Globális béke meditáció a világ minden tájáról az európai helyzet megoldásáért, meggyógyításáért, a Földért, a Békéért, a Felemelkedésért. MINDENNAP 21:00-kor! A meditációhoz csatlakozhat bárki hitrendszertől, nézőponttól függetlenül! A lényeg az EGYség, és a Szeretet . Hogy kinyilvánítsuk ugyanazt EGYszerre.

Béke meditáció (minden nap)
Globális Béke meditáció a világ minden tájáról az európai helyzet megoldásáért, meggyógyításáért, a Földért, a Békéért, a Felemelkedésért. MINDENNAP 19:00-kor!
A meditációhoz csatlakozhat bárki hitrendszertől, nézőponttól függetlenül! 
A lényeg az EGYség, és a Szeretet . Hogy kinyilvánítsuk ugyanazt EGYszerre. (Akinek a meditálás, és a vizualizálás nehéz, az  imádkozva, mantrázva is kapcsolódhat, gondolati síkon, szívvel és lélekkel.)

Az itt leírt instrukciók csak segítségek a meditációhoz! /De mindenki a hitrendszere és nézőpontja szerint meditálhat!/
A meditációhoz FB-on ide is csatlakozhattok:  https://www.facebook.com/events/1712306329001655/

Instrukció 1./Sandal/
1. Csendesítsd le az elméd, figyelj a testedre és a lélegzetedre pár percig.
2. Fejezd ki a szándékodat gondolatilag vagy kimondva, hogy békét és gyógyulást hozz az európai helyzetre, a világra. 
3. Képzelj el egy fénysugarat, ami a Lélekcsillag csakrádból árad (kb. 20 cm-el a fejed fölött) a Lélekcsillag csakrájába mindenkinek aki meditál.
Béke meditáció (minden nap)4. Képzeld el, ahogy ez a közös fénysugár kiterjed a Föld energiahálójába és eléri Európát a világ összes tájáról, összekapcsolódva mindenki Lélekcsillag csakrájához, aki érintett az itteni helyzetben, összehangolva és inspirálva az embereket, hogy békés megoldást találjanak. Képzeld el, hogy Európa megőrzi a békét és stabilitást.
5. Terjeszd ki a fénysugarat az egész Földre (ne csak Európára). Vizualizáld, hogy mindenhol a Földön béke van. 
6. Ezután pedig teremtsük meg és manifesztáljuk közös erővel, közös gondolataink által az emberiség felemelkedését.
Képzeljetek el egy gyönyörű nagy fehér Fényt (a Teremtő fényét), ami végigmegy a Földön, bevilágítja a szobátokat, körbeöleli lényeteket. Végtelen Szeretettel vesz körül titeket O:) ♥
(Ha fényvillanásokat láttok fizikailag, ne ijedjetek meg, csak felkészítenek titeket :) ) 
Itt az ideje,hogy végre gondolataink teremtő ereje által változást hozzunk erre a világra! Ti vagytok a Fény a sötétségben! O:) Ti hozzátok majd el a változást! :) Ti hozzátok majd el, amire annyira vártok/várunk O:) Gondolatainkkal megteremtjük a "jövőnket", a felemelkedésünket magát! 
Áldott, Tiszta Fényem és Szeretetem öleljen titeket :) ♥
A Fény mindig bennetek és veletek van a szívetekben! ♥ A Teremtő fénye ragyogja be lelketeket ♥ 
Áldásom kísérjen titeket! ♥
/Megjegyzés: Aki nem tud meditálni az adott időpontban, csak később, az csak a gondolataival jelentse ki, hogy szeretne EGYütt lenni, és összekapcsolódni velünk térben és "időben" egyaránt.
Mivel olyan, mint IDŐ nem létezik :) Csakis a MOST örök pillanata.
MINDEN egy azon időben történik és létezik. Nincs múlt, vagy jövő. Csakis a Jelen. És a MOST! 
Bármit, bármikor csináltok, azt MOST csináljátok. A Jelen Örök pillanatában. 
Bármi amit megtapasztaltok, és amit még tapasztalni fogtok, mind megtörtént már (a MOSTban). - Sandal /
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Instrukciók 2. /Cobrától/:

1. Használd saját technikád a nyugalmas tudatállapot eléréséhez (összpontosíts a lélegzésedre pár percig). 
2. Fejezd ki szándékodat, hogy békét és gyógyulást hozz az európai helyzetre.
3. Képzelj el egy fénysugarat, ami a Lélek Csillag csakrádból árad (kb. 20 cm-el a fejed fölött) a Lélek Csillag csakrájába mindenkinek aki meditál. 
4. Képzeld el, ahogy ez a közös fénysugár kiterjed a Föld energiahálójába és eléri Európát a világ összes tájáról, összekapcsolódva mindenki Lélek Csillag csakrájához, aki érintett az itteni helyzetben, összehangolva és inspirálva az embereket, hogy békés megoldást találjanak.
Vizualizáld, hogy minden menekült ételt, vizet, szállást, orvosi segítséget kap és emberséges bánásmódban részesül. Képzeld el, hogy minden menekült és rendőr, aki erőszakossá válhat megnyugszik, és békés megoldásokat választ. Vizualizáld, hogy a sötétség erőinek minden tagját, akik magukat menekültnek álcázva próbálnak beszivárogni Európába, felismerik és őrizetbe veszik a rendfenntartó erők. Képzeld el, hogy Európa megőrzi a békét és stabilitást, amit az elmúlt 70 évben elért.
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu 
(Az írást változtatás nélkül, csak aktív link és forrásmegjelöléssel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Share To:

Post A Comment: