A legtöbb ember azt hiszi, hogy egy „fizikai” világban élünk, és elismerem, úgy tűnik, hogy ez a helyzet. De ez nem így van, mert nem abban élünk. Nincs olyan, hogy „fizikai”. Ez mind illúzió. A fizikai világnak nevezett, a frekvenciák szűk tartományát megtapasztaló végtelen, örök Tudatosság vagyunk. – De nem! Nem vagyunk azonosak a nevünkkel, testünkkel, foglalkozásunkkal, családi hátterünkkel, fajtánkkal, bőrünk színével vagy jövedelmi kategóriánkkal. Ezek a jelenlegi megtapasztalásaink; ezek nem azok, akik mi vagyunk. / David Icke: A kozmikus internet ~ David Icke, ébredés, fényörvény, hírek, spiritualitás, internet, tudatosság, programozás,

David Icke: A kozmikus internet
A legtöbb ember azt hiszi, hogy egy „fizikai” világban élünk, és elismerem, úgy tűnik, hogy ez a helyzet. De ez nem így van, mert nem abban élünk. Nincs olyan, hogy „fizikai”. Ez mind illúzió. A fizikai világnak nevezett, a frekvenciák szűk tartományát megtapasztaló végtelen, örök Tudatosság vagyunk. – De nem! Nem vagyunk azonosak a nevünkkel, testünkkel, foglalkozásunkkal, családi hátterünkkel, fajtánkkal, bőrünk színével vagy jövedelmi kategóriánkkal. Ezek a jelenlegi megtapasztalásaink; ezek nem azok, akik mi vagyunk. Mi Tudatosság vagyunk – a végtelen, örök Tudatosság. Belső állapotunkban nincs formánk; mi csak tudatosság vagyunk, a Végtelen Tudatosság egy kifejeződése. Ezért azt mondjuk, hogy mi „mind Egy” vagyunk. Igen, a Végtelen Tudatosság, aki a különböző nézőpontokból különböző tapasztalatokkal rendelkezik – ezek a tudatosság és az észlelés különböző szintjei. 
Igazi természetünket nagyon jól leírta egy közép-amerikai sámán (tudod, ők azok, akiket ennek a világnak a Dogma Dawkins-ei elutasítanának, mint primitíveket és tudatlanokat): 
„A dolgok észlelői vagyunk, tudatosság vagyunk; nem tárgyak vagyunk; nincs szilárdságunk… Határtalanok vagyunk… Mi, vagy inkább az értelmünk – programozásunk – elfelejti ezt, és így fogva tartja teljességünket egy önmagába visszatérő ördögi körben, amelyből életünk során ritkán tudunk kilépni.” Az irányító rendszer célja, hogy az utazás ideje alatt ebben a tudatlanságban tartson minket, a bölcsőtől a koporsóig, az anyaméhtől a sírig. Albert Einstein azt mondta, hogy a valóság illúzió, noha egy állandó valami. Állandó, mert egy látszat-valóság univerzumban élünk, amit egy (látszat) fizikai formaként dekódolunk egy olyan információ-szerkezetből, ami elveiben olyan, mint a vezeték nélküli internet. Az információ hullám formában, vagy energia-rezgésben kódolt, és az elme-test egy hihetetlenül fejlett biológiai számítógéprendszer, amely dekódolja ezt az információt, és lehetővé teszi számunkra, hogy a Végtelen Tudatosságunk kölcsönös kapcsolatba lépjen azzal a rezgéstartománnyal, amit világnak nevezünk (1. ábra). 

David Icke: A kozmikus internet
1.ábra: Az emberi test az a jármű, amely lehetővé teszi, hogy az igazi énünk, a Tudatosság megtapasztalja ezt a frekvenciatartományt.


Az elme-test számítógép az a jármű a valódi énünk, a Tudatosság számára, amely kölcsönös kapcsolatba lép ezzel a rezgéstartománnyal. Nem érinthettem volna a billentyűzetet, és te sem foghatnád ezt a könyvet, vagy bármi mást, ha nem volna egy külső „héj”, ami együtt rezeg (rezonál) azzal a rezgéstartománnyal, amit szeretnénk megtapasztalni. A Tudatosság, a mag-énünk, sokkal gyorsabban rezeg, mint bármilyen látható fény. Ha nem volna testünk, a kettő sohasem találkozna, ugyanúgy, ahogy a Rádió 1 nem lép kölcsönhatásba a Rádió 2-vel. Különböző frekvenciákon rezegnek. Az emberek, akik halálközeli élményeket éltek át, amelyben testük meghalt, és azután újraélesztették őket, a testen kívüli állapotot drámaian különbözőnek írják le attól a valóságtól, amelyet akkor érzékeltek, amikor a testen „belül” voltak. Fantasztikusan kitágult tudatossággal rendelkeznek, és képesek „látni”, noha nincs szemük. Az igazi énjüket tapasztalják meg, amelyet nem kisebbítenek az elme-test korlátai.
Egy napon a fürdőben ültem, amikor a fejemben egy képsor jelent meg. Az első kép hullámzó energia volt, amit azonnal a Tudatosság képviselőjének tekintettem. Ezután egy szem jelent meg a Tudatosságban, előtte pedig egy távcső. A Föld és a mi valóságunk jelent meg a távcső másik végén, és az utolsó jelenetben a távcső átalakult egy emberi testé. Megkértem Neil Hague-ot, hogy fesse meg valamilyen módon azt, amit láttam (2. ábra). 

David Icke: A kozmikus internet
2.ábra: A test olyan, mint egy lencse, ami összpontosítja (fókuszálja) figyelmünket egy bizonyos frekvenciatartományra, amely így a „kik vagyunk” és „hol vagyunk” érzékelőjévé válik.


Az elme-test egy lencse a Tudatosság számára, hogy megtapasztalja ezt a valóságot. De az emberiséget módszeresen manipulálják, hogy a lencsével és ne az igazi énjével azonosítsa önmagát. Arról beszélünk, hogy az emberek meghalnak, de ők nem halnak meg, és nem halhatnak meg. Ami meghal, az a testük, az operációs rendszerük, nem ők – a Tudatosság. A meghalás pusztán annyi, hogy a Tudatosság leteszi a már nem működő távcsövet. Világos és fontos megkülönböztetést teszek az Elme vagy elme-test és aközött, amit Tudatosságnak nevezek. Jól szimbolizálhatjuk a különbséget, ha a Tudatosságot egy végtelen szabadon áramló óceánként képzeljük el, míg az elme-testet megfagyott vízként. Az utóbbi sokkal sűrűbb és korlátozottabb (3. ábra). 

David Icke: A kozmikus internet
3.ábra: Minden ugyanaz a Végtelen Tudatosság, azonban ugyanannak az EGY-ségnek korlátlan számú kifejeződése van. A Tudatosság kiterjedt, mint az áramló óceán, míg az elme olyan, mint a megfagyott víz, vagy mint egy végtelen hullám fehér taréja – sokkal korlátozottabb érzékelő-képességgel.

Ramana Maharshi, aki élete legnagyobb részét Indiában, egy hegyen meditációval töltötte, nagyon jól megfogalmazta, amikor ezt mondta: „Az elme korlátok közé szorított tudatosság. Eredetileg korlátok nélküli és tökéletes vagy. Később korlátozottnak színleled magad, és elmévé válsz.”
Ha képet akarunk kapni arról, hogy mi történik a világban, döntő fontosságú megérteni a különbséget az elme-test és a Tudatosság között (4. ábra). 

David Icke: A kozmikus internet
4. ábra: Amikor a fizikai világba lépünk, és fenntartjuk a Tudatossággal való kapcsolatot, mindenünk megvan, amire csak szükségünk van. Megvan az elme-test számítógép-kapcsolati felületünk, ami lehetővé teszi számunkra, hogy tapasztalatot szerezzünk erről a valóságról, és a Tudatosság rendelkezésünkre áll, hogy egy nagyobb képpel tápláljon bennünket – egy nagyobb valóság tudatosságával. De amikor a Tudatosságról lekapcsolódunk, akkor csak a korlátozott elme-test áll rendelkezésünkre, hogy képet adjon arról, hogy kik vagyunk, és hol vagyunk. Az irányító rendszer tömegtájékoztatása és oktatása törekszik arra, hogy egy elszigetelt elme-test valóságérzetet programozzon belénk, hogy a rendszert tápláló tudatlan, összezavarodott szolgákat hozzon létre.

Amiben élünk, azt kozmikus internetnek nevezem, amely mint állítom, elveit tekintve azonos a drótnélküli internettel. Nem láthatjuk a drótnélküli internetet, mert az információ a nem látható tartományban van, túl az emberi látás által érzékelhető tartományon. A legtöbb ember tagadná létét, ha nem tudná, hogy ott van. – „Ne legyél ostoba, nem láthatom, hallhatom, érinthetem, ízlelhetem vagy szagolhatom meg, így nem létezhet. Mondtam neked, hogy Icke megbolondult.” De tudjuk, hogy létezik! Mégpedig abból a tényből, hogy amikor odamegyünk egy számítógéphez, és rákapcsolódunk a drótnélküli internetre, látjuk a globális kollektív valóságot feltűnni a képernyőn – a Világhálót (World Wide Web). Ez ugyanaz a kollektív valóság, ami az emberek által elérhető Észak- és Dél-Amerikában, Európában, Afrikában, Ázsiában és Ausztráliában. Valójában bárki által, akinek van számítógépe, kivéve olyan helyeken, mint Kína, ahol a számítógép-rendszert tűzfallal zárják el a világháló jelentős részétől. Elzárják az elérést a nagy kínai tűzfallal attól az információtól, amit a hatóságok nem akarnak, hogy az emberek lássanak. Ez nagyon hasonló ahhoz, ami az emberiséggel általában történik, amit „Szaturnusz–Hold Mátrixnak” nevezek, de erről majd később. A lényeg, hogy az univerzum alapszerkezete hullám formájú információ, ami rezgési rezonanciaként kódolt. Ezt a hullámformájú szerkezetet „metafizikai univerzumnak” fogom nevezni, és ez tartalmazza azt az információs mezőt, amiből minden megnyilvánul. Ezt az információt dekódoljuk az elme-test számítógéprendszer segítségével a látszólag szilárd világgá, amilyennek hisszük és tapasztaljuk. Ez a világ semmivel sem „szilárdabb”, mint a számítógépes virtuális-valóság játékok alakjai. Ez csak hullámformájú információ a szoftver-lemezen, ami látszólag szilárd állapotúvá fordítódik. Az agy és az elme-test számítógép genetikus szerkezete ugyanígy alakítja át a rezgési információt a hullámformájú metafizikai univerzumból elektromos- és más információvá a fejünkben a „vásznon”. Ekkor ezt a fizikai világként tapasztaljuk meg (25. és 26. ábra). 

David Icke: A kozmikus internet
5.ábra: Az univerzum hullámformájú információn alapul. Az emberi elme-test biológiai számítógép dekódolja ezt az információt elektromos, digitális és holografikus információvá, amit fizikai világként észlelünk.

David Icke: A kozmikus internet
6.ábra: Nekünk úgy tűnik, hogy a világ rajtunk kívül van, holott az teljes egészében dekódolt hullámformájú információ a fejünkben, szívünkben és genetikai szerkezetünkben.

Az agy teljes sötétségben van, mégis fényt látunk. – Hogyan? A hullámformájú információ dekódolásával. A számítógép belsejében sötétség van, mégis fényt és színeket látunk a képernyőn. A kozmikus internet egy interaktív játék. Információt kapunk a hullámformájú metafizikai univerzumból, de mi is „postázunk” gondolatainkkal, érzelmeinkkel, észleléseinkkel. Információ mindkét irányba megy. A valóság megváltoztathat minket, és mi megváltoztathatjuk a valóságot.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!David Icke: Emlékezz, ki vagy
Share To:

Post A Comment: