Ez a gyertya a Hold ezüstös csillogását tükrözi, és mint ilyen az intuitív adottságokhoz, a finom lelki aspektusokat hivatott segíteni. Minden olyan területen sikerrel alkalmazható, ahol szükséges a jó beleérző, élő képesség, ahol használnunk kell a spirituális képességeinket. Segít egyensúlyt teremteni, amikor eltolódnak a hangsúlyok a túlzottan materialista, vagy túlságosan spirituális irányokba. Akkor használjuk, ha szeretnénk képességeinket szolgálatunkba állítani. Hölgyek esetében a női energiák finom hangolását is szolgálja.

Ez a gyertya a Hold ezüstös csillogását tükrözi, és mint ilyen az intuitív adottságokhoz, a finom lelki aspektusokat hivatott segíteni. 
Minden olyan területen sikerrel alkalmazható, ahol szükséges a jó beleérző, élő képesség, ahol használnunk kell a spirituális képességeinket. Segít egyensúlyt teremteni, amikor eltolódnak a hangsúlyok a túlzottan materialista, vagy túlságosan spirituális irányokba.
Akkor használjuk, ha szeretnénk képességeinket szolgálatunkba állítani. Hölgyek esetében a női energiák finom hangolását is szolgálja. Férfiaknál pedig segít az intuitív oldaluk kibontakoztatásában, és a társukra való harmonikus hangolódásban.
Illetve azokban az esetekben is hatásos, ha visszatérő, nem vagy nehezen értelmezhető álmok kínoznak bennünket.
Kulcsszavai: spiritualitás, intuíció, egyensúly, nőiség, feminim oldal, lelkiség, lélek, Hold, álom, rémálom
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!hotdog.hu
Share To:

Post A Comment: