgálnotok a határaitokat, amelyeket magatok köré vontatok. Azt hiszitek, fejlődtetek, tágult a látókörötök, és sok dolgot észrevesztek. És ahhoz képest, hogy honnan indultatok el, valóban történt némi fejlődés. Mindazonáltal garantáljuk nektek, hogy nem látjátok a határokat, amelyeket most állítotok fel magatoknak, még mindig ezek határozzák meg, hogy hitetek szerint mit tudtok, és mit nem tudtok megtenni. Ezek a határok kötnek benneteket ehhez a valóságverzióhoz vagy frekvenciához.

Ezek a határok, amelyeket felhúztok és hirdettek a világ előtt, megakadályozzák, hogy a bennetek ébredező tudással együtt haladjatok. A tudás a spirituális felemelkedés része. A valóság különböző rétegeit mozgatja, hogy még jobban ráhangolódhassatok a lélek birodalmára. Ezt jelenti a spirituális fejlődés. Azt akarjuk, hogy lépjétek át a határaitokat, ne akarjátok meghatározni, ne védjétek többé életetek minden aspektusát.

Fényt hozni félelmetes küldetés. Ha beengeded a fényt az életedbe, megkezdődik a változás folyamata, ami nem mindig örömteli, felemelő és vidám esemény, ahogy néhányan már megtapasztalhattátok. Ebben a folyamatban, amelyben a dolgok nem túl vidámak, az első dolog, amit tehetsz saját fejlődésed és változásod megakadályozására, az, hogy félelemmel reagálsz az érzelmi töltésű eseményekre. Ráfoghatod valaki másra, siránkozhatsz és panaszkodhatsz, érezheted és hiheted, hogy valaki más tett veled valamit.

A bolygó lakóinak nagy része ezt hiszi, de ők nem tartoznak a Fény Családjába. Természetesen a Fény Családjának több millió tagja van itt, és a fény visszatér a bolygóra, ahol nagyon hosszú ideje már a Fekete Trikósok uralkodnak. A Fekete Trikósok a félelmetekkel, a negatív hozzáállásotokkal, a háborúval és a kapzsisággal táplálkoztak. Mivel ez a szabad akarat zónája, ez itt mind megengedett volt. Az Első Alkotó éppen úgy azonos a fekete csapattal, ahogy a Fény Családjával. Az Első Alkotó minden.

Történeteken keresztül tanítunk benneteket. Egy napon talán majd átlátjátok ezeket a történeteket. Akkor már többé nem lesz rájuk szükségetek, képesek lesztek szétzúzni a paradigmákat, és megérteni a nagyobb realitásokat. Addig azonban történeteket mesélünk, hogy lekössük az érdeklődéseteket és becsalogassunk olyan területekre, ahová féltek belépni - olyan területekre, amelyek felkeresésére lelketek legmélyén elköteleztétek magatokat.

+ + +

Rövidesen nagyon nagy szükség lesz rá, hogy felismerjétek, kik valóban a Frekvencia Őrzői, és kik azok, akik csak beszélnek róla. A Frekvencia Őrzőit összehívják, hogy hozzanak létre valamiféle stabilitást a bolygón, mert ők minden pillanatban száz százalékig tudják, hogy a saját valóságukat teremtik meg. Tudják, miként szegüljenek szembe az emberiség törvényeivel saját tudatosságuk és az energia tudatos irányításával. Ez a tökéletesség és az elkötelezettség legmagasabb foka.

Nem azért jöttünk ide, hogy a szavakkal dobálózzunk, vagy hozzájáruljunk ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. Emlékeztetni akarunk benneteket arra, hogy kik vagytok és mit vállaltatok, mit akartok ezen a bolygón megvalósítani. Drukkolunk nektek és ösztönzünk benneteket az emlékezésre, hogy némi iránymutatást és segítséget adjunk, hogy felfedezhessétek saját magatoknak az emberi testben rejtőző csodát.

Ebben a pillanatban úgy tudtok a legjobban működni, ha őrzitek a saját frekvenciátokat, és nem indultok el, hogy „megmentsetek" mindenki mást. Tegyetek meg minden tőletek telhetőt, hogy következetesen tudatában legyetek annak, ami itt történik, és megértsétek azt. Legyetek következetesek a fény frekvenciájával szemben, amely a tudást hozza, és a szeretet frekvenciájával szemben, amely a teremtés frekvenciája.

Amint a teremtő istenek elveszítik táplálékforrásukat, és a frekvenciapajzs megszűnik, a Föld térhálórendszere megváltozik. Valójában a Föld beavatáson megy át. A Föld törődik minden lakójával, és a lakói fejlődésével egyidejűleg maga is fejlődik egy olyan lét irányába, ahol a nagyobb lehetőségek mindennapossá válnak - ahol a csodák életmóddá válnak, hiszen benne vannak a hozzáférhető frekvenciában. Mindannyian ennek a frekvenciának a létezését segítitek a bolygón azzal, hogy életeteket megtöltitek fénnyel, és meglévő tudásotok szerint élitek. Ez személyes jellegű munka. Dolgozhattok csoportokban, lehetnek vezetőitek, de nektek egyenként, egyénenként kell saját magatoknak fejlődni. Amint ez megtörténik, és ahogy a fényetek egy bizonyos életmód felé vezet, egyre jobban fellelkesültök.

Nem kell folyamatosan velünk vagy bárkivel dolgoznotok ahhoz, hogy információhoz jussatok. Egyetlen dolognak kell folyamatosnak lennie: állandóan dolgozzatok magatokkal, és keressétek a jelentését annak, amit mi magasabb rendű énnek nevezünk. Erezzétek a magasabb rendű ént - diadalmas, szabad, örömmel él és alkot, és a legnagyobb tudással rendelkezik.

A bolygónak hatalmas szüksége van olyan elkötelezett entitásokra, akik a magasabb rendű ént keresik. A folytonosság, amiről beszélünk - amit nektek kell majd bevezetni az életetekbe -, magában foglalja azt, hogy a saját belső lényetekben minden pillanatban tudatában vagytok az elkötelezettségnek, amit vállaltatok ennek az emelkedettségnek a felfedezésére. Más szavakkal: ez az emelkedettség a frekvencia, vagy érzelemhullám, vagy vibráció. Mindenki érti a vibrációt a fény és a hang vonatkozásában. A vibrációk folyamatosak, intelligenciaformákat szállítanak és továbbítanak. Ha magadba nézel, és nem felejted el, hogy rajta vagy ezen az ösvényen, folyamatosan emlékezteted magad arra, hogy a fényt vonzod a testedbe, és arra törekszel, hogy növeld a fizikai lényed frekvenciáját, szembeszegülj az emberiség törvényeivel és megváltoztasd a bolygó frekvenciáját, a folytonosságnak egy olyan fajtáját teremted meg, amely többet ér, mint a világ minden könyve és hangszalagja.

Semmi nem erősebb, mint a magasabb rendű én iránti elkötelezettséged. Ha egyszer elkötelezed magad a fény, az emelkedettség és a magasabbrendűség energiája mellett, meg vagy bélyegezve. Az életedet azután úgy kell élned, ahogy ezek az energiák mutatják, amikor a feladatod teljesülésének gyorsulását kéred.

Elsősorban és mindenekelőtt, élj a fényeddel ! Bátran élj a benned lévő fénnyel ! Ne zárkózz be - éld a fényt ! Beszélj arról, amit tudsz, anélkül, hogy felállnál egy dobozra és hadonásznál a kezeddel, mint egy fanatikus. Csak jelentsd ki: - Én ebben hiszek. Ez az, amit megélek. - Például, valaki azt mondhatja neked: - Vigyázz, meg fogsz fázni ! - Erre azt válaszolhatod: - Én nem hiszek a megfázásban. A testemet nem betegeskedésre használom. - Ha ilyen dolgokat mondasz, elvezetsz másokat az ébredéshez. Mesélj arról, amit tudsz, a családoddal és a barátaiddal folytatott kötetlen beszélgetések közben.

Bárhol is vagy, használd a fény oszlopát. Javasoljuk, hogy képzelj el egy, a fejtetődön át érkező fényoszlopot, amely kinyitja a koronacsakrádat és megtölti a testedet fénnyel. Képzeld el, hogy ez a fényoszlop a távoli kozmoszból érkezik, feltölt, majd kilép a napfonatodon keresztül, egy fénylabdát fonva a tested köré. Úgy érzed, mintha egy ragyogó, éteri tojásban ülnél.

Ha szereted magadat és a Földet, és tudod, hogy azért vagy itt, hogy újradefiniáld, újratervezd és ledöntsd az emberiség határait, ez sugárzik ki belőled. Életedet ennek elkötelezve éled. Ha azt kérdezed tőlünk, hogy erre mennyi időt kell szentelned, azt fogjuk mondani: - Nagyon egyszerű: minden idődet. - Mindet. Ez olyasvalami, ami nem hagy nyugton, ez egyszerűen te vagy. Ezt éled, ez a te istenséged. Meglátod, hogy amikor a fényeddel élsz, olyanokat vonzol magadhoz, akiket nagyon érdekel, hogy ők is így élhessék az életüket. Számotok egyre nő és nő.

Kötelezd el magad, és mondd azt: - Lélek, szeretnék neked dolgozni. Adj nekem munkát, és mutasd meg mit tudok tenni. Adj nekem lehetőséget arra, hogy éljek a fényemmel, hogy az igazat mondjam, és körbevigyem ezt a fényt a bolygón. - A Lélek ekkor munkára fog. Világosan kell tudnod, mire vagy kapható és mire szerződsz. Mondd meg, mit kérsz cserébe. A Lélek tárgyalni fog veled, és engedi, hogy olyan szerződést készíts, amilyet csak akarsz, egészen addig, amíg azon dolgozol, hogy képességeiddel saját magadat szolgálva fokozd a saját vibrációdat. Amikor önmagadat szolgálod és elkötelezed magadat a személyes fejlődésre, a változásra, a körülötted lévőket is felemeled. Ez a szolgálat. A szolgálat nem hivalkodik a nyilvánosság előtt afféle kijelentésekkel, hogy „megmentelek téged". A szolgálat az, hogy teszed a dolgod, és úgy élsz, hogy a te utazásod mindenkit megérintsen, akivel csak kapcsolatba kerülsz.

Nincs abban semmi rossz, ha egy kicsit követelődző vagy és így szólsz: - Figyeljetek, fiúk ! Már megmondtam. Kértem, és meg akarom tenni. Hadd menjek nagyobb sebességgel ! -Ahhoz, hogy felgyorsuljon a folyamat, tisztának kell lenned, felkészültnek az ellazulásra, és nyitottnak arra, hogy olvass a jelekben. Vedd jelnek a polcról leeső könyvet. Ha alkalom kínálkozik, hogy elmenj valahová, ne mondd azt: - Sajnálom, nem engedhetem meg magamnak. - Menj el ! Ha kijelentetted, hogy szeretnél egy kapcsolatot, majd felbukkan egy ember az életedben, fogadd el, akkor is, ha az illető nem a megfelelő csomagolásban van. Nem a logika szerint élsz -és ezek a jelenségek talán a Lélek módszerei, hogy olyan dolgokat hozzon eléd, amelyek megtörik a szokásaidat. Ha minden helyzetben tiszta maradsz és kommunikálsz, nagyon sokat fejlődhetsz.

Túl sokat gondolkodtok azon, miként valósuljanak meg a dolgok, milyen csomagolásban fognak megjelenni. Fontos, hogy ezzel tisztában légy. Tehát ha a folyamat gyorsítását kéred, készülj fel a véletlenekre, amelyek láttán a logikus elme sikítani kezd. A logikus elme rúgkapálva tiltakozik bizonyos dolgok ellen, mert fél. Ha azon veszed észre magad, hogy ilyeneket gondolsz: „nem tudom megtenni", vagy „ennek semmi értelme nincs", figyelj. Ezek a kulcsszavak. Jelentsd ki egyszerűen: - Isteni vezetésben részesülök. Gyorsabban akarok haladni. Örömmel akarok dolgozni, és ezt most megkockáztatom. Ez jó érzés, akkor is, ha nincs semmi értelme, tehát nekilátok. - Ha viszont nem esik jól, és semmi értelme sincs, akkor ne csináld. Bízz az érzéseidben.

Megkezdődött a toborzás - a kiválasztottakat hívják. Mit jelent az, hogy kiválasztott ? Akik összegyűlnek, amikor beszélünk, hallják a belső dalukat, azok a kiválasztottak. Csak az, hogy kiválasztott vagy, még nem jelenti azt, hogy automatikusan felemelkedsz és elvégzed a rád mért feladatot. Ki az, aki kiválaszt ? Te magad választod ki magadat. Nem vagytok egy exkluzív klub tagjai - másfelől viszont igen. Ennek a klubnak önkéntes tagsága van, és mindnyájan ti döntöttétek el, hogy kik lesztek és milyen céllal jöttök ide. Újra és újra el kell mondanunk, hogy minden egyes embernek, mindenkinek a bolygón a bátorság lesz a középső neve. Sokan elzárkózva élitek le az életeteket. Nem akarjátok mindenkivel megosztani legbelsőbb gondolataitokat. Míg egy szobában nagy biztonságban tudjátok magatokat érezni, mindenféle, sokszor egészen elvonatkoztatott dologról társalogva, a munkahelyen vagy a családban, vagy valaki más társaságában cipzár van a szátokon, nem engeditek meg magatoknak, hogy kimondjátok az igazságot. Sok ember kódja várja, hogy meghallja hívó szavatokat. Tehát most hívnak benneteket, a kiválasztottakat. Kiválogatják a bátrakat. Ha most nem szeditek össze a bátorságotokat, nem valószínű, hogy később képesek lesztek rá.

Mindnyájan valamilyen feladat elvégzése miatt jöttetek erre a bolygóra, és a feladat most előttetek van. Most kell végrehajtani. Elérkezett a változás évtizede. Amint képes leszel felfogni és megérteni ennek a változásnak a lényegét, minden ember élete megváltozik. A változás azt jelenti, hogy egy sor régi dolgot elhagysz, újakat engedsz be az életedbe, mert hiszel. A hit az a szó, amelyet mindenki szívesen fogadna el középső nevéül, és az is, amiben a legtöbb ember saját állítása szerint hiányt szenved. Mit jelent az, hogy hinni ? A hit a belülről jövő tudás, hogy a világodat a gondolataid teremtik. Végtelen bizonyosságot jelent, mennyei gondtalanságot, annak a biztos tudatát, hogy amit gondolsz, az megvalósul. Ez az, amire újra és újra visszatérve, minden formában és minden elképzelhető kifejezési eszközzel próbáljuk felhívni a figyelmeteket, hogy egy napon képesek legyetek megérteni. Amint megértitek, és elkezdtek e szerint élni, megváltozik a világotok.

Folyton azt hangsúlyozzuk, hogy most jött el az idő az indulásra. Ez persze nem azt jelenti, hogy kifutottatok az időből. Csak annyit jelent, hogy szorítani kezd az idő, és ha most nem léptek, a dolgok igazán kényelmetlenné válhatnak. Amint az előbb mondtuk, a kiválasztottakat hívják. Ti választottátok ki magatokat, tehát ha nem láttok hozzá a magatok összeállította program végrehajtásához, egy bizonyos vonatkozásban valóban ki fogtok futni az időből. Még van pár évetek, mielőtt a dolgok a fejük tetejére állnának. Ha nem a fény igazi kinyilvánításaként élitek az életeteket, bizony túl késő lehet. Más szavakkal, ha csak halogatjátok a dolgokat, húzzátok az időt, az érkező ár hullámai összecsaphatnak a fejetek felett - akár szó szerint is.

Nem számít, mekkora erőfeszítések árán jutsz el a részvételig, ez a programod, a terved része és a programod a fejlődésedet célozza. A saját fejlődéseddel pedig hozzájárulsz a bolygó fejlődéséhez. Minden, amit teszel, ezt szolgálja. Új utakat nyithatsz meg mások számára azzal, hogy megérted, kik az emberek, és mi történik itt. Olyan események történnek majd maguktól a szemed láttára, amelyekre soha nem is gondoltál. Látni fogod, amint soha el nem képzelt dolgok egyszerűen összeállnak a szemed előtt. Ezek az ember felfogóképességét meghaladó esetek - a mi szavainkkal élve ezek az elrendezett dolgok, vagy lehetőségek, amelyekre soha nem gondoltál. Akkor majd tudni fogod, hogy a saját fényedet éled, és ezt bátran teszed.

Az elkövetkező időkben a fényhozókról minden bizonnyal egyre többet beszélnek majd. Tudnotok kell, hogy ez része a tervnek. Minden egyes embernek tiszta szándékkal kell rendelkeznie arra nézve, hogy milyennek akarja tervezni a valóságát. Ez nem jelent rugalmatlanságot; azt jelenti, hogy tisztán élsz. Azt mondod: - Vezetőimhez szólok, és mindenkihez, aki segíti földi evolúciós utazásomat. Sikerrel akarok járni ! Biztonságban akarom érezni magamat, bármit is teszek. Minden cselekedetemen keresztül szeretetet akarok kapni és adni ! Jól akarom érezni magam, legyen meg mindenem, amire szükségem van. Nem akarok túlságosan kötődni az anyagi világhoz !

A saját fejlődésedért ugyan neked kell dolgoznod, de sok bolygón kívüli és testetlen lény áll készenlétben, hogy együtt dolgozzon veled. Csak hívnod kell őket, hogy segítsenek. Amikor hívod őket, mindig egyértelműen szögezd le, hogy a segítséget a fénytől várod. Őrizd meg az önállóságodat és légy óvatos ! Ezen a bolygón az a hiedelem, hogy az intelligens lényeknek spirituális tudásuk is van. Ez hatalmas tévedés ! Lehet valaki kiváló, meghaladhatja az emberi törvényeket, de elképzelhető, hogy mégsem a fény vagy a szeretet frekvenciáján él. Légy ennek tudatában, és légy körültekintő, amikor segítséget hívsz magadhoz.

Sokszor elmondtuk már, hogy a fény frekvenciája információt szállít. A szeretet frekvenciája a teremtést hordozza magában, a teremtés iránti tiszteletet és a kapcsolatot minden teremtett lénnyel.

A szeretet frekvenciája bénító lehet, ha nem kíséri a fény frekvenciája. Amíg azt hiszed, hogy a szeretet frekvenciája rajtad kívüli helyről jön és nem a saját bensődből, azt fogod tenni, amit ezen a bolygón újra és újra elkövettek: szentként fogod imádni azt, aki a szeretet frekvenciáját támogatja.

A terv a tudást magában rejtő fény rezgésének a vezetése, a tudás megszerzése és egyesítése a szeretet rezgésével. Ilyen módon a teremtés részének érzed majd magad, nem ítélkezel felette és nem félsz tőle, egyszerűen csak megérted a csodáját és a tökéletességét, ahogy fejlődésed folyamán minden benne rejlő tudatosságot megtanít.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Barbara Marciniak: Hajnalhozók
Share To:

Post A Comment: