Nem feltétlenül közismert, hogy a 3 elsődleges szín azonos arányú keveréke a barna szín, azaz a piros, kék, és sárga színeké. A barnában esszenciálisan ötvöződnek jelentéseik. A barna színhez a föld, a természet, a biztonság és a biztonságérzet áll közel. Ezeken keresztül pedig maga az otthon, így jutunk el a stabilitáshoz, és végül magához az egészséghez. Lélektani értelemben többnyire az emberekben állhatatosság, rendületlenség, egyszerűség, barátságosság, megbízhatóság képzetét kelti. Negatívabb értelmezései közé tartozik a földhözragadtság, érzelmi elzárkózás, az érzelmek elrejtése és a világtól való elvonulás.


Nem feltétlenül közismert, hogy a 3 elsődleges szín azonos arányú keveréke a barna szín, azaz a piros, kék, és sárga színeké. A barnában esszenciálisan ötvöződnek jelentéseik. 
Gyertya színek jelentése: Barna gyertya
A barna színhez a föld, a természet, a biztonság és a biztonságérzet áll közel. Ezeken keresztül pedig maga az otthon, így jutunk el a stabilitáshoz, és végül magához az egészséghez.
Lélektani értelemben többnyire az emberekben állhatatosság, rendületlenség, egyszerűség, barátságosság, megbízhatóság képzetét kelti. Negatívabb értelmezései közé tartozik a földhözragadtság, érzelmi elzárkózás, az érzelmek elrejtése és a világtól való elvonulás.
De ugyanezek pozitív irányból is megközelíthetők, a földhözragadtság helyett vegyük a megfontoltságot, a
gyakorlatiasságot, az érzelmi elzárkózás, rejtőzködés helyett a helyesen értelmezett földelést, hogy ne lebegjünk el túlságosan, a világtól való elvonulás helyett pedig a természethez való közelítést.
Gyertya színek jelentése: Barna gyertya
Ha a felsorolt negatívumoktól szeretnénk szabadulni, vagy erősíteni magunkban a fenti pozitív aspektusokat, bizalommal gyújtsunk néhány estén barna gyertyát. Amikor bármit kitenni szeretnénk az éltünkből, akkor a legjobb időpontok a fogyó vagy teliholdas esték, ha pedig bevonzani akarunk az életünkbe jó dolgokat, akkor a növő hold, vagy a telihold adja a legtöbb támogatást.
Barna gyertyát fentiekkel kapcsolatba hozható eseteken kívül akkor érdemes még gyújtani, ha valakitől nagyon speciális kérés teljesítését szeretnénk, de FIGYELEM: befolyásolásra, akarata ellenére történő cselekvésre senkit ne próbáljunk rábírni! Hasznos még a barna gyertya azokban az esetekben is, amikor valamit elveszítettünk, és szeretnénk, ha mihamarabb előkerülne. Ez kifejezetten tárgyakra vonatkozó kérésekre igaz!
Kulcsszavai: bizonytalanság, biztonság, gyakorlatiasság, állhatatosság, egészség, stabilitás, nyugodt egzisztencia
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!hotdog.hu
Share To:

Post A Comment: