Ha egy embert megmentesz, vagy átsegítesz a bajon,.. egy világot mentettél meg. A sorsod sokkal inkább a te felelősséged, mint amennyire kényelmes volna. Választhatsz jól és választhatsz rosszul.Amiben most élünk, egy átmeneti állapot. Mindenki mindenki ellen. Borzalmas vad erők vannak. És nagyon sokan kerülnek olyan helyzetbe, hogy úgy érzik nincs belőle kiút. Pedig van – de csak egyéni. Tömeg megváltás nincs!

Ha egy embert megmentesz, vagy átsegítesz a bajon,.. egy világot mentettél meg.
A sorsod sokkal inkább a te felelősséged, mint amennyire kényelmes volna. Választhatsz jól és választhatsz rosszul.Amiben most élünk, egy átmeneti állapot.
Mindenki mindenki ellen. Borzalmas vad erők vannak.
És nagyon sokan kerülnek olyan helyzetbe, hogy úgy érzik nincs belőle kiút. Pedig van – de csak egyéni. Tömeg megváltás nincs!
Egyénileg kell megtenned, amiért születtél, be kell töltened a jobbik szerepedet. Mert vigyázz, kínálkozik rosszabb is. Próbáljátok magatokat megismerve, másokat segítve, mások felé a jót sugározni. Jót tenni, és tudni, hogy ami most látszólag rossz, utólag kiderülhet, hogy jó.
És mindig csakis a Fény irányát követni!
(Szepes Mária)
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Share To:

Post A Comment: