A világ térhálórendszerét mostanra ellepték az istenségek és mesterek, magukkal hozva saját oktatási eszközeiket. A bolygón használt eszközök nem a ti dimenziótok termékei. Szimbolikus formák, amelyek szó szerint saját életet élnek. Ezek alkotják azt, amit a Fény Nyelveként ismerünk. Egy szerkezet van benned, egy geometriai forma, amely adott információkat bekapcsol benned. Azt is megkönnyíti azok számára, akikkel együtt dolgozol, hogy közvetlenül a lényednek küldhessék az információt. / Hajnalhozók: A Fény nyelve ~ fényörvény, galaktikus föderáció, galaktikus üzenetek, GF, hajnalhozók, hírek, plejádi tanítások, plejádiak, üzenetek,

A világ térhálórendszerét mostanra ellepték az istenségek és mesterek, magukkal hozva saját oktatási eszközeiket. A bolygón használt eszközök nem a ti dimenziótok termékei. Szimbolikus formák, amelyek szó szerint saját életet élnek. Ezek alkotják azt, amit a Fény Nyelveként ismerünk.
Egy szerkezet van benned, egy geometriai forma, amely adott információkat bekapcsol benned. Azt is megkönnyíti azok számára, akikkel együtt dolgozol, hogy közvetlenül a lényednek küldhessék az információt. A legtöbben már magatokban hordjátok ezt az implantátumot. Akik még nem, azok is hamarosan megkapják, amint úgy döntenek, hogy megnyílnak és kiegyensúlyozzák önmagukat. Senki nem kap implantátumot, aki nem így döntött. A Fény Nyelvének ez a szerkezete a fejlődésedre szolgáló információ és az energia befogadásának ösvénye. Olyan tanulási mód, amikor nem könyvekből és nem az intellektusod által tanulsz. Ehhez őszintén hinned kell abban, hogy valóban létezik egy hierarchia, hatalmasabb, mintsem fel tudnád fogni, amely a kezdetektől fogva együtt dolgozott az emberiséggel.

Ez a hierarchia szeretetben él. Becsben tartják azt, hogy kik vagytok, és a bolygóra beállított időszerkezeteken átlátva tudják, hogy a tudat készen áll az evolúciós ugrásra. A spirituális hierarchia száznegyvennégyezer tagja olvadt bele most a bolygó térhálórendszerébe. Minden mesternek megvan a maga pecsétje, amely a Fény Nyelvének egy részét képviseli, és végül a lényeteket száznegyvennégyezer energiapecsét fogja betölteni.

Kezdetben azzal a tizenkét formával dolgoztok majd, amelyeket a test kezelni tud. Sokkal később, amikor az átalakulás már megtörtént, mind a száznegyvennégyezer szimbolikus nyelvszerkezet átjárja a lényeteket. Ebben az életben meg sem magyarázható fejlődés történik.

Bennetek bontakozik ki ez a mutáció, amely lehetővé teszi az átlépést a tapasztalat egy másik birodalmába. A bolygó minden lakójának lehetősége van arra, hogy keresztülmenjen ezen a mutáción. Sokan lesznek, akik véget vetnek a folyamatnak, mert nincs meg bennük a vágy, hogy összhangba kerüljenek a magasabb tudatossággal. Ha tudod, ki vagy, az csak az egyik dolog. A geometriai formák implantátumát akkor kapod meg, amikor megérted az isteni tudatosságot -az intellektust, amely hatalmas, szerető és veletek együtt dolgozik -, amely beülteti ezt a bolygót, és amikor szólítod ezt a tudatosságot, kéred, hogy része lehess.

A beültetett formák rengeteg különböző alakban jelennek meg, például piramisformában. Miért olyan fontos a piramis ? A bolygón és az egész világmindenségben a piramisszerkezet képviseli a tudat hatalmas egységét. Ezt a szerkezetet a legnehezebb elkészíteni azzal a rengeteg csiszolásával, és mégis ez a legtökéletesebb. Energiát gyűjt a Földből és kisugározza azt.

Gömb- és spirálszerkezeteket is ültetnek belétek. A spirált sokan nagyon szeretitek, mert éltetek olyan kultúrákban és társadalmakban, ahol a spirált használták az eszmék továbbításának eszközeként. A párhuzamos vonalak szerkezetét is beültetik, valamint a kockáét. És természetesen ott lesz a Merkabah-kerék, az ötlapú figura is.

Az ötlapú figura az emberi alakot jelképezi, korlátok nélküli állapotában, a teljesen szabad embert. Néhányan tudjátok, hogy ez a Merkabah-keréknek nevezett szimbolikus szerkezet az embert mintázza, a korlátok nélküli emberi lényt. Ez az ember képes repülni, amiről a legtöbben nem hiszitek el, hogy ti is meg tudjátok tenni. Ezt az implantátumot akkor ültetik belétek, amikor igazán elköteleztétek magatokat a korábban lehetetlennek tűnő dolgok iránt.

Az, hogy milyen implantátumot vagy geometriai formát kapsz, elsősorban azon múlik, hogy milyen hangolást kérsz. Azon is múlik, elhiszed-e, hogy ezek az entitások szívesen a rendelkezésedre állnak, ha te is elérhetővé teszed magad a számukra. Amint kezdesz kibontakozni, és teret engedsz életedben a csodáknak vagy csodálatos eseményeknek, azok elkezdődnek.

A legtöbben a kör implantátumával fogjátok kezdeni, mert az az istenformát jelképezi, az egységet és a teljességet. Néhányan a piramisszerkezetet választjátok majd, mert sok életet töltöttetek már el a bolygó feltárt és még feltáratlan piramisaival. Azt hiszitek, hogy földrajzból már mindent tudtok, pedig rengeteg a fel nem fedezett dolog, hiszen azok egyik valóságból a másikba vándorolnak. A dzsungelek mélyén számos elrejtett piramis áll, gyakran több réteg föld alá temetve. Sok csoda vár még felfedezésre.

Ha elhiszitek, hogy tényleg nincsenek korlátok, képesek lesztek fogni a Merkabah-kereket és felemelkedni vele a bolygóról, miközben még itt éltek a Földön. Éreznetek kell magatokban a vágyat ahhoz, hogy ezt megtegyétek, ha a Mer-ka-bah-formát akarjátok implantátumként megkapni. Néháhányan már megkíséreltétek az utazást vele, és valahol belül tudjátok, miként kell használni. Ha őszintén hívod magadhoz a Merkabah-kereket, és igazán érezni akarod azt, amit jelent - azt, hogy korlátok nélküli tudatosság vagy, amely utazik anélkül, hogy a tested elhagyná a bolygót -, akkor megkapod az implantátumot. A Merkabah nem a legmagasabb rendű implantátum, hiszen nincsenek közöttük magasabb vagy alacsonyabb rendűek. Az implantátum akkor érkezik, amikor a legjobban szolgálhatja személyes fejlődésedet. Ha már kaptál egyet, új formák végtelen folyamata indul meg és áramlik feléd.

A beültetendő formát nem tudatosan választod ki. Az életet viszont, amelyet élsz, amely megnyit a Fény Hangjának szerkezetei felé, azt te választod. Minden nap te határozod meg, hogy mi a fontos. Ilyen módon közeledhetsz a formák felé. Az energiák házassága révén végül mindnyájan lényetekben hordjátok majd a fény ábécéjét, amely tanítani fog. Ha álmodban geometriai formákat látsz, azt jelenti, hogy a formák már kapcsolatba léptek veled. De jelentheti azt is, hogy szeretted az iskolában a geometriát. Ha tudni akarod, milyen implantátumot kaptál, figyeld meg, milyen forma jelenik meg elsőnek, vagy melyik nagyobb, mint a másik. Sok olyan alakzat van, amelynek még neve sincs. Lesznek formák, amelyeket ismersz és felismersz, de később új külsőt és új alakot vesznek fel, amit tudatoddal nem érthetsz meg.

A spirál a Fény Nyelve geometriájának az egyik alapformája. A spirál híd, önmagában is tanítás. Formája információkódokat hordoz. Ha felszállsz a spirálra, az az érzésed, hogy sehol nem ér véget. Azt jelképezi, hogy az önmagadba irányuló utazás soha nem ér véget, és a magadon kívül tett utazás is végtelen. Az emberi faj szét tudja majd választani a tudatát, elindul mindkét irányba. A belső és külső végtelen utazással rákapcsolhatjátok magatokat a csatlakozó spirálra, amely az egyetemes igazságot hordozza.

A testetek sejtjeiben benne van világotok egész történelme. Jó esetben még ebben az életben felfedezitek a bennetek rejlő aranykönyvtárt, és megtanuljátok elolvasni, ami abban áll. Az utazás egyik része az, hogy a spirált saját magatokba olvasztjátok. Az a trükkje, hogy belül és kívül egyaránt el kell indulnotok - és meg kell értenetek, hogy a kettő egy és ugyanaz.

A spirál több dimenzióban létezik. Amikor magad elé képzeled, olyan érzésed van, hogy már ismered, pedig először csak egy aspektusát ismered meg. Ahogy fejlődni kezdesz a spirállal, rájössz, annyi kiterjedése van, hogy - a ti szavatokkal élve - az örökkévalóság hátralévő részét azzal tölthetnéd, hogy felfedezd ezeket. Növekszik. A spirál a kulcs, hogy elérd a lényed belsejében hordozott anyagot. DNS-ed spirál alakú. Mindenhol spirálok vannak körülötted, és a Fény Nyelve a fénykódolt szálakon utazik, amelyek szintén spirálformájúak. Ez az egész tapasztalati megnyilvánulás, tapasztalatotok pedig egyre több lesz.

Meditálás közben képzeld el magad, amint egy spirálon utazol, mintha egy tornádót lovagolnál meg. Képzeld magad elé a közeledő spirált, amely olyan, mint egy tornádó. Aztán ahelyett, hogy elfutnál előle, maradj mozdulatlan és érezd, ahogy felkap és felrepülsz, bele a közepébe. Utazz rajta, mert ez a más valóságokra nyíló ajtó.

A Fény Nyelvének ezek a geometriai alakzatai olyan személyek tapasztalatának gyűjteményei, akik erre a bolygóra születtek, szembeszegültek az emberi törvényekkel, felébresztették magukban a magasabb rendű képességeket, majd a nyelv és a geometriai részegységek formájában öltöttek testet. Ezek az energiák valaha férfiak és nők voltak ezen a bolygón. Geometriai szimbólumokká fejlesztették magukat, és a saját tevékenységi szférájukban éppen úgy léteznek, mint ti a testetekben. Létformájuk ma nyelvrendszer vagy geometriai rendszer.

Ezeknek a rendszereknek is van világuk, ahonnan jelenleg látogatók érkeznek a ti világotokba. Megmagyarázhatatlan körök és egyéb alakzatok jelennek meg a bolygó gabonatábláiban. A lenyomat nem más, mint frekvencia, nem pedig valami folyamat vagy cselekvés eredménye. A Föld felszínére egy dalt, történetet vagy nyelvet ültetnek, nyelvi szimbólumokkal. Ezek a szimbólumok létrehoznak egy bizonyos frekvenciát, és számuk csak növekedni fog.

Elképzelhető, hogy néhányan geometriai alakzatú házakat fogtok építeni, amelyek nem csupán kockák, vagy háromszögek. A Fiastyúk csillagképben a házak többségét nem az általatok ismert formára alakították ki, mert ott tudják, hogy minden alakban és szögben energia rejlik. Köztudott, hogy az asztrológia területén bizonyos szögeknek erőpontjaik vannak, és adott szögekkel adott dolgok történnek. Ugyanígy áll a helyzet a formákkal is. A piramis a szögek és formák alkalmazásáról beszél. Energia gyűlik össze a szögekben, az alakzatokban, a formákban, és megtanulhatjátok, miként kell ilyen alakzatokat létrehozni és élni velük. Ilyen módon keletkeznek és áramlanak az energiák. Azt is meglátjátok, hogy adott fokot alkotó szögekben valami erő rejlik. Egyes szögekben tartózkodva kényelmetlenül érezhetitek magatokat. Néha jobb a szoba közepén aludni, mint kilencvenfokos sarokba ékelni be az ágyat, mert a derékszög blokkolja az energiát. A szoba közepén az energia szabadon áramlik körülötted.

Sok kapu nyílik most meg a háromdimenziós valóságban, hogy beengedje a fejlődést a Földre. Egykoron különböző erők harcoltak itt egymással, és a bolygót lezárták, karanténba dugták. Hihetetlen háborúk dúltak ezen a bolygón, amelyek emlékeit a Föld teljesen kopár területei őrzik. Ez volt a káosz és zűrzavar ideje, amikor teremtő istenek harcoltak teremtő istenek ellen. A legutóbbi háború alatt, úgy tíz- vagy tizenkétezer évvel ezelőtt a Földet lezárták, mert a fénnyel élő lények elveszítették a háborút. Nem mindig győz a fény, tudjátok. A fény nem mindig győztes a ti fogalmaitok szerinti győztesként, mert a fénynek meg kell tanulnia, hogy saját maga minden részével egységet alkosson. Az Első Alkotó benne van mindenben, a fény és a sötétség pedig részei az Első Alkotónak. A fénynek tehát egyesülnie kell önmaga sötét részével.

Az eseményeket az idő rendezte és terelte egymáshoz. Több kornak kellett eltelnie az utolsó háborúktól számítva, mire a bolygóra vezető energiakapuk ismét megnyíltak, hogy beléphessen a fény. Most jött el az idő. A fény most készül ismét eljönni a bolygóra, és napról napra egyre több lesz belőle. Az energiának meg kell telepednie a bolygón, hogy behatolhasson a tudatotokba. Információ áramlik be hullámok formájában, geometriai jeleket rajzolva a Földre. Nem az történik, hogy leereszkedik egy űrhajó, és az éjszaka leple alatt gabonaköröket rajzol, majd elrepül. Igaz, hogy néhány kör leszálló hajók nyomán alakult ki, de az információ bármilyen alakban álcázhatja magát. Leggyakrabban hullám formájában érkezik. Eljön az idő, amikor valóságos fényhullám söpör majd végig a Földön.

Az információ nem önthető szavakba, nem írható le, mert frekvencia, amely időnként geometriai alakzatok formájában jelenik meg. Pitagorasz már kezdte érteni ezt, de a többiek nem fogták fel a geometriáját. A geometria fejlett értelem, tapasztalatok gyűjteménye, amely hatalmas mennyiségű információt továbbít. A bolygón megjelenő gabonaköröket valójában az emberi halláson túli hangok segítségével helyezték el, hogy megtelepítsék ezeket a nyelvi alakzatokat. Eleinte ezek az alakzatok igen gyakran kör formájúak. Később háromszögek lesznek belőlük, vonalak, és mindenféle más alakzat.

Angliában és Európában jelent meg a legtöbb gabonakör, de felbukkantak az egykori Szovjetunió területén és Dél-Amerikában is. Találtak néhányat az Egyesült Államokban, bár néhány ember nagyon ügyesen úgy tesz, mintha azok nem is lennének ott. Azt hallottuk, hogy az új rádióadók némelyike megint műsorra akarja tűzni a gabonakörök kérdését. Majd meglátjuk, hogy akik el akarják hallgatni ezt a jelenséget, mennyire tudják tettetni, hogy nem tudnak róluk. Nagyon érdekesnek ígérkezik a dolog.

A geometriai formák olyanok, mint a hieroglifák. A bolygón a kőbe vésett hieroglifák és rajzok az információátadás hasonló eszközei. Más szavakkal: ha valaki el akarná olvasni a hieroglifákat, azok mondanának valamit. Ha valaki képes lenne felidézni a papok titkos nyelvét, a hieroglifák egészen más történetet mondanának el neki. És ha valaki képes rá, hogy megértse a teremtő istenek nyelvét, megint egy egészen más történetet hallana.

A Föld felszínére rajzolt körök és alakzatok célja, hogy segítsenek nektek megtartani és kezelni saját frekvenciátokat, és hogy bátran éljetek a fényetekkel. Nagyon kifinomult módon tárják az emberek elé a frekvenciában tárolt információt, eddig még senki nem tudta megfejteni őket. A jelek mind kapcsolatban állnak egymással. Ha az összes jel egyszerre megjelenne egy farmer földjén, ott azonnal történne valami. Az űrből továbbították Őket egyik kontinenstől a másikig. Frekvenciasávot vonnak a bolygó köré, amely aktiválja a Föld térhálórendszerét. Segítenek, hogy a megszerzett tudás birtokában ne érezzétek magatokat annyira furcsán, és a frekvenciaváltozásokat sokkal könnyebben viseljétek el.

Ez csak egy kis része annak, amit a gabonakörök tesznek. Hihetetlenül érdekesek. Sokat közülük az Ősmesterek terveztek és szerkesztettek, ahogyan néhányan emlegetik őket. Nagyon sok humor is rejlik bennük. Tudnotok kell, hogy néhány, a fejlődése nagyon magas szintjére érkező lény hatalmas humorérzékkel rendelkezik. Mindenben meglátják a humort.

A geometriai formák és alakzatok az információ hordozói. Frekvenciahullámok, amelyek modulálhatók és változtathatók. A Földre érkező formák olyanok, mint az energiakapuk vagy energiavésetek. Információt hordoznak, és úgy alakították ki őket, hogy végül egyesüljenek, és ezáltal az információ térhálózatát vonják a bolygó köré. Ennek a térhálórendszernek a frekvenciáját használhatja majd az emberiség a fejlődéséhez.

Nincs még a bolygón a teljes nyelv. A vésetek úgy érkeznek a Földre, ahogy a tudat megteszi a fejlődéshez szükséges lépéseket. Olyan területeken jelennek meg, amelyek örvényközpontok, hiszen most is ezeken keresztül érkeznek. A több milliárd év alatt, amióta a Föld a pályáján kering, ezeket a centrumokat betemették és eltemették. Néhány központ még alszik, de sok közülük már ébredezik, mert a bolygó köré helyezett pecsétet már feltörték.

A gabonakörök a tudatosság fenomenológiai kifejeződései. A valóságotokba érkezve megmutatják, hogy az észérvekkel élő agy nem képes minden adatot kezelni, bármennyire is szeretné. Azért történnek ezek az események, hogy találkozzanak az egész emberi faj tudatának kódjaival. Amikor nem lehet megmagyarázni a valóságot, kinyílnak bizonyos fülkék a tudatban. A gabonakörök a logikus agy felfogóképességét messze meghaladják. Ezek az események a valóságról alkotott általános nézet kiterjesztését szorgalmazzák, mert a korábban kialakított valóság nem képes valószínűsíteni az effajta történéseket. Olyanok, mint az indítószerkezet. Arra kényszerítik a tudatot, hogy túllépjen saját határain.

A gabonakörök kialakulásának rengeteg oka van. Elsősorban az a céljuk, hogy elmozdítsák a valóságot, rávegyenek benneteket arra, hogy gondolkodás helyett érezzetek. A gabonaköröket felfedezők többsége a jelenség megértéséhez az eszét használja, nem az érzéseit. Angliát azért árasztották el a gabonakörök, mert az angolok tudatossága általában rendkívül logika orientált. Nagy-Britannia földje ugyanakkor tele van megalitikus spirálokkal és kőalakzatokkal, amelyek az ott lakók intuitív képességeinek magukért beszélő jelei.

A jelenségben nincs logika. Arra kényszerít egy logikára építő társadalmat, hogy elfogadjon valamit, aminek semmi értelme. Ráadásul mindezt hallatlanul játékos és nyilvánvaló módon teszi, anélkül, hogy bárkinek fenyegetné a valóságról kialakított nézetét. Ha mindenhol hajók szállnának le, az emberek pánikba esnének. De igazából senki nem izgatja fel magát akkor, ha a gabona koncentrikus körökben elterül ügy, hogy meg sem törik, el sem pusztul. Látod már, miképp játszik veletek az energia ? Meg kell tenni bizonyos dolgokat azért, hogy lássátok és megértsétek őket anélkül, hogy az áramköreitek túlterhelődnének.

A nyelv a bolygón történet formájában terjed majd el - az információ véseteként, amely a benne rejlő frekvenciával segít megtartani saját frekvenciátokat. Amikor már tudatra ébredtek, mások könnyen megértenek és felismernek majd benneteket. Léteznek olyan eszközök, amelyek segítségével figyelemmel lehet kísérni a tudat fejlődését és szintjeit, tehát állandóan figyelnek benneteket. Amint a tudat elér egy bizonyos szintet, segítség érkezik odaátról, hogy új birodalmakat teremtsenek annak a frekvenciának.

Képzeld el, hogy nyitsz egy éttermet, amely nagyon sikeres lesz ! Vezeted, fenntartod, és igazán jó ételt szolgálsz fel a vendégeidnek. Aztán jön valaki, aki azt mondja: - Mi a helyzet a jogokkal ? Hadd ismerjék meg az éttermet mindenhol. Ezek a geometriai formák a frekvencia felhasználási engedélyei, segítenek elterjeszteni és fenntartani azt az egész bolygón. A tudás új szintjére emelnek.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Barbara Marciniak: Hajnalhozók
Share To:

Post A Comment: