A Gayatri Mantra az egyik legősibb ima, ima a Naphoz, minden élet forrásához.A mantra segítségével kapcsolatot teremthetünk lelkünkkel, Felsőbb Énünkkel, melynek hatására befogadhatjuk életünkbe az égi áldásokat, összhangba kerül testünk-lelkünk-szellemünk, összekapcsolódhatunk az Univerzum egységével és fényével. / Gayatri Mantra – az ősi ima, melyet ha 108 alkalommal elismételsz, megváltozik az életed! ~ imák, ősi imák, spiritualitás, szanszkrit ima, fényörvény,

Gayatri Mantra – az ősi ima, melyet ha 108 alkalommal elismételsz, megváltozik az életed!

A Gayatri Mantra az egyik legősibb ima, ima a Naphoz, minden élet forrásához.

A mantra segítségével kapcsolatot teremthetünk lelkünkkel, Felsőbb Énünkkel, melynek hatására befogadhatjuk életünkbe az égi áldásokat, összhangba kerül testünk-lelkünk-szellemünk, összekapcsolódhatunk az Univerzum egységével és fényével. Így elérhetjük, hogy javuljon egészségünk, és boldog, bőséges, békés életet éljünk. Beteljesítsük sorsunkat és elérhetjük az álmainkat.

Ez az egyik legerősebb ősi szanszkrit ima, mely pozitív erejével minden síkon megtisztít minket a negatív energiáktól, távol tartja tőlünk a negatív dolgokat, és hozzánk vonzza a békét, boldogságot.

Így hangzik:
Om bhur bhuvah svaha
Tat savitur varenyam
Bhargo devasya dhimahi
Dhiyo yonah prachodayat

Magyarul:
Dicséret minden létező forrásának!
Általad érjük el az igaz boldogságot minden síkon,
Áldjuk és szolgáljuk hatalmas lényedet,
kérjük, itass át bennünket örökké égő fényeddel!


Érdes a mantrát reggel, este, és napközben is ismételgetni. Hangosan, vagy magadban, esetleg hallgasd otthon, vagy az autódban.
Az ősi védikus hagyományok szerint akkor tisztít és hat a legjobban, ha naponta 108-szor ismétled el az imát. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!joportal.hu
Share To:

Post A Comment: