Ez ​a könyv elsőként hozta el a nyugati világ számára az addig szinte ismeretlen tudást a csakrákról, az ember energiaközpontjairól és energiarendszeréről. Nagyot téved, aki azt gondolja, hogy a mai embernek már semmi újat nem mondhat ez az 1928-ban készült írás./ C. W. Leadbeater: A ​csakrák (pdf) ~ e-könyvek, ebook, ebook letöltés, életmód ebook letöltés, ezoterikus ebook letöltés, fényörvény, hírek, pdf könyvek, spirituális könyvek, spirituális könyvek letöltés, csakrák,

C. W. Leadbeater: A ​csakrák
Ez ​a könyv elsőként hozta el a nyugati világ számára az addig szinte ismeretlen tudást a csakrákról, az ember energiaközpontjairól és energiarendszeréről. Nagyot téved, aki azt gondolja, hogy a mai embernek már semmi újat nem mondhat ez az 1928-ban készült írás. Sokan meglepődnek, hogy mennyire alaposan, értőn és összefüggéseiben mutatja be az ezotéria iránt érdeklődők számára közkedvelt alaptémát a könyv szerzője. A tanulmány hasznos lehet a különféle forrásokból származó esetleges félreértések vagy tévedések tisztázásában.
A csakrák és feladatuk, valamint működésük részletes ismertetése mellett a könyv bemutatja az emberi szervezetben ható erőket, így pl. a kundalinit, a vitalitást és a pszichikai erőket. Szól az energiaközpontok tudatos aktivizálásáról, az asztrális érzékelési képességek kifejlesztéséről, de nyomatékosan felhívja a figyelmet a szakavatott vezetés nélküli kísérletezés és a képességek túl korai felébresztésének veszélyeire is.

Az író, Charles Webster Leadbeater a Nemzetközi Teozófiai Társulat egyik legkiemelkedőbb képességű tisztánlátója volt. A könyvben foglalt megállapításait a spirituális úton haladók fejlődésük szintjének megfelelően pontról pontra igazoltnak ítélik. A Csakrák a teozófiai irodalom egyik legtöbb kiadást és példányszámot elért könyve, nagyon sok nyelvre lefordították.
LETÖLTÉS
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Share To:

Post A Comment: