Ebben az epizódban hatalmas utazást teszünk: bolygónk legnagyobb folyóit követjük, ahogy hegyi forrásokból indulva eljutnak a tengerig. Lélegzetelállító folyami tájakat mutatunk be egy forradalmian új, helikopterre szerelt kamera segítségével - a világ legmagasabb és legszélesebb vízeséseitől a tízezer nagy sarki lúdból álló madárraj fenséges röptéig. Szemtanúi leszünk víz alatt úszó majmoknak; a világ legnagyobb kétéltűinek, a két métert is elérő óriásszalamandráknak, amint vadásznak Japán egy távoli, hegyi folyójában; és látunk az Amazonasban folyami delfineket, melyek nagy szikladarabokkal fitogtatják erejüket, hogy elnyerjék a nőstények jóindulatát.


Ebben az epizódban hatalmas utazást teszünk: bolygónk legnagyobb folyóit követjük, ahogy hegyi forrásokból indulva eljutnak a tengerig. Lélegzetelállító folyami tájakat mutatunk be egy forradalmian új, helikopterre szerelt kamera segítségével - a világ legmagasabb és legszélesebb vízeséseitől a tízezer nagy sarki lúdból álló madárraj fenséges röptéig. Szemtanúi leszünk víz alatt úszó majmoknak; a világ legnagyobb kétéltűinek, a két métert is elérő óriásszalamandráknak, amint vadásznak Japán egy távoli, hegyi folyójában; és látunk az Amazonasban folyami delfineket, melyek nagy szikladarabokkal fitogtatják erejüket, hogy elnyerjék a nőstények jóindulatát. Ádáz leszámolásnak is tanúi leszünk az indiai simaszőrű vidrák és a mocsári krokodilok bandái között. Közben Afrikában most először vesszük filmre ultranagy sebességű kamerával, ahogy a nílusi krokodilok villámtámadással leterítenek egy gnút. Fölfedezünk új víz alatti világokat - feltörjük bolygónk legmélyebb tavának, a szibériai Bajkál tónak a jegét, ez a tó ad otthont az egyetlen édesvízi fókának és a bizarr óriás bolharákoknak. Elmélyedünk a Pantanalban, a világ legnagyobb mocsárvidékében, ahol nyüzsögnek a kajmánok és a piranhák.
 Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: