Azok, akik azt hiszik, hogy a tulajdonaik vagytok, úgy irányítottak benneteket, mint a birkákat az akolban - a kormánytól kezdve a világvezető hatalmakon át azokig, akik az űrből jöttek. A frekvenciaszabályozás révén megfosztottak benneteket a tudástól. Képzeld el, hogy a frekvencia egy önálló adóvevő, amelyen keresztül az általad választott állomást állítod be. Ez az intelligencia vivőhullámainak az adása. A frekvencia sávszélessége határtalan, és a sugárzott intelligens anyag sávja is határtalan./ Hajnalhozók: A szélsőséges zsarnokságon kívül ~ fényörvény, galaktikus föderáció, galaktikus üzenetek, GF, hajnalhozók, hírek, plejádi tanítások, plejádiak, üzenetek,

Nem a rögtönítélő bíróság jelenti a szélsőséges zsarnokságot egy társadalomban. A tudat pszichológiai befolyásolása által gyakorolt uralom az, amely úgy határozza meg a valóságot, hogy azok, akik ebben a valóságban léteznek, nem is veszik észre, hogy börtönben vannak. Nem veszik észre, hogy van valami azon kívül is, ahol ők élnek. Mi képviseljük azt, ami azon kívül van, amiről nektek azt mondták, hogy létezik. Ez az a hely, ahová néha elmerészkedtek, és ahol szeretnénk, ha élnétek; ez kívül van azon a helyen, amelyet a társadalom életteretekül kijelölt.

Azok, akik azt hiszik, hogy a tulajdonaik vagytok, úgy irányítottak benneteket, mint a birkákat az akolban - a kormánytól kezdve a világvezető hatalmakon át azokig, akik az űrből jöttek. A frekvenciaszabályozás révén megfosztottak benneteket a tudástól. Képzeld el, hogy a frekvencia egy önálló adóvevő, amelyen keresztül az általad választott állomást állítod be. Ez az intelligencia vivőhullámainak az adása. A frekvencia sávszélessége határtalan, és a sugárzott intelligens anyag sávja is határtalan.

A frekvenciaszabályozás korlátozza az állomások számát, amelyekre csatlakozhatsz. A Fény Családjának tagjaiként új frekvenciákat kell elfognotok a statikus káoszból, és le kell hoznotok azokat a fizikai birodalomba. Hosszú időn keresztül rendkívül keskeny volt az a sáv a bolygón, amelyen keresztül a frekvenciák sokaságát el lehetett érni. Számos különféle dolog miatt történt ez így, amelyekről tudnotok kell. Miközben saját személyes történelmeteket tanulmányozzátok, és gyenge jellemű viselkedésmintákat fedeztek fel, amelyeket össze kell törnötök és meg kell változtatnotok, a bolygó a saját viselkedési mintái szerint lüktet. Most bolygóként fogjátok megismételni a történelmet, igen drámai módon.
Azért jöttetek, hogy megváltoztassátok és megszüntessétek a korlátozó frekvenciát, és helyette a tudás frekvenciáját hozzátok el. Aki tudással rendelkezik, képes túllépni a félelem iránti szükségleten. Tudás és önuralom nélkül nem érthetitek meg a nagyobb képet. Mindnyájan azért vagytok itt, hogy felébresszetek valamint magatokban, lényetek kódolásában - a DNS-ben -, és erre reagáljatok. Ezért kutattok életetek minden irányában.

Sok társaddal együtt már elkezdtétek a bolygón a mutáció folyamatát. Ahogy elektromágneses tulajdonságaitok változnak, megváltoztatjátok a frekvenciátokat, vagy a dallamot, amit sugároztok. Egyszer csak kinövitek a frekvenciát, amely megkötve tart benneteket, és állandóan káosszal és felfordulással bombáz. Végül, ahogy változtok, és tartjátok saját frekvenciátokat, megváltozik a vibrációtok is, s ez a környezetetekben mindenkire hatással lesz. Érezni fogják, hogy be lehet kapcsolódni a frekvenciaváltozásba, ami végül hullámként fogja kísérni a bolygót. Amint a Föld felveszi ezt az új frekvenciát, amiért ti nagyon keményen megdolgoztatok, a többiek a dominólánc végén szintén érezni fogják. Ez az új frekvencia a tudás, a fény, az információ. Megszabadultok a béklyóktól. Megszabadultok a tájékozatlanságtól, a félretájékoztatástól, és tudást szereztek - kijuttok a fénybe.
Mivel mindnyájan azt a feladatot kaptátok, hogy szerezzetek tudást, és hozzatok frekvenciaváltozást a bolygóra, meg kell tanulnotok, hogyan váljatok a Frekvencia Őrzőivé.
El kell érnetek a tudás egy bizonyos fokát, és ezt az állapotot kell állandósítani. Uralnotok kell a testeteket, hogy nyugalomra tudjátok inteni, vagy mozgásba lendíteni. Meg kell szereznetek a képességet, hogy saját magatok mélyére hatolva meggyógyítsátok azt, ami érzelmileg vagy fizikailag gyógyításra szorul. Magatok mögött kell hagynotok az én dzsungelét, és megtalálnotok a tisztást, hogy mutathassátok az utat másoknak. Néha nem szavakkal fogjátok másoknak az utat mutatni, hanem egyszerűen azzal, hogy fenntartjátok saját frekvenciátokat, azon éltek, együttműködtök vele, és azzal mutattok példát, hogy van bátorságotok ezt tenni.

Mint rendszerrombolók és a frekvencia potenciális őrzői nyilvánvalóan olyan területekre fogtok eljutni, ahol különleges képességeitekre leginkább szükség van. Sokan jöttek az Egyesült Államokba azok közül, akik a Fény Családjának tagjaiként testesültek meg, mert ez az az ország, ahol a leggyorsabban lehet fejlődni. Véletlenül olyan ország is, ahol általános a tagadás. Azt hiszed, hogy a szabad emberek, a bátrak földjén élsz, pedig ez a bolygó leginkább szabályozott, kísérleti társadalma. Az itt kialakított zsarnokság igen érdekes, mert falak nélküli zsarnokság. Az Egyesült Államok mint ország és kollektív tudat még nem jutott el abba az állapotba, amikor észrevenné, hogy valami nincs rendben. Az Egyesült Államok területe valójában sokkal jobban ellenőrzött, mint az egykori Szovjetunió, ahol az ellenőrzés nyilvánvaló volt.
Mivel mindenki annyira fél feladni a rendszert az Egyesült Államokban, kényszerítve lesznek, hogy adják fel. A rendszer korrupt, nem működik, nem tiszteli az életet, és nem tiszteli a Földet. Ez a végső határ. Ha valami nem tiszteli az életet és a Földet, nyakadat teheted rá, hogy elbukik, és hatalmas lesz a bukása.

A tudatnak meg kell változnia. Ez része az Isteni Tervnek.
Ezt a lehetőséget és beállítást nem mulasztjuk el. Túl nagy jelentőséget kapott az anyagi világ, és a bennünket körülvevő nem fizikai világot teljes értetlenség kísérte. Új rangsor alakul majd ki az élet elsődleges lényegével kapcsolatban. Az emberek fel fognak állni, amikor már mindenüket elveszítették, pedig soha nem gondoltak arra, hogy felálljanak, amikor még mindenük megvolt. Az emberek ráébrednek önmaguk hihetetlen képességeire.

A következő néhány évben kapcsolódás és kommunális együttműködés veszi kezdetét az egész országban. Ennek eredményeképpen az emberek többé nem különülnek el egymástól politikai ideológia tekintetében. Az elkülönülés tervezett volt. Az egymástól elkülönített emberek, akik csak arra gondolnak, miben különböznek a másiktól, vagy másnak vélik magukat, mint a többiek, képtelenek rá, hogy arra összpontosítsanak, ami közös bennük. Nagyszerű trükk: ez az elkülönítés tartja vissza az embereket attól, hogy csoportokba tömörüljenek, és nagyon erőssé váljanak.
A folyamatban lévő politikai manőverezés túlnyomó része - elsősorban az Egyesült Államokban - szánt szándékkal megtervezett. Célja az, hogy elkülönítse egymástól az embereket. Vegyük napjainkat ! Látod, hogyan működik az elkülönítés ? Mindenféle dolgot mondanak, hogy ne fedez-hesd fel azt, ami közös benned másokkal. Amikor az emberek erre rájönnek, mérgesek lesznek. Ahogy egyre többet és többet tudnak meg az uralkodás módszereiről és az elkülönítésről, erősödik majd a harag az Egyesült Államokban. Olyan események történnek, amelyek az ország szétesésének jeleit mutatják. Pedig valójában ezek az események arra szolgálnak majd, hogy egymáshoz vezessék az embereket. Új büszkeség és az összetartozás új érzése jön el, mert ez az idők terve.
Az anyagi világ olyan terület, amellyel mindenkinek van kapcsolata. Az élet az Egyesült Államokban arról szól, mennyi pénz van a zsebedben, és mennyit akar a kormány kivenni belőle. Az adó lesz az az elem, amely a legnagyobb felfordulást fogja előidézni, és egyben a legnagyobb mértékű egyesülést is, hiszen az adófizetés mindenki közös ügye. Lehet, hogy nem mindenki ugyanazt az istent imádja, de adót mindenki fizet.

A közel-keleti válság ügyes húzással megteremtette a kormánynak a lehetőséget, hogy megkapja, amit akart, anélkül, hogy azzal kellett volna bajlódnia, hogy hozzájárulásotokat kérje a benzin adójának megemeléséhez. Látod, milyen okosan működnek ezek a dolgok ? Még néhány újabb adóval kell megfejelni a már meglévőket, és az emberek vizsgálni kezdik az életük minőségét. Sok haragot tapasztalsz majd ebben az országban, mert számtalan ember tehetetlennek fogja magát érezni. A harag az első érzés, amely megjelenik, amikor az emberek végül ráeszmélnek a manipulációra, és elkezdenek odafigyelni saját érzéseikre.
A frekvenciaszabályozás egyik leghatásosabb fegyvere a modern technológia. Szórakoztató és kényelmet szolgáló berendezéseket vehettetek, amelyek mind részei a frekvenciaszabályozásnak. Nyomatékosan javasoljuk, hogy szabaduljatok meg a televíziókészülékeitektől. Elsősorban ezek azok az eszközök, amelyekkel minden nap manipulálják a tudatotokat. Olyan finoman hangolt kísérlet ez, hogy a televízión keresztül érkező fertőzésre tudat alatt reagáltok. Több generáció gyilkolja magát a televíziózással - és támogatja az egészségügyi társadalmat.

A felszabadító információ néha adásban érkezik, talán éppen egy Új Korról szóló műsoron keresztül. De miközben nézed a tévét, ahol azt állítják, boldog és szabad vagy, a reklámok olyan frekvenciát záporoznak rád, amely gátolja az eredeti gondolkodásodat. Ez a tudat alatti bombázás megbénít, és egy „éld túl, érkezz meg, ne késs el, maradj csendben, menj dolgozni" típusú társadalomban tart fogva. A televízió a tétlenséghez, az ülő életmód terjedéséhez, az elhízáshoz is hozzájárul. Csak nézz körül ! Emberek, ébredjetek !
A tudatalatti manipulálására szolgáló reklámok nagy részének terjedését a technológia segítette elő, amely a földön kívüli lények segítségével fejlődött idáig. Az egész világon elterjedt programmá vált az emberi tudatot összezavaró reklámok használata. Ha csak arra gondolsz, hogy vannak családok, ahol két, három, sőt négy televízió is van, egyet kell értened azzal, hogy ez nagyon sikeres marketingprogram volt. Néhány ember, aki tudja, mire valók a televíziós reklámok, azt hiszi, hogy már közömbös irántuk, nem tudnak ártani neki. De a televízió befolyása annyira átható, hogy mindegy, mennyire függetlennek hiszed magadat tőle, nem tudsz harcolni az ellen, amit a jelenlegi technológia a vibrációs frekvenciáddal tesz.

Már mondtuk, hogy vannak lények, akik az érzelmi testetekből táplálkoznak. Gondolj bele, milyen ügyes eszköz számukra a televízió. Világszerte emberek milliárdjai bocsátanak ki érzelmi koktélokat az atmoszférába, annak hatására, amit a tévében éppen néznek. Nincs szükségük már háborúkra ahhoz, hogy mindenkit felzaklassanak - elég, ha filmeket csinálnak !
Azok az emberek, akik szükségét érzik a televíziózásnak, nem csatlakoznak rá a gazdag információmezőre, ami az agyukban és - azonnal hozzáférhetően - mindenütt jelen van. Tulajdonképpen, ha igazán fejlődni akartok, ne olvassatok újságot, ne hallgassatok rádiót, és ne nézzetek televíziót. Ha időnként meg tudsz szabadulni a médiától, és lekapcsolod magadat a káosz és az aggályoskodás, a stressz és a tülekedés, a mindenféle teljesen felesleges dolog utáni vágyakozás frekvenciájáról, tisztulási folyamat veszi kezdetét. Hallgatni kezded, hogy mi zajlik a bensődben, és élsz a világban, anélkül, hogy feltétlenül elvesznél benne. Tisztává válsz. Nem tudjuk ezt eléggé hangsúlyozni!

Az elektronika szintén megbénítja a frekvenciádat. Még ha nem is kifejezetten ebből a célból készült, akkor is keletkezhet disszonancia valamilyen dolog elektronikus frekvenciája és közted. Ráadásul, mint már mondtuk, ezek többségét azért alakították ki, hogy állandóságot teremtsenek, hogy mindig egy bizonyos vibrációs frekvencián tartózkodj, amelynek révén biztonságos, veszélytelen, tétlen, produktív jószággá változol.
Mi a helyzet a számítógépekkel? Az Egyesült Államokban a második legelterjedtebb berendezési tárgy a számítógép. Hányan dolgoztok egész nap számítógéppel? A nap végére fejfájást kaptok, különösen akkor, ha egy nagy cég alkalmazásában vagytok, és oda vagytok szögezve a hálózathoz. A nagy cégek az agykontroll-koncepció részei: az agyatokat használják energiatermelésre, hogy valamit megszerezzenek a maguk számára. A személyi számítógépek nem ennyire nagy teljesítményűek és erősek.

A kilencvenes években sok új találmányt hoztak létre -ezek valójában szigorúan titkos találmányok, mert piaci terjesztésüket soha nem engedélyezik. Egész feketegazdaság épül a cserekereskedelemre, s ezen a piacon találmányok cserélnek gazdát az emberek között. Olyan technológiákat adnak-vesznek, amelyek a frekvenciaszabályozás nagy részét ellensúlyozni tudják. Meg tudják változtatni a levegő és a víz minőségét, le tudják zárni és szigetelni az otthonodat, hogy az energia részévé válhass, és ne bombázhassanak semmivel. Olyan módszerek, amelyek nagyszerű dolgokra képesek. Érted már, miként használták fel ellened a technológiát? Nem a te érdekedben használták. A televízió önmagában nem szükségszerűen rossz, csak rossz célra fordították. Nincs semmi baj a technológiával sem. A határt az húzza meg, hogy mire használják. Ez a különbség.
Az oktatás a másik olyan terület, ahol irányítanak téged. A tanított dolgok többsége haszontalan. Keményen dolgozol, kölcsönöket veszel fel és fizetsz azért, hogy megtanulj valamit, ami már akkor elavult, amikor betetted a lábadat az ajtón. Különösen igaz ez a tudomány, a matematikai, pszichológiai és orvosi felfedezések területére.
Mit teszel, ha olyan társadalomban élsz, amely a diplomákat jutalmazza ? Elkezdheted mondogatni: - Hiszem, hogy én formálom a saját világomat. Hiszem, hogy a létezésem meghatározásához nincs szükségem ezekre a bizonyítványokra. Egyedülálló tudok lenni saját magamban, önálló saját magamban. - Találj ki egy módszert, egy utat a világ felfedezésére diplomák nélkül. Az oktatás valójában a tudás keresése, tanulni pedig egy erdei sétával is lehet. Az ismeretnek nem muszáj egy könyv szálldosó lapjairól jönnie. Egy kis iskolai tapasztalat nem árt, de ne fogadd el azt, hogy minden igaz, amit tanítanak neked.

Olyan dolgokkal irányítanak és különítenek el másoktól, amelyek érzelmeid legmélyén érintenek. Az abortusz témája, az élet védelme nem világméretű, csak nemzeti ügy. Néha úgy tűnik, mintha ártatlan áldozatokat taposnának el, gázolnának le olyan események, amelyeknek látszólag semmi közük hozzájuk. Természetesen ezt tanították neked -hogy tehetetlen vagy, és csak az istenek hangulatától függ a menekülésed. Pedig ez soha nem volt igaz. Azok, akik életüket balesetben vagy erőszak által veszítik el, maguk választják ezt a lehetőséget.
Az élet védelmének témáját az Egyesült Államokban szánt szándékkal terjesztették el a kormány különböző frakciói, hogy diszharmóniát teremtsenek. Oszd meg és uralkodj, az emberek a tulajdonaiddá válnak. Adj az embereknek választási lehetőséget, szabadságot, esélyt életük folyamatos javítására, és nem tudsz majd uralkodni felettük. Amikor emberek emberekkel kerülnek szembe, a hatalmon lévők húznak belőle hasznot, még olyan témákban is, mint az abortusz.
Hogyan nyernek ? Megakadályozzák, hogy a nők és a férfiak egységbe tömörüljenek itt, az Egyesült Államokban. Félelemben tartják az embereket. E témák állandó ismételgetésével meggyőznek arról, hogy a nőnek nincs hatalma beleszólni abba a folyamatba, ami a saját testében megy végbe. Nincs szükség abortuszra. Eleve nem kell teherbe esned, ha nem akarod. Hogyan ? Akarattal. A nő mondhatja magának: - Most nem vagyok felkészülve egy gyermek érkezésére. - Vagy ellenkezőleg: - Fel vagyok készülve rá, hogy kihordjak egy gyermeket. - Ha ura vagy önmagadnak, nincs szükséged a kormány engedélyére ahhoz, hogy eldöntsd, mit tehetsz a saját testeddel.

A nagyvárosok utcáin uralkodó erőszak az irányítás másik nagyon ravasz eszköze. Az Egyesült Államok nagyvárosai - Los Angeles, New York, Washington és így tovább -energiavödrök, vagy lyukak, amelyeken át energia érkezik az észak-amerikai kontinensre, legalábbis eddig érkezett. Nőtt az erőszak ezekben a városokban, hiszen köztudott, hogy az állandósított nyugtalanság jó eszköz az egész nemzet manipulálására. Ezeket a dolgokat szándékosan lendítik mozgásba a fizikai síkon, és támogatják az asztrálsíkon. Minél nagyobb félelmet keltenek, annál több táplálék jut az irányítóknak.
Ha például egy családjával kiránduló nőt megtámadnak, és a kisfia, aki nyilvánvalóan ártatlan áldozat, harcba száll a támadókkal, de leteríti egy kés, és meghal ezen a kiránduláson, ez az esemény rengeteg emberben vált ki félelmet, ami sokakat táplál. A közel-keleti háború kiváltotta félelem elképesztő méretű volt.
Elrabolták tőletek az érzelmeiteket. Ha van valami, ami bennetek és az emberi faj minden tagjában közös, az az, hogy erőszakot követtek el rajtatok, hogy megkaparintsák az érzelmeiteket. Mások játszottak az érzéseitekkel, mintha csak hangszerek lennének, és soha nem engedték, hogy megtudjátok, mekkora hatalom rejlik az emóciókban.

Az egész történet állandóan visszakanyarodik az érzelmekhez. Az érzések olyanok, mint a belépőjegyek, amelyek segítségével bejuthattok helyekre, és bekapcsolódhattok történésekbe. Hihetetlenül gazdagok vagytok. Bárcsak felfognátok, hogy mekkora gazdagságot jelentenek az érzelmeitek. Az alacsonyabb vibrációjú lények, ha lehetünk ilyen merészek, hogy így nevezzük őket, az érzelmekből élnek. Egy nagyon szűk frekvenciasávon léteznek, s a félelmen, a káoszon és az erőszakon alapuló érzésekből táplálkoznak. A képesség, hogy az emberi akaratot használjátok fel az emberi aggyal szemben, a végső tartalékotok. A bolygó fölött hatalmat gyakorló lények éppen ezt a képességeteket akarják titokban tartani előttetek, azt, hogy saját akaratotok szerint uralhatjátok a testeteket. Ahogy egyre többen váltok függetlenné és saját frekvenciátok uraivá, azok, akik nem akarják ezt, ellenfrekvenciát hoznak majd ide, hogy káoszt, fejetlenséget és megosztottságot teremtsenek. Amikor egy társadalom megérett egy hatalmas ugrásra, vagy változásra, mindig aktivizálódnak homlokegyenest ellentétes tevékenységek is.
Minden dolgot mindig a nagyobb kép perspektívájából szemlélj, hogy semlegessé válj iránta, mert a kép egyre nagyobb és nagyobb lesz. A bolygó hatalmas összeütközés felé halad bizonyos lényekkel. Ezt csak megemlítjük, hiszen ittlétünk célja nem az, hogy a félelmet tápláljuk. A másik csapat akarja azt, hogy féljetek. Mi azt szeretnénk, ha megértenétek, bármit megváltoztathattok, amit meg akartok változtatni. Sokan megteszitek majd ezt a jövőben. Együtt fogtok dolgozni azért, hogy elérjétek azt az állapotot, amikor ti irányítotok.

Arra kérjük az embereket, hogy a Fény Családjának tagjaiként minden erejükkel azon dolgozzanak, hogy vizualizálják és energizálják a fény oszlopát, és beengedjék a testükbe. Uraljátok a fényt ! Minden napotok célja az legyen, hogy együtt dolgoztok a fény sugarával, hiszen a fény frekvenciája összeköt, védelmez és tudást ad. Érezzétek, ahogy behatol gerincetek alapjába, végighalad a testeteken, majd le a Földbe, és érezzétek, miként tör fel forrásként a napfonatotokból, miközben a fény aranypajzsát fonja testetek köré. Ha a körülöttetek folyó dolgok megértéséhez a napfonatterület segítségét kéritek, megtanultok az érzéseitek segítségével különbséget tenni.
A Föld urai nem akarták, hogy az ember megértse: érzései és érzelmei olyanok, mint a termés, a búza, ami betakarításra vár. Ha te magad irányítod a saját aratásodat, mások nem húzhatnak hasznot belőled, és a belegyezésed nélkül nem használhatnak téged semmire. Ha egy bizonyos frekvencián és önállóan élsz, nem érdekled többé azokat, akik irányítani akarnak. Félelemmel teli, kaotikus frekvenciát akarnak, mert ez táplálja őket. A bolygót a félelem és a káosz uralta, mert ezek az entitások ilyen érzéseket szítottak. Mindenhol megosztották az egységet és uralkodtak, hogy ezt a frekvenciát megteremtsék. Ha az életedet a béke, a szeretet, és a tudás vezérli, drasztikusan megváltoztathatod ezt a helyet: visszahozod a bolygóra a frekvenciaválasztás lehetőségét.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Barbara Marciniak: Hajnalhozók

Share To:

Post A Comment: