Azt mondjuk, hogy „felmegyünk az Internetre”, de nem mi megyünk fel, hanem a számítógép teszi ezt. Nézzük az internetet, és kölcsönös kapcsolatot tartunk vele a számítógép segítségével. Az elme-test egy „számítógép” a Tudatosságunk számára, és az az eszköz, aminek segítségével „felmegyünk” vagy „rákapcsolódunk” a hullámformájú információ-szerkezetre – a kozmikus internetre. Az öt emberi érzékszerv dekódolja a rezgési információt elektromos információvá, amelyet elküldenek az agynak, hogy azt digitális és holografikus információvá dekódolja, amit aztán „fizikai” világként tapasztalunk meg. / David Icke: A látás az dekódolás ~ David Icke, ébredés, fényörvény, hírek, internet, programozás, spiritualitás, tudatosság, dekódolás, látás, holografikus univerzum,

David Icke: A látás az dekódolás
Azt mondjuk, hogy „felmegyünk az Internetre”, de nem mi megyünk fel, hanem a számítógép teszi ezt. Nézzük az internetet, és kölcsönös kapcsolatot tartunk vele a számítógép segítségével. Az elme-test egy „számítógép” a Tudatosságunk számára, és az az eszköz, aminek segítségével „felmegyünk” vagy „rákapcsolódunk” a hullámformájú információ-szerkezetre – a kozmikus internetre. Az öt emberi érzékszerv dekódolja a rezgési információt elektromos információvá, amelyet elküldenek az agynak, hogy azt digitális és holografikus információvá dekódolja, amit aztán „fizikai” világként tapasztalunk meg. Ebben az átalakításban végül is az egész genetikus szerkezet részt vesz. A valóság holografikus és digitális szintjeiről rövidesen többet fogok mondani. Ezek a különböző formák mind ugyanazon információ különböző megjelenési formái. 
Lehet, hogy az információ szállítóeszközei nagyon különbözőknek néznek ki, mint egy nő vörös ruhában, aki átad bizonyos információt egy kék trikós férfinak, aki továbbadja azt egy szürke öltönyös pasinak. De az ugyanaz az információ, és ugyanez a helyzet, amikor a rezgésből elektromos, digitális vagy holografikus jel lesz. Rajtunk kívül nincs „világ”; csak úgy látszik, mintha lenne, amiatt, ahogyan a valóságot dekódoljuk. A fizikai valóság bennünk van, és amit tapasztalunk, az az, amit tudatosan vagy tudattalanul választottunk, hogy dekódolunk a kozmikus internetből. Csak fizikailag láthatjuk és tapasztalhatjuk azt a világot, amiről azt gondoljuk, hogy benne élünk, amikor a hullámformájú információt dekódoljuk elektromos, digitális és holografikus jelekké. Az univerzumban minden más nem látható, hullámformában marad, hacsak mi át nem alakítjuk. 
További néhány, előítélettől mentes tudós feltételezi, hogy a világ, amit látunk és tapasztalunk, ebben a formában csak akkor létezik, amikor szemléljük. Cseréljük ki a szemlél szót dekódol szóra, és rendben van. Amikor egy információs lemezt beteszünk a számítógépbe, nem látunk minden rajta lévő információt egyszerre a képernyőn.

David Icke: A látás az dekódolás
1. ábra: Az univerzum hullámformájú információn alapul. Az emberi elme-test biológiai számítógép dekódolja ezt az információt elektromos, digitális és holografikus információvá, amit fizikai világként észlelünk.

Pillanatról pillanatra a lemezen lévő információnak csak azt a részét láthatjuk, amit a számítógép beolvasott – dekódolt. A maradék hullámforma állapotban marad. Ugyanez a helyzet a mi valóságunkkal. Mutatok egy csodálatos példát, hogy mire gondolok. 
Michael Talbot írt egy kiváló könyvet, címe: Holografikus Univerzum. Ebben elmesélt egy maga tapasztalta történetet egy színpadi hipnotizőrről, akit megkértek, hogy egy bulin szórakoztassa a vendégeket. Egy férfinak – nevezzük Tamásnak – a hipnotizőr hipnotizált állapotban azt mondta, hogy felébresztése után ne legyen képes látni a saját lányát. 
A hipnotizőr ezután bevezette a lányt, és odaállította, szembe az apjával. Az apa pont a lány hasára nézett. Tamást „visszahozta” a hipnotizőr, és megkérdezte, hogy látja-e a lányát. „Nem – mondta –, nincs itt.” Valójában pont előtte volt. A hipnotizőr a lány háta mögé ment, és vesetájára tette kezét. – „Van valami rajtam. Tamás. Látod? – kérdezte”. Tamás azonnal válaszolt: „Igen, ez egy óra.” – Egészen világos volt számára, azon apróság ellenére, hogy a lánya közte és az óra között volt. Megkérte, hogy olvasson el egy bevésést az órán, amit ő megtett. Na most, ha elmesélnénk ezt a történetet a legtöbb embernek, különösen egy Dogma Dawkins félének a tudományos arénában, azt mondaná, hogy ez lehetetlen, ez nem történhetett meg. De ez egyáltalán nem lehetetlen. Ez nagyon egyszerű és logikus, amint megértettük, hogyan működik a valóság. Ebben az univerzumban mindennek az alapformája – beleértve az emberi testet is – hullámformájú információs mező, amely a digitális/holografikus valóságon túl rezonál. Az utóbbit képesek vagyunk látni, hallani, érinteni, ízlelni és szagolni. 
Ha ezen hullámformájú információs mezők közül bármelyik nincs az agyunkba/genetikus „képernyőnkre” téve digitális/holografikus állapotban, akkor azt nem leszünk képesek látni. A hipnotikus beültetés Tamás esetében blokkolta vagy tűzfallal látta el, és megakadályozta a lány hullámformájú mezőjének dekódolását. Tamás nem dekódolta lányát digitális/holografikus állapotra, hogy tudatos elméje láthassa. Ezért látta, hogy mi van mögötte – az óra –, mert Tamás dekódolt fizikai realitásában lánya nem volt ott (3. ábra). Mindenki más a szobában láthatta a lányt. Ők nem voltak kitéve a hipnotikus tűzfalnak, és dekódolták a lány hullámformáját fizikaivá.

David Icke: A látás az dekódolás
2.ábra: Nekünk úgy tűnik, hogy a világ rajtunk kívül van, holott az teljes egészében dekódolt hullámformájú információ a fejünkben, szívünkben és genetikai szerkezetünkben.

David Icke: A látás az dekódolás
3.ábra: A hullámforma az elsődleges valóság az univerzumban, és amit nem dekódolunk holografikus vagy fizikai formává, azt nem érzékeljük. Ezért Tamás lányát a teremben mindenki látta, csak Tamás nem.

A Mátrix-ban a gyermek mélységes igazságot mondott: „Nincs kanál – nem a kanál az, ami meghajlik, csak te magad.” Nincs kanál vagy bármi más, fizikai értelemben. Hogy is lehetne, amikor nincs fizikai! Minden attól függ, hogyan kódoljuk a valóságot. Láthatjuk ezt, amikor emberek mezítláb parázson sétálnak, és nem égetik meg magukat. Belépnek egy másik tudatállapotba, amely a valóságot a normától eltérő módon dekódolja. 
A norma szerint: „Aaaaaúúúúú!!! Hívd a mentőket!” Egy illúzió csak akkor tud egy illúziót becsapni, ha hiszel benne, és aszerint dekódolod a valóságot. Nincsenek csodák, csak a mindenség működésének alaposabb megértése. Fájdalmat csak akkor érzünk, amikor az agy dekódolja a fájdalomforrás üzenetét. Ha ez nem történik meg – nincs fájdalom. Most már láthatjuk, hogy a Mátrix film jelenete teljesen helyénvaló volt:

Neo: „Ez nem valóságos?”Morpheus: „Mi a valóságos? Hogyan határozod meg a valóságost? Ha arról beszélsz, amit érzékelsz, megszagolsz, ízlelsz és látsz, akkor a valóságos egyszerűen az agyad-közvetítette jelsorozat.”

Így van! És ennek súlyos következményei vannak arra nézve, hogyan irányítják az emberiséget. A kozmikus internet cenzúrázásának legegyszerűbb módja a test-számítógép információdekódoló képessége, a megértés, éleslátás, intuíció korlátozása. Ezt az észlelés programozásával érik el, ugyanúgy ahogy a színpadi hipnotizőr programozza a színpadra hívott személyt. Biztosítják, hogy a valóság dekódolását (mint Tamás esetén is) a hipnotikus implantátumoknak (hiteknek megfelelően) tegyük, ugyanúgy, ahogy a hipnotizőr is „betölti” azokat az elménkbe. 
Kutatásaim miatt elmentem több színpadi hipnotizőr-látványosságra, és néztem, ahogy az emberek látnak, hallanak, érintenek, szagolnak, ízlelnek dolgokat, amelyek nincsenek ott, csak az ő programozott valóság-érzékelésükben vannak jelen. Láttam másokat, akik nem láttak dolgokat, pedig azok ott voltak. Láttam embereket, akik krumplit ettek, miközben azt hitték, hogy alma. A krumplinak számukra alma íze volt, miután a hipnotizőr azt a hitet táplálta beléjük, hogy az alma. Amikor a nyelv elektromos információt továbbított a krumpliról az agynak, azt almaként dekódolta. A dekódoló rendszert a hipnotizőr „megbuherálta”. 
Ennek fényében gondoljunk az egyéni- és tömegprogramozás lehetőségeire, amikor egy maroknyi keresztbeházasodott család ellenőrzi a fő információforrásokat, amelyeket az emberek egész életükben látnak és hallanak. Az emberiség arra programozott, hogy a valóságot az ellenőrzők által megkívánt módon lássa. Hiteket és észlelés-módokat ültetnek belénk az oktatás (igen, így van), a tömegtájékoztatás, a vallás, az orvosok, a tudósok, a politikusok stb. segítségével. A túlnyomó többségük nem is tudatosan teszi ezt. Őket magukat is programozzák, hogy másokat programozzanak. 
A tudósok ugyanezen okból befolyásolhatják a kísérleteik eredményét – azáltal, hogy hisznek, vagy nem hisznek (a hit egy másik formája!). A mi elme-test dekódoló rendszerünket is rendszeresen és tervezetten kimozdítják egyensúlyából kémiai adalékanyagokkal, étellel, itallal, fluoriddal és más szarral a vízszolgáltatásban, és az egyre többféle elektromos, elektromágneses és radioaktív szennyezéssel.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!David Icke: Emlékezz, ki vagy
Share To:

Post A Comment: