Az arany szinte minden kultúrában a gazdagság színe. Arany gyertyát akkor használjunk, ha valami igazán nagy fába vágjuk a fejszénket. Akkor, amikor egy teljesen új és nagy tervet kívánunk megvalósítani. Nem érdemes minden apró kérésükhöz arany gyertyát használni, mert segítő ereje az igazán nagy kívánságokat körbelengő „teremtő rezgéssel” együtt tud megnyilvánulni. Természetesen mindenkinek más a nagy terv, de ezt mindenki el tudja dönteni önmagának.

Az arany szinte minden kultúrában a gazdagság színe. Arany gyertyát akkor használjunk, ha valami igazán nagy fába vágjuk a fejszénket. Akkor, amikor egy teljesen új és nagy tervet kívánunk megvalósítani. 
Nem érdemes minden apró kérésükhöz arany gyertyát használni, mert segítő ereje az igazán nagy kívánságokat körbelengő „teremtő rezgéssel” együtt tud megnyilvánulni. Természetesen mindenkinek más a nagy terv, de ezt mindenki el tudja dönteni önmagának.
Nagy terveken kívül akkor is használhatjuk, ha hosszan tartó sikertelenség sorozatot szeretnénk végre jóra fordítani. Érdemes növő holdnál, vagy teliholdkor égetni, rászánva az időt. Az aranyszínű gyertya a túlontúl nagy tervekben is hatásos segítség, célszerű ekkor egy teljes növő hold ciklus alatt minden este gyújtani egy szál gyertyát. De legalább a növő hold ciklus második felében. Azaz 14 vagy minimum 7 este.
Kulcsszavai: gazdagság, pénz, nagy tervek, régi sikertelenség, átok, rontás, védelem, szabadulás, hála
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!hotdog.hu
Share To:

Post A Comment: