Az galaktikus (idegen) testvéreknek 13 millió űrhajója várakozik jelenleg a Föld közelében. Legtöbbjük egy párhuzamos dimenzióban tartózkodik. Nagyon ritkán mutatkoznak, szállnak le a Földre vagy visznek el valakit, mert véleményük szerint még túl nagy az emberekben lakozó félelem. Folyamatosan vizsgálják a kiválasztott egyének érzelemvilágának változásait és az egyes helyzetekre való reagálásukat. ~ Az univerzum szövetségei: A Galaktikus Föderáció és az Orion-csoport

Az univerzum szövetségei: A Galaktikus Föderáció és az Orion-csoport
Az galaktikus (idegen) testvéreknek 13 millió űrhajója várakozik jelenleg a Föld közelében. Legtöbbjük egy párhuzamos dimenzióban tartózkodik. Nagyon ritkán mutatkoznak, szállnak le a Földre vagy visznek el valakit, mert véleményük szerint még túl nagy az emberekben lakozó félelem. Folyamatosan vizsgálják a kiválasztott egyének érzelemvilágának változásait és az egyes helyzetekre való reagálásukat. Hasznosnak tartják az UFO-jelenség széles körű publikálását és a felvilágosító jellegű ismeretterjesztést, mivel ez nagymértékben csökkenti az emberekben rejtőző félelmet és bizonytalanságot.
Ashtar Sheran tízmillió lény közvetlen parancsnoka, az Intergalaktikus Tanács Békeszövetségének (Galaktikus Konföderáció másnéven) a Föld szektorában tartózkodó erőit irányítja. Állandóan figyelik a földi eseményeket és nyilvántartják a Naprendszeren belüli üstökösök és kisbolygók pályáját, hogy időben beavatkozhassanak, ha azok valamelyike veszélyeztetné a Földet.
Ashtar és csapata bármikor képes egyszerre megszakítani az összes tévé- és rádióadást és minden földi nyelven saját üzeneteiket közvetíteni (ahogy azt tették 1977-ben is). Ugyancsak módjukban áll(na) a nukleáris fegyverek hatástalanítása és a már kilőtt rakéták megállítása is.
Ashtar parancsnok mellett a másik közismert forrás a Ré Szövetség (akik egyébként ugyanúgy tagjai a konföderációnak). A Ré név ismerős számunkra az egyiptomi történelemből és ez nem véletlen, a mai Ré ugyanaz az ókori napisten. Ré egy népcsoport képviselője és a konföderáció közvetítője. A nép, amihez ő tartozik, a Vénuszon fejlődött és azóta a hatodik dimenzióban létezik.
Ré üzenetei szerint az emberi lelkek folyamatosan fejlődnek a reinkarnációkon keresztül, amelyet a Végtelen Teremtő szolgálatában álló Szövetség irányít. Tevékenységük arra irányul, hogy a kiválasztottakon keresztül terjesztett üzenetek révén elősegítsék az emberek spirituális tökéletesedését. Soha nem jelennek meg anyagi valóságukban vagy űrhajóikkal, kizárólag telepatikus úton tartják a kapcsolatot a földiekkel.
Az univerzumban vannak negatív idegenek is (ahogy sok kontakt is már beszámolt róla régebben), mint például az Orion-csoport. Az ő céljuk az volt, hogy létrehozzanak egy elit uralkodó társadalmat, amelyet a többi rabszolgaként tart el. Ez látható most jelenleg a Földön. /Lásd: illuminátusok, szabadkőművesek és egyéb titkos társaságok tagjai./ Csak az emberek többsége még mindig nem ébredt fel, és nem látják a valóságot. 
Az Orion-csoport nem törődik más civilizációkkal, csak a sajátjával. A csoport tagjai olyan fajokból állnak, mint a drákóiak, a reptiliánok (másnéven szauroidok) és a szürkék.
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Kiválasztottak
Share To:

Post A Comment: