A fenntartott tudatos figyelem megszünteti a kapcsolatot a fájdalomtest és a gondolkodásod között, s megindítja az átlényegülés folyamatát. A fájdalom táplálni kezdi tudatosságod lángját, amely ennek következtében még ragyogóbban ég. / Eckhart Tolle tanításai: A fájdalom elengedése ~ Eckhart Tolle, spiritualitás, ego, fényörvény,

Eckhart Tolle tanításai: A fájdalom elengedése

A fenntartott tudatos figyelem megszünteti a kapcsolatot a fájdalomtest és a gondolkodásod között, s megindítja az átlényegülés folyamatát. A fájdalom táplálni kezdi tudatosságod lángját, amely ennek következtében még ragyogóbban ég.

A test fizikai létezőként való elfogadása hihetetlen félreértése igaz természetednek. Valódi természeted ebben az illúzióban rejtőzik valahol, nem ezen kívül, így a test az egyetlen pont, ahol nyakon csíphető. Légy tudatában belső terednek.

Ameddig énérzékelésed egy része az érzelmi fájdalmadra összpontosul, tudattalanul is ellenállsz minden kísérletnek, amellyel meggyógyíthatnád a fájdalmat. Ha a fájdalomból kiindulva határozod meg önmagadat, nem szabadulhatsz. Meglátni, hogy ragaszkodsz a fájdalmadhoz, meglehetősen sokkoló felismerés. Ám abban a pillanatban, hogy ezt megérted, végeztél is a ragaszkodással.

Ameddig nem vagy képes hozzájutni a Most hatalmához, minden megtapasztalt érzelmi fájdalmad fájdalommaradványt hagy maga után, amely tovább él benned. Összeolvad a múltból származó fájdalommal, s elmédbe és testedbe telepszik.

Ha megtagadod az érzelmi fájdalmat, minden tetted, gondolatod és kapcsolatod beszennyeződik. A belőled áradó negatív energiát mások öntudatlanul átveszik.

Maradj jelen, maradj tudatos! Legyél belső tered örök-éber őrzője! Jelen kell lenned ahhoz, hogy képes legyél látni fájdalomtestedet, és érezni az energiáját. Ezzel képtelenné válik irányítani a gondolkodásodat.

Minden negativitás a jelen tagadásából származik. A szorongás, az aggodalom, a feszültség, a stressz, a nyugtalanság - a félelem összes formája - a túl sok jövő, és a nem elég jelen okozata. A jelen a valóság, amely feloldja a múlt és a jövő illúzióját.

Minden szenvedést az ego teremt, s az ellenállásnak köszönhető. Minden ellenállás valamilyen negatív élményt eredményez. Negativitás az ingerültség, a türelmetlenség, az ádáz düh, a nyomott hangulat, a sértettség, az önpusztító gondolatok. Minden negativitás ellenállás. A negativitás megszüntethető a teljes jelenlét kifejlesztésével.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!



secret.hu
Share To:

Post A Comment: