A tudósoktól a politikusokig, a jövőkutatóktól a médiumokig és a látnokokig minden jövőre vonatkozó jóslat azt sugallja, hogy az emberi történelem egyik legtöbb kihívást tartogató évszázadában élünk. A legrosszabb, ha félünk valami megfoghatatlan, körvonalazhatatlan rossztól. A legjobb amit tehetünk, hogy aggodalmaskodás helyett megpróbáljuk kitalálni mi magunk, hogy milyen legyen az életünk. Mert az igazság az, hogy képesek vagyunk újraírni a saját személyes sorsunkat, de akár a bolygónkét is. Ne is késlekedj, mert minden nap veszteség csak keserűséged szaporítja. Kezdd el még ma valóra váltani spirituális küldetésed.

A tudósoktól a politikusokig, a jövőkutatóktól a médiumokig és a látnokokig minden jövőre vonatkozó jóslat azt sugallja, hogy az emberi történelem egyik legtöbb kihívást tartogató évszázadában élünk. A legrosszabb, ha félünk valami megfoghatatlan, körvonalazhatatlan rossztól. A legjobb amit tehetünk, hogy aggodalmaskodás helyett megpróbáljuk kitalálni mi magunk, hogy milyen legyen az életünk.
Mert az igazság az, hogy képesek vagyunk újraírni a saját személyes sorsunkat, de akár a bolygónkét is. Ne is késlekedj, mert minden nap veszteség csak keserűséged szaporítja. Kezdd el még ma valóra váltani spirituális küldetésed. 
Denise Linn A személyes erő négy feladata című, magyarul is megjelent könyvében segít elszakadni a negatív családi és ősi mintáktól. Engedd le hát a bizonytalanságot, a félelmet és a borúlátást, ne a világvégét várt tétlenül, hanem hittel, optimizmussal, pozitív jövőképpel és okosan fogj hozzá a következő évek jobbá tételéhez. Ennek kulcsa a múlt megértése és meggyógyítása. A könyvben bemutatott módszerekkel újraírhatod személyes sorsodat, és ezzel olyan erőteljes változást indíthatsz el, amely az élet minden területén globálisan, sőt a következő generációk sorsát érintően is kedvező hatást vált ki. 

Kutasd a gyökereidet! 

Első lépésként újra fel kell venned a kapcsolatot a múltaddal Honnan származol? Ki a „te néped”? Miért vagy itt? Ki vagy te? Ezeket a kérdéseket könnyebb megválaszolnod, ha megértetted és felismerted ősi gyökereidet, mert mindannyian az őseink és az előttünk élő emberek vállán állnunk. Őseink leszármazottai vagyunk, s egyben az utánunk következők ősei. 
Múlthoz tartozásunk érzetét elnyelték az elmúlt száz év alatt végbement hatalmas változások. A lovas szekértől odáig jutottunk, hogy embert küldtünk a Holdra. A levélírást felváltotta az SMS és az internet. Az utazás egyetlen globális faluvá alakította a világot, ugyanakkor lerombolta a helyi kultúrákat. Átalakultak kulturális értékeink, ma más a siker és a kudarc, mint évtizedekkel ezelőtt. És más a családhoz való viszony is. Szinte teljesen megszűnt annak lehetősége, hogy az idősek tanítsák a fiatalokat, átadják tapasztalataikat. A generációk közti távolság egyre nő. Őseink sokkal jobban fel tudták dolgozni életük változásait, mert az új eseményeket és kihívásokat – a hagyományokon és rítusokon keresztül – már meglévő mintákba építették. 

Gyógyítsd meg az ősi mintákat!

A második lépés a negatív családi és ősi minták felfedezése. Ha sikerül elszakadnod ezektől a negatív mintáktól, akkor nem fogod tovább örökíteni. Vagyis ne csak az öröklött pozitív hatások kiteljesítésén dolgozz, hanem a negatív minták elengedését is tűzd ki célodul. A múltat meggyógyítva átrendezheted a jelent, ami aztán a jövő reményévé válhat. 

Teremts új jövőképet! 

A harmadik lépés egy új látomás megteremtése a világ jövőjéről. Ez azért szükséges, mert közös világunk az érzékelés válságához érkezett. Rövidlátók lettünk, és már nem vagyunk képesek arra, hogy pozitív és fényes távoli jövőt lássunk.
A világ megváltoztatásához legfontosabb, hogy minden negatív hiedelmet engedj el. Ha úgy gondolsz az időre, mint valami szisztematikusan előre haladó, a távoli és elképzelhetetlen jövőbe nyúló mértékegységre, az gyökeresen eltér attól, mint amikor megpróbálod elképzelni, hogy milyenek lennének az ük-ükunokáid. Az előbbi hatására félelem tölt el, a kapcsolat hiánya, az erőtlenség érzése lesz úrrá rajtad. Míg a másik azonnal képeket, reményeket, terveket jelenít meg előtted, amik kreatív tettekre sarkallnak a jelenben. 

Cselekedj! 

A jövő megerősítésének negyedik lépésében cselekedned kell. Ha elképzeled, hogy milyenek lesznek majdan spirituális és biológiai leszármazottaid, az olyan tettekre ösztönöz, amelyekkel adhatsz valamit nekik. Egy fa elültetésétől az újrahasznosításig minden egyes cselekedet, amivel továbbadható örökséget hozol létre, számít. 
Az emberiség előtt álló sürgető spirituális és környezeti válság bátor és látnoki módszereket követel. Ha alaposan kitágítod a horizontot, hogy beleférjenek az utódaid és az őseid is, ha új mítoszokat teremtesz a jövő számára, és létrehozod az utódaidnak szánt örökséget, akkor a jövő nem reménytelen. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!via astronet.hu
Share To:

Post A Comment: