Enlil, aki elsőként érkezett a Földre, és aki a vezető volt Dél-Afrikában - nem a szárazföldén landolt. Utazása végén a vizekben kötött ki. Hogy miért kellett a vizekbe merülnie? Mert ez volt az a hely, ahol a delfinek és a bálnák éltek. A delfinek és a bálnák rendelkeztek a legmagasabb tudatszinttel a Földön, s rendelkeznek még ma is. Galaktikus kifejezéssel élve Enlilnek engedélyt kellett kérnie a Földön való letelepedésre és aranykitermelésre. / Enlil megérkezése és a szíriuszbeliek ~ annunakik, Drunvalo, Drunvalo Melchizedek, fényörvény, hírek, nefilimek, rejtélyek, szíriusziak, titkok, Enlil, delfinek, cetek,

Enlil megérkezése és a szíriuszbeliek
A történet azon részlete, mely szerint a Szíruiszbéliek az emberi faj atyjai, nem igazán hozható összefüggésbe a sumér feljegyzésekkel, legalábbis ami a Zecharia Sitchin által leírt történetet illeti, egészen addig, míg meg nem vizsgálunk egy bizonyos eseménysorozatot, amelyet Sitchin úgy látszik nem látott tisztán. 

Enlil, aki elsőként érkezett a Földre, és aki a vezető volt Dél-Afrikában - nem a szárazföldén landolt. Utazása végén a vizekben kötött ki. Hogy miért kellett a vizekbe merülnie? Mert ez volt az a hely, ahol a delfinek és a bálnák éltek. A delfinek és a bálnák rendelkeztek a legmagasabb tudatszinttel a Földön, s rendelkeznek még ma is. Galaktikus kifejezéssel élve Enlilnek engedélyt kellett kérnie a Földön való letelepedésre és aranykitermelésre. Miért? Mert a Földet akkoriban a delfinek és a bálnák uralták, s galaktikus törvény, hogy egy bolygón kívüli faj tagjai csak az engedély megszerzése után léphetnek be egy eltérő tudatrendszerbe. A sumér táblák azt mesélik, Enlil meglehetősen hosszú időt töltött az óceánban, s amikor végül elhatározta, hogy a szárazföldre lép, azt már félig ember, félig hal alakjában tette! Enlil később újra visszanyerte teljes emberi alakját. Ez a történet szerepel a sumér táblákon.
A Szíriusz B-től a harmadik bolygó, melyet néhányan Oceánának hívnak, a delfinek és a bálnák ősi otthona. 
Peter Shenstone, az ausztráliai delfin mozgalom vezetője Az Arany Delfin legendája címmel egy rendkívüli könyvet írt, amelynek tartalmát a delfinek közölték vele, és amelyben részletesen beszámol arról, hogyan érkeztek meg egy másik galaxisból, hogyan lettek a Szíriusz B-hez közeli kis csillag lakói, s hogyan utaztak végül a Földre. 
Előző hazájukat úgyszólván teljes mértékben víz borítja; csupán két sziget található rajta, az egyikük körülbelül akkora, mint Ausztrália, a másikuk pedig mint Kalifornia, s ez minden. A két szárazföldi részt emberszerű lényék lakják, ám számuk elenyésző. A bolygó többi részét borító víztömegben cetfélék élnek. A cetfélék és az emberszerű lények között közvetlen kapcsolatvan, tehát amikor Enlil Földünkre megérkezett, először a delfinekkel (Szíriuszbeliekkel) lépett kapcsolatba, hogy megszerezze jóváhagyásukat tervei megvalósításához. Azután letelepedtek a szárazföldön, és megindították azt a folyamatot, amely fajunk megteremtéséhez vezetett.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titkai

Share To:

Post A Comment: