A smink ipar a valaha ismert legerősebb rákkeltő vegyi anyagokat használja. Rengeteg rúzs és egyéb termék mérgező nehézfémeket tartalmaz. Ezért mindig ellenőrizd az összetevők címkéit, mielőtt megvásárolnád. / Egészségre ártalmas nehézfémek a sminktermékekben ~ egészség, életmód, káros kozmetikumok, tudatosság, ébredés, hétköznapi mérgeink, napi mérgeink,

Egészségre ártalmas nehézfémek a sminktermékekben
A smink ipar a valaha ismert legerősebb rákkeltő vegyi anyagokat használja. Rengeteg rúzs és egyéb termék mérgező nehézfémeket tartalmaz. Ezért mindig ellenőrizd az összetevők címkéit, mielőtt megvásárolnád.
A smink vállalatoknak a vezérigazgatói évről évre jobban károsítják az emberek egészségét. Persze nem ők az egyetlenek, akik ezt csinálják. Sok vállalat ugyanezt csinálja /pl. ételek, üdítők, (fluoridos) víz/. Nem csoda, hogy a rák ilyen gyorsan növekszik a népesség körében.

Tudtad, hogy az Egyesült Államoknak a legkevesebb az egészségügyi előírása, és nem szükséges az egészségügyi vizsgálat mielőtt a termékeket az üzletek polcaira tennék? Ez egy nyitott ablak a mohó vezérigazgatóknak, hogy több millió dollárt takarítsanak meg. Az egészség rovására. Különösen káros vegyi anyagokat használnak dezodorokban, alapozókban, púderekben, rúzsokban és samponokban. Az Environmental Defense Group 49 smink terméket vizsgált be, hogy felmérjék bennük a toxikus fémek szintjét. Amit találtak, megdöbbentő volt. Valójában szinte az összes legnépszerűbb smink márkák tartalmaztak (nagyon) mérgező fémeket. A következőket tesztelték: 

Egészségre ártalmas nehézfémek a sminktermékekben5 alapozó
4 púder
4 concealer alapozó (sűrűbb állagú)
8 rúzs vagy szájfény,
5 arcpirosító vagy bronzosító,
7 szempillaspirál,
2 szemceruza
14 szemhéjfesték.
A vizsgált sminktermékek mintegy 96%-a tartalmaz ólomalapú összetevőket. 90%-ban berillium és 61%-ban tallium alapú összetevőket tartalmaztak. Ez nem minden, 51%-ában volt kadmium és 20%-a arzént tartalmazott. (Megjegyzés: Természetesen figyelembe kell még venni a parabént és egyéb káros anyagokat is termékeknél!) Nyilvánvaló, hogy ezek nem olyan vegyi anyagok, amelyek sminktermékekhez tartoznak... 

Egészségre ártalmas nehézfémek a sminktermékekben
Csak egy pár karcinogén (rákkeltő) rúzs listája:
1 Stargazer Lipstick
2 NARS Semi-Matte
3 L’Oreal Colour Riche
4 Maybelline Color Sensational
5 L’Oreal Colour Riche
6 CoverGirl Queen Collection Vibrant Hues
7 Sonia Kashuk Luxury Lip Color
8 L’Oreal Intensely Moisturizing Lipcolor
9 CoverGirl Continuous Color
10 Maybelline Color Sensation
11 Revlon Matte
12 NARS Semi-Matte
13 Revlon ColorStay
14 Avon Beyond Color
15 L’Oreal Endless
16 Revlon Super Lustrous Peal
17 urt’s Bees Lip Shimmer
18 Revlon Super Lustrous Peal
Érdemes megvizsgálnod neked is azokat a termékeket, és összetevőiket, amiket eddig használtál!
Közzétette és fordította: Sandal / www.fenyorveny.hu 
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

healinglifeisnatural.com
Share To:

Post A Comment: