Egyetlen személy van a Világon, aki mindig ott lesz Neked, életed végéig. Csak EGY, nem több, akiben akkor is hihetsz és bízhatsz, amikor senki és...

Egyetlen személy van a Világon, aki mindig ott lesz Neked, életed végéig. Csak EGY, nem több, akiben akkor is hihetsz és bízhatsz, amikor senki és semmi másban: magadban.
Te vagy az, aki mindig Veled marad… bármilyen furcsán is hangzik ez. Az, aki visszanéz a tükörből a múltad, a jelened, a jövőd, az egyetlen örök reményed az életben.
Te.
Te éled át az életed minden rezdülését, az elsőtől az utolsó pillanatig, Te egyedül, a bőrödön, a szívedben. Más elképzelheti, más mondhatja, hogy megérti, de érezni sosem érezheti.
Az utunkat mind egyedül járjuk… S ha szerencsénk van, időnként csatlakozik hozzánk valaki, aki magába rántja a lelkünk és elfeledteti velünk, egyedül menetelünk. Ha szerencsénk van, örök útitársra lelünk.
Mégis… végül minden önmagunkhoz vezet vissza. Mi magunk vagyunk a kezdet és a vég. A rajt és a cél. S, hogy milyen nyomot hagyunk a porban magunk után, az az út… az Élet, amit élünk.
Ezért kell hinned magadban… abban, hogy céllal vagy itt, hogy igenis érdekes vagy és egyedi! Mert ha nem hiszel benne, azzal az életre mondasz nemet, és nem élsz majd, hanem csak létezel…
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


(Manna O'Well)
Share To:

Post A Comment: