Az állandó elvárások megfosztanak az élettől! Íme egy figyelemkeltő videó megszürkült mindennapjainkról, ami azt üzeni neked, hogy önmagadnak és ne a társadalmi elvárásoknak próbálj megfelelni. / Egy nagyszerű kisfilm, ami figyelmeztet: önmagadnak próbálj megfelelni! ~ videók, ébresztő videók, ébresztő filmek, fényörvény, hírek,

Az állandó elvárások megfosztanak az élettől! Íme egy figyelemkeltő videó megszürkült mindennapjainkról, ami azt üzeni neked, hogy önmagadnak és ne a társadalmi elvárásoknak próbálj megfelelni.

Megfelelő munka, karrier kiépítése, tökéletes, izmos test megformálása vagy akár a divat követése mind a társadalom által ránk erőltetett norma, ami nap, mint nap milliónyi hatás alatt definiálódik bennünk, és ezáltal befolyásolja személyiségünket, viselkedésünket, az életünket. Ha akarjuk, ha nem, a társadalom által létrehozott ideák hatással van ránk, és az elvárt normák tekintetében egy általános, életünket végigkísérő nyomást helyez ránk. 
Az állandó megfelelés csapda! 
És most itt egy tökéletes és egyben rádöbbentő  animációs kisfilm, az Alike, ami jól példázza mindennapjainkat. Legyen ez egy felkiáltó jel, ami rádöbbent arra, hogy lehetne másként. Levetkőzve a beszürkült egyéniségünket, vegyük észre az élet sokszínűségét, szépségét, és figyeljünk jobban oda magunkra és egymásra. 
Hiszen az élet szép!
 Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

sokszinuvidek.hu
Share To:

Post A Comment: