A címertanban az ájtatosságnak és az őszinteségnek tartották fenn a kéket. Ez a szín sokakban a tiszta, békés kék égbolt, vagy tenger képét idézi, a nyugalomét, a csendét. A torokcsakra színe is, és mint ilyen a tiszta világos kommunikációé, a nyugodt beszédé, a békés módon rendezett ügyeké. A kék a gyermeki ártatlanságot is hordozza, és a középkortól kezdve a Mária kultusszal a tisztaság jelképe is lett. Szűz Máriához fordulhatott, az ő kék köpenye alatt remélhetett menedéket mindenki, aki nehéz helyzetben volt, és védelmet, vagy közbenjárást kért és remélt. Ebből a hagyományból alakult ki a világoskék színű gyertya segítséget nyújtó képessége a minket ért támadások ellen.

A címertanban az ájtatosságnak és az őszinteségnek tartották fenn a kéket. Ez a szín sokakban a tiszta, békés kék égbolt, vagy tenger képét idézi, a nyugalomét, a csendét.
A torokcsakra színe is, és mint ilyen a tiszta világos kommunikációé, a nyugodt beszédé, a békés módon rendezett ügyeké.
A kék a gyermeki ártatlanságot is hordozza, és a középkortól kezdve a Mária kultusszal a tisztaság jelképe is lett. Szűz Máriához fordulhatott, az ő kék köpenye alatt remélhetett menedéket mindenki, aki nehéz helyzetben volt, és védelmet, vagy közbenjárást kért és remélt. Ebből a hagyományból alakult ki a világoskék színű gyertya segítséget nyújtó képessége a minket ért támadások ellen.
A világoskék színű gyertyát akkor érdemes választani, ha „perújrafelvételt” kérünk, azaz, ha régi, le nem zárt, vagy haraggal zárt ügyünk van, és azt szeretnénk, hogy mindenki javára megnyugtató módon és békességgel rendeződjék a helyzet.
A világoskék gyertya a feszültségekkel teli helyzeteket rendezi, segítséget nyújt, hogy családon, csoporton, közösségen belül harmonikus kommunikáció alakuljon ki, higgadttá teszi, a forrásig feszült helyzeteket. A tiszta, egyenes információáramlást segíti, különösen hatásos a rosszindulatú pletyka ellen.
Kulcsszavai: kommunikáció, gyógyulás, tisztánlátás, pletyka, feszültség, hazugság, árulás, támadás, védelem, asszertivitás
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
hotdog.hu
Share To:

Post A Comment: