Ha vesszük a fáradtságot és körbenézünk, láthatjuk, hogy minden jel egyértelműen mutatja: nemcsak alvajárók, de időnként tudathasadásos őrültek is vagyunk. Úgy is mondhatnánk, hogy elvesztettük (vagy legalábbis elfelejtettük) a lelkünket és mindent megteszünk azért, hogy... / Ébredj fel vagy tűnj el ~ ébredés, fényörvény, spiritualitás, spirituális tanítások, Adyashanti, valóság, élet,

Ébredj fel vagy tűnj el
A világban fellelhető problémákat javarészt az emberiség okozta – az egó alvajárásának  elkerülhetetlen következményeképpen. Ha vesszük a fáradtságot és körbenézünk, láthatjuk, hogy minden jel egyértelműen mutatja: nemcsak alvajárók, de időnként tudathasadásos őrültek is vagyunk. Úgy is mondhatnánk, hogy elvesztettük (vagy legalábbis elfelejtettük) a lelkünket és mindent megteszünk azért, hogy ez egyáltalán ne tűnjön fel, különben észrevennénk, milyen mélyen is alszunk, s hogy mennyire ki vagyunk üresedve. Így tehát vakon folytatjuk tovább utunkat olyan erőktől vezérelve, melyeket nem ismerünk fel, nem értünk meg és melyeknek nem is akarunk tudatába kerülni. 
Kétségtelen, hogy az idő egy kritikus pontjához érkeztünk. Világunk két véglet között egyensúlyoz, s ez az egyensúly igen törékeny. 
A Valóságra való Ráébredés már nem csak egy lehetőség, hanem egy elkerülhetetlenül szükséges lépés. Addig utaztunk az illúzió hajóján ameddig csak lehetett, és a partnak ütközve hirtelen rádöbbentünk, hogy egy csapásra hajótöröttekké váltunk egy pusztulásban lévő szigeten. A választási lehetőségek megszűntek. 
„Ébredj fel vagy tűnj el”, ez jelen korunk spirituális hívószava. Volt valaha szükségünk ennél nagyobb motivációra?
És mégis minden a legnagyobb rendben van, annyira rendben, amennyire el sem tudnánk képzelni.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Adyashanti: A felszabadulás útja
Share To:

Post A Comment: