Gyakran felteszik az emberek önmaguknak a kérdést: Ki vagyok? Mennyit érek? Mi lesz velünk? A válasz nagyon egyszerű! Az vagyok, amit adok, olyan vagyok, ahogy adom... Meg kell értenünk önmagunkat, hogy megértsünk másokat. Egy érdekes játék: adjunk nevet önmagunknak, és azzá válunk. Mi a neved: félelem, gyávaság, irigység, hazugság, önámítás, csalás, hamisság, erőszak? Vagy esetleg: szeretet, türelem, megértés, kiáradás, befogadás, elszántság, életöröm, siker, boldogság?

Gyakran felteszik az emberek önmaguknak a kérdést: Ki vagyok? Mennyit érek? Mi lesz velünk? A válasz nagyon egyszerű! Az vagyok, amit adok, olyan vagyok, ahogy adom... Meg kell értenünk önmagunkat, hogy megértsünk másokat. Egy érdekes játék: adjunk nevet önmagunknak, és azzá válunk.
Mi a neved: félelem, gyávaság, irigység, hazugság, önámítás, csalás, hamisság, erőszak? Vagy esetleg: szeretet, türelem, megértés, kiáradás, befogadás, elszántság, életöröm, siker, boldogság? Mindenki megtalálja a saját nevét. Tartsd meg, vagy válassz másikat, tudd, hogy azzá válsz, amit választottál... NE hagyd, hogy más adjon neked nevet! Ne hagyd, hogy más élje a Te álmaidat!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: