Béke és Szeretet vesz körül... Isten, Teremtő Atyám pedig bennem és velem van mindig. Egy vagyok vele, Egy vagyok a Fénnyel. Csak ezekre a mondatokra van szükségetek nap mint nap önmagatok számára, vizualizálva eközben a békét, békességet a Földön, Fénnyel és Szeretettel elárasztva a bolygót és minden létezőt. Mert ahogy belül, úgy kívül... Ha ti változtok, változik a világ is... Ne a félelemre, a média általi negatív hírekre, az ellenségeskedésre, az uszításokra (egymás ellen, embertársaitok ellen) figyeljetek. Ne adjatok ezeknek energiát, mert ezzel csak megteremtitek őket.

Béke és Szeretet vesz körül - ne hagyd, hogy a félelmeid vezessenek!
Béke és Szeretet vesz körül... 
Isten, Teremtő Atyám pedig bennem és velem van mindig. Egy vagyok vele, Egy vagyok a Fénnyel. 
Csak ezekre a mondatokra van szükségetek nap mint nap önmagatok számára, vizualizálva eközben a békét, békességet a Földön, Fénnyel és Szeretettel elárasztva a bolygót és minden létezőt. Mert ahogy belül, úgy kívül... Ha ti változtok, változik a világ is...
Ne a félelemre, a média általi negatív hírekre, az ellenségeskedésre, az uszításokra (egymás ellen, embertársaitok ellen) figyeljetek. Ne adjatok ezeknek energiát, mert ezzel csak megteremtitek őket.
A negatív hírekkel csak a rezgésszinteteket viszitek lejjebb. Emellett hatással vannak érzelmeitekre, egészségetekre, kihat családi viszonyaitokra, aggódni kezdtek családjaitok biztonságáért, és szorongtok. Egy félelemben élő társadalom kollektíven teremti meg és hozza létre, amitől  a legjobban tart.
Nincs más ellenségetek, csak a félelem és a bűntudat.
A világ olyan, amilyenné teszitek...
Olyan, amilyenné gondolataitokkal teremtitek.
Nem számít, hogy vallásos vagy, vagy sem. Nem számít, hogy milyen a bőrszíned. Nem számít milyen nyelven beszélsz. Nem számít milyen nemzetiségű vagy.
A lényeg az ami a Szívedben van!
A Szeretetet és a csodákat vegyétek észre magatok körül! Hiszen Isten, Mennyei Atyánk áldásai mind.
Az Élet és Te magad is - kedves olvasó - egy csoda vagy.
Ahogy a létezés legapróbb elemei is, mint egy apró homokszem.
Mikor néztél utoljára napfelkeltét, vagy naplementét? Mikor simogattál vagy öleltél meg egy fát utoljára? Mikor néztél fel a csillagokra? Mikor néztél hosszasan utoljára egy rovart vagy bogarat? Mikor néztél bele a tűz lángjába? Mikor szagoltad az eső illatát? Mikor nézted a felhők kialakulását?
Lehetne folytatni még... mivel ezer és ezer csoda vesz körül.
Miért nem ezekre koncentráltok?
Ha békességet szeretnétek, akkor ne a drámákat keressétek, és ne azoknak adjatok energiát.
Vannak ugyan külső tényezők, de a döntés joga a miénk a szabad akarat által.
/Szabad a szíved, szabad a gondolatod, Szabad a lelked, szabad az akaratod./
Teremtő gondolataitok, érzéseitek, szándékotok mind szeretettel teliek legyenek és szívetekből jöjjön, és akkor csodás dolgokat teremthettek.
Nyíljatok meg, nyissátok ki szíveteket. Engedjétek el félelmeiteket...
Legyen az élet minden napja és perce öröm és ünnep!
Nézzetek szembe a "jövővel" félelem nélkül. Lássátok meg a tökéletességet mindenben...
A Szeretet a végső megoldás mindenre. A Szeretet a válasz minden kérdésre. A Szeretet a kulcs. A Szeretet az, ami benned él, Ami Vagy és Ami mindig is leszel!
(Az írást csak szerző, illetve forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Kapcsolódó cikkek: Szabadok vagyunk
Share To:

Post A Comment: