...Az energiavámpír egyik fajtája a már említett "happy" effektust veszi fel a külvilág számára - és ezt mutatja kifelé például közösségi oldalakon keresztül is - , de életében nagyon sok problémával küzd (család, barát, vagy párkapcsolat terén leginkább). De ahelyett, hogy saját magába nézne, mindig a világot okolja (vagy épp azokat, akikkel gondja van), vagy rácsimpaszkodik másra, hogy az próbálja megoldani a gondját helyette. Másra próbálja a saját terhét rakni. Természetesen ezzel a pátyolgatással is szépen lassan energiát szerez magának. Neked pedig az energiaszinted szinte lenullázódik egy ilyen után....

Az energiavámpírok, ahogy a nevükből is következik, nem vérrel hanem mások energiájával, vagy pozitív rezgésével táplálkoznak. Mások figyelmére van szükségük hogy energiát gyűjtsenek. 
Te is biztos találkoztál olyan emberrel a környezetedben, aki állandóan vigyorog, megmondja hogy kell élni, boldognak lenni, elmondja mi az élet értelme.... - ez persze teljesen pozitív viselkedés, mindaddig, amíg nem tölti vele a saját energiáját....vagyis inkább szívja. A tiédet...
Onnan ismerhető fel a legjobban, hogy ha neked kell segítség vagy egy ismerősödnek, akkor csak üzen valami szépet, de konkrét segítséget nem nyújt, nem húz ki a bajból. De ha már neki kell segítség, akkor elvárja, hogy nyújtsd neki a kezed (és azzal együtt a karodat is akarja) és mindent megtegyél érte, hogy helyre rázódjon. 
Természetesen a hibáidat a fejedre olvassa, csak hogy a rezgésedet még jobban levigye, és így magasabb rezgéssel tudjon büszkélkedni. Önmagától nem tud emelkedni, csakis mások által.
Ez nem azt jelenti, hogy a negatív vezérli, vagy hogy negatív kisugárzású egyén. Egyszerűen nincs még azon a szinten, hogy magától tudjon energiához jutni. 
Ha levert vagy fáradt vagy, akkor előbb gondolkozz, hogy kivel léptél kapcsolatba aznap.
Tudatosan vagy épp tudat alatt teremt az energiavámpír olyan helyzeteket, amikkel konkrétan leszívja az energiádat. 
Az energiavámpír egyik fajtája a már említett "happy" effektust veszi fel a külvilág számára - és ezt mutatja kifelé például közösségi oldalakon keresztül is - , de életében nagyon sok problémával küzd (család, barát, vagy párkapcsolat terén leginkább). De ahelyett, hogy saját magába nézne, mindig a világot okolja (vagy épp azokat, akikkel gondja van), rácsimpaszkodik másra, hogy az próbálja megoldani a gondját helyette. Másra próbálja a saját terhét rakni. Természetesen ezzel a pátyolgatással is szépen lassan energiát szerez magának. Neked pedig az energiaszinted szinte lenullázódik egy ilyen után.
Mindenből nagy ügyet csinál, még a legkisebb nézetbeli különbségekből is.
Ne akarj neki tanácsot adni, mert legtöbb esetben úgy sem fogadja meg. Sőt... Ellenkező esetben akár sértődés és eltávolodás is lehet a végeredmény. 
A másik fajtája az energiavámpíroknak, akik folyamatosan sajnáltatni akarják magukat, hogy milyen rossz az életük, min mentek keresztül, és milliószor elmesélik ugyanazokat a történeteket magukról. Folyamatosan panaszkodnak. Elvárják, hogy érezz ugyanúgy, mint ők, és sajnáld őket.
(Vigyázz, ha ilyen egyénnel van dolgod. Ha mást mondasz, amit ő elvár és hallani akar, akkor megkaphatod, hogy te nem érted meg őt, vagy nem figyelsz rá eléggé.)
Természetesen mindenkinek lehetnek gondjai, amit másokkal - esetleg közeli ismerősökkel - megbeszél, de csak egy egészséges határon belül. Ezen felül már energia elszívásról beszélhetünk a már említett módokon.
Ne feledd, a figyelem energia! 
Ha tudod, hogy energiavámpír van a közeledben, akkor a legjobb védekezés, ha fényburkot képzelsz magad köré, amiről "lepereg" minden negatív energia. Ezt még fokozhatod rózsaszín fényburokkal, amin csak a szeretet képes áthatolni. 
Egyszerűen képzeld őket magad köré. Megjegyzem: a védelmet 12 óránként újra kell "alkotni".
Mik a további teendőid egy ilyen személlyel? 
Kerülöd a személyét vagy minimálisra csökkented a vele való kapcsolatodat, beszélgetésedet. 
Ha fontos a számodra az illető, akkor beszéld meg vele az érzéseidet. 
Sose reagálj negatívan bármit is mond rólad, neked. Mindig őrizd meg az egyensúlyodat, és maradj nyugodt. 
Sose oldd meg helyette a problémát (ne vedd át a problémáit), hanem ösztönözd inkább rá, hogy saját maga is képes megoldani azt. 
A figyelem adása mindenkinek jó dolog, de csak akkor ha szabad akaratunkból tesszük.  
(Az írást csak aktív linkkel, forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Share To:

Post A Comment: