Nagyon sok ember elfeledte már miért is van itt a Földön. Nem harácsolni és gyűlölködni még csak nem is házat építeni és autót vásárolni. Nem… nem a pénz és a hatalom átélésére születtünk ide. Hanem érezni, átérezni és érinteni, megérinteni vagyunk itt. Tapasztalni és élményeket szerezni.

Nagyon sok ember elfeledte már miért is van itt a Földön. Nem harácsolni és gyűlölködni még csak nem is házat építeni és autót vásárolni.
Nem… nem a pénz és a hatalom átélésére születtünk ide.
Hanem érezni, átérezni és érinteni, megérinteni vagyunk itt.
Tapasztalni és élményeket szerezni.
Érezni a szél lágy simogatását. Gyermekünk bőrének puhaságát. Szerelmünk bőrének forróságát, szívének ütemét, csókjának perzselését.
Érezni az ízeket. A gyümölcs édes zamatát, a chili lüktető csípését, az ecet savanyúságát, a spenót keserűségét, a méz selymességét. Érezni a jég felkavaró hidegségét, a forró égető lüktetését. Érezni a tavasz éltető újrakezdését, a nyár buja illatait, az ősz hűvös szelét, a tél fehér ölelését.
Érezni a vízcseppek lágy cirógatását, a napsugár meleg mosolygását, a fűszálak csintalan csiklandozását, a vihar vadságát, az éj mélyét.
Érezni a szerelem szépségét. A meghitt percek csöndességét. A szív törését. A csalódás mélységét.
Sokszor van rá alkalom, hogy megérintsük egymást, mégis gyakran visszariadunk tőle...
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: