Emberségből jeles. Zach Galifianakis ismét bebizonyította, hogy nem mindenki felejti el Hollywood csillogásában azt, hogy honnan jött. A Másnaposok 2 vígjáték premierjére nem valami cicababával vagy modellel érkezett, hanem egy aranyos 87 éves hajléktalan nénivel....

Zach Galifianakis ismét bebizonyította, hogy nem mindenki felejti el Hollywood csillogásában azt, hogy honnan jött. A Másnaposok 2 vígjáték premierjére nem valami cicababával vagy modellel érkezett, hanem egy aranyos 87 éves hajléktalan nénivel. 
Oscar Wild mondta egyszer: "Csatorna szennyében gázolunk mi mind, ám van köztünk olyan, ki a csillagokba néz."
Emberségből jeles: Hajléktalanba karolva sétált végig a vörös szőnyegen a színész!
Miminél ez most valósággá vált. Elizabeth “Mimi” Haisttel, aki 25 évig kéregetett mosodákban, ott élte a napjait is. Galifianakis 1994-ben ismerkedett meg vele, mikor még nem volt ismert színész. Nem volt állandó lakása, se mosógépe, ezért elég sokszor találkoztak, és barátságot kötöttek. 
Emberségből jeles: Hajléktalanba karolva sétált végig a vörös szőnyegen a színész!
Zach mikor befutott a Másnaposok című mozifilmmel, nem feledkezett el Mimiről sem. A néninek azonnal vett egy lakást, és azóta is fizeti a kiadásait. A Másnaposok 2 premierjére pedig őt vitte magával, amire Mimi kapott egy teljes átalakítást. Szépen felöltöztették - amiről azt nyilatkozta,hogy nagyon kellemes élmény volt - és még ki is sminkelték. Aztán elkísérte híres barátját a bemutatóra. "Senki nem tudta ki vagyok, de sokan fotóztak és kérdezősködtek." – mesélte vidáman Mimi.

Emberségből jeles: Hajléktalanba karolva sétált végig a vörös szőnyegen a színész!Végső soron nem mindennap sétál végig egy hajléktalan a vörös szőnyegen. De ebből is látszik, hogy az élet mindig tartogat meglepetéseket mindenki számára.
Ha ez még nem lenne elég, akkor még egy érdekes sztori: Zach-et ugyanis a Másnaposok kasszasikere után a Nike felkérte egy reklámra. A konferencia beszélgetés közben csak annyit mondott: 
"Szóval fiúk, még mindig 7 évesek csinálják a cuccaitokat?!"…
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: