A középkori heraldikában a színek között a pirosat tartották a legtöbbre. Prinsaultnál a bátorság és harciasság jelképe a piros, amely szimbólum megfelel a gyökércsakra színének, az ösztönös cselekvések színének. Ezért fizikai jó(l)létünkhöz is érdemes egy- egy piros gyertyát égetni, vagy épp ha gyengének, erőtlennek érezzük magunkat minden ok nélkül. A piros gyertya rózsaszín erejét hordozza- egyrészről hatványozottan, másrészről a lelkiről a fizikai síkra hozva a szeretetet, szerelmet. Azaz minden szexualitással kapcsolatos kérésben segítségünkre van. Különösen azokban az esetekben, amikor a szenvedély lángja már kisebb.

A középkori heraldikában a színek között a pirosat tartották a legtöbbre. Prinsaultnál a bátorság és harciasság jelképe a piros, amely szimbólum megfelel a gyökércsakra színének, az ösztönös cselekvések színének.
Ezért fizikai jó(l)létünkhöz is érdemes egy- egy piros gyertyát égetni, vagy épp ha gyengének, erőtlennek érezzük magunkat minden ok nélkül.
A piros gyertya rózsaszín erejét hordozza- egyrészről hatványozottan, másrészről a lelkiről a fizikai síkra hozva a szeretetet, szerelmet. Azaz minden szexualitással kapcsolatos kérésben segítségünkre van. Különösen azokban az esetekben, amikor a szenvedély lángja már kisebb. Hasznos akkor is piros gyertyát, amikor igazán hódítók akarunk lenni, amikor a csábítás a fontos. De itt se feledkezzünk meg a visszaható karmáról! Azért soha nem gyújtunk gyertyát, hogy egy kóbor pásztoróra összejöjjön!!!
A piros gyertya segít az irányunkba küldött negatív erők megsemmisítésében is. Bármikor, ha úgy érezzük, hogy rajtunk kívül álló okok miatt rosszul működnek dolgaink, érzelmi életünk, érdemes egy ilyen gyertyát égetni.
Kulcsszavai: szerelem, szeretet, boldogság, párkapcsolat, szex, szexualitás, hűség, törődés, szív, érzelmek, jól lét, jólét, szenvedély,
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!hotdog.hu
Share To:

Post A Comment: