Ahogyan természetünk és személyiségünk, úgy a vércsoportunk is különbözhet. Az emberi test négy alap vércsoporttal rendelkezik: A, B, AB, és 0, amely a sejtekben található fehérjékből származik. A kutatók körében az RH negatív vér vitát eredményezett, hogy mutáció, vagy sem. Ha pedig ez mutáció volt, akkor ezen egyes embereknek a körében miért eredményezett extra csigolyát? Miért olyan különlegesek a 0-ás és az RH negatív vércsoportú emberek? Tényleg a földönkívüliektől származunk? / Az RH negatív és a 0-ás vércsoportú emberek földönkívüli vonatkozásai és különlegességei ~ hírek, fényörvény, RH negatív, vércsoportok, világ, érdekességek, UFO, rejtélyek, titkok,

Az RH negatív és a 0-ás vércsoportú emberek földönkívüli vonatkozásai és különlegességei
Ahogyan természetünk és személyiségünk, úgy a vércsoportunk is különbözhet. Az emberi test négy alap vércsoporttal rendelkezik: A, B, AB, és 0, amely a sejtekben található fehérjékből származik. 
A fehérjék besorolását az Alkotó azért tervezte, hogy a szervezet a harcot fel tudja venni a baktériumok és vírusok ellen. A kutatók körében az RH negatív vér vitát eredményezett, hogy mutáció, vagy sem. Ha pedig ez mutáció volt, akkor ezen egyes embereknek a körében miért eredményezett extra csigolyát?
"Ki ismerte fel, hogy a történelem nem a vastag könyvekben található, de leginkább a vérünkben él?" - teszi fel a kérdést Carl Jung.
Állításai szerint az emberi faj a modern DNS szekvenális vizsgálatok azt bizonyították, hogy az emberi faj nem csak az ősi afrikai embereknek a leszármazottja. Az elmélet szerint, ha az emberi faj egyetlen őstől származna, akkor mindenki vérének összeegyeztethetőnek kellene lenni és mindenki, mindenkinek adhatna vért.

A 0-ás vércsoporttal rendelkezők különlegessége

A legutóbb végzett kutatás adatai szerint azonban azok az emberek, akik 0-vércsoporttal rendelkeznek mégis különlegesebbek másoknál. Hogy miért? 

A 0-ás vércsoporttal rendelkezők különlegessége
A történelemben azoknak a meghatározó alakoknak volt ilyen vércsoportja, akik ravasz, “agresszív ragadozóként” éltek. Azok az emberek, akik ma ilyen vércsoporttal rendelkeznek meghatározó szerepet töltenek be a társadalomban a mai napig. A vezetés és az energia, valamint az a tulajdonságuk, hogy egyszerre több dologra képesek koncentrálni különlegessé teszi őket. Ugyanakkor amikor stressz alatt állnak dühössé, hiperaktívvá és impulzívvá válhatnak.

Nagy figyelmet kellene fordítaniuk a táplálkozásra, a testmozgásra, mert az egészségtelen szokások növelik a stressz szintjét, érzékennyé teszik őket különböző betegségekre és nagy kockázat alakulhat ki a pajzsmirigy problémákra vagy az elhízásra. Hosszú élet jellemzi őket, boldog öregkort élnek meg. Bár mindenkinek ajánlott a rendszeres testmozgás, a 0 vércsoportú embereknek különösen, a tudományos eredmények ugyanis azt igazolják, hogy csak így őrizhetik meg egészségük stabilitását. A rendszeres, heti 3-4 alkalommal történő bármilyen testmozgás szakértők ajánlják.

A 0 vércsoportú emberek számára kerülni kell a túlzott pénz hajszolást, mert képesek a pénz csapdájába esni, ami teljesen felőrölheti őket mind lelkileg, mind fizikailag. Nagyon nagy lelkűek másokkal szemben,néha talán túlságosan is, azonban mégis tudják hol a határ, ha a saját vagyonuk van veszélyben.
A legjobb feltöltődés és pihenés számukra egy kettesben eltöltött hétvége vagy nyaralás, ahol a romantika és a relaxálás együtt tölti fel őket energiával.
A gyomorsav szintjük eléggé magas, sokkal nagyobb értékeket mutat, mint más vércsoportúaké, gyakran hajlamosak lehetnek a gyomorfekély kialakulására.
Japánban ez a vércsoport már régóta különleges személyiséget mutat, a legtöbb állás interjún például külön rákérdeznek a vércsoportra. Ez azért van, mert ebben az országban a 0 vércsoportú embereket felelős, elkötelezett, szervezett, koncentrált, lelkiismeretes és praktikus személyiségként tartják számon. Úgy vélik, sokkal jobban tudnak orientálódni, mint mások.
A stressz képes túlzott haragot és mély érzelmeket kiváltani belőlük, ez legtöbbször akkor fordul elő, ha túlságosan fáradtak, depressziósak vagy egyszerűen unatkoznak. A szerencsejátékokban és más dolgokban keresik az izgalmat, a kockázatvállalást és az adrenalint. Kerülniük kellene a koffeint és az alkoholt, mert más emberekkel ellentétben náluk sokkal magasabb káros hatásokat okozhat.

Az RH negatív földönkívüli vonatkozásai

Az emberek jó részét azonban nem hagyják nyugodni az emberiség mintegy 15%-át, azaz nagyjából 1 milliárd főt érintő kérdések: Miért magasabb az intelligencia-hányadosuk és alacsonyabb a testhőmérsékletük? És miért van az Rh negatív vérrel élőknek extra csigolyája? 
Persze a hivatalos vélemény mellett szól a felvetés, mi szerint ha valóban egy közös őstől származunk, miért nem összeegyeztethető mindenki vére?

Egyes elméletek szerint a különös vércsoport nagyjából 35 ezer éve jelent meg. A Földre látogató idegen lényekről a többezer éves sumér eredetmítoszban és az indiai szent iratokban, a védákban is olvashatunk, de még a Bibliában is taláhatunk erre utalásokat. Talán éppen ebben az időszakra eshet az emberi DNS megpiszkálása is.

“Azzal együtt, hogy a földi élet állandóan fejlődik, a felvetést, hogy talán szándékos beavatkozás eredménye, nem szabadna kizárni. Egy statisztikailag erős intelligens szerű „jel” kimutatása a genetikai kódunkban, igazolható következménye lehetne egy ilyen forgatókönyvnek.”– fogalmaznak más a kutatók.

A téma egyik neves kutatója Robert Sepehr egyik könyvében arról ír, hogy a földön 612 főemlős faj és alfaj ismert – melyet a Természetvédelmi Világszövetség is elismer – ám egyiknek sincs RH negatív vércsoportja. 
Sepehr által írt “Fajok amnéziája: Elfeledett történelmünk” című könyv még több információval szolgál a rejtélyes Rh negatív vércsoportról. A könyv nem csak azt sugallja, hogy az emberiség egy hibridizált faj, hanem a szerző arra is utal, hogy magasan fejlett civilizációk léteztek előttünk a Földön, melyeket néhány nagyobb globális katasztrófa pusztított el, ahogy rejtélyes módon számos történelmi utalás is bizonyítja. 
Azt állítja, hogy minden kihalt faj helyére egy másik került néhány kiválasztottal, akik rendelkeztek az elmúlt fajok emlékeivel és szent tudásával. Hiúságunkban azonban azt gondoljuk, hogy felfedeztünk néhány nagy tudományos és technológiai igazságot, de valójában csak most kezdjük újra megismerni az eltűnt civilizációk mély bölcsességét. Sok szempontból olyanok vagyunk, mint egy ébredező faj amnéziával, sóvárgással, hogy visszaszerezzük elfeledett múltunkat. 

A baszkok Spanyolországban és Franciaországban azok, akik a legmagasabb százalékban rendelkeznek Rh negatív vércsoporttal. Körülbelül 30 százalékuk Rh negatív és mintegy 60 százalékuk hordoz egy Rh negatív gént. 

Az író szerint a tudomány képtelen választ adni arra, hogy honnan származik az RH faktor. Mindenesetre megállapítja azt, hogy a Földön lévő szinte minden királyi család rendelkezik RH negatív vércsoporttal, kiváltképpen a brit királyi család. És ugyanez jellemző a földönkívüliek által eltérített emberek nagyrészének vérére is.
Ezek a tények mindenesetre elképesztő kérdéseket vetnek fel az emberiség eredetével és az evolúcióval kapcsolatban!


RH összeférhetetlenség

RH összeférhetetlenség
A vérben található vörösvérsejtek molekulái határozzák meg egy-egy ember vércsoportját. Vérátömlesztésnél szigorúan figyelnie kell az orvosoknak, hogy a véradó és vérkapó azonos vércsoporttal rendelkezzen, különben ha eltérő vércsoportok vére találkozik, reakcióba lép egymással baktériumként, fertőzésként tekint rá és elpusztítják egymás vörösvérsejtjeit. Kivétel ez alól a 0-s vércsoport, hiszen ezzel a vércsoporttal rendelkezők, mindenkinek adhatnak vért.

A másik sorsdöntő élethelyzet a vérátömlesztés mellett, a terhesség. RH pozitivitás esetén nincs probléma. Viszont a terhességnél, ha RH negatív az anya, és a baba (apától örökölt) RH pozitív, akkor már gondok lehetnek. A baba és a mama vére a terhesség alatt ugyan nem keveredik, de a szülésnél, illetve ha a méhlepény bevérzik magzati vér juthat az anyai vérkeringésbe. Ez a bevérzés a terhesség során spontán, vagy valamilyen orvosi beavatkozás során is megtörténhet. Ilyenkor a magzat vére bekerül az anya keringési rendszerébe. Ezt az eseményt pontosan ugyanúgy értékeli a szervezet, mintha hibás vérátömlesztés történt volna. Az anya szervezete ellenanyagot kezd el termelni a magzati vörösvérsejtek ellen, ezzel károsítja a magzatot. Ugyanez a vérkeveredés jön létre szüléskor is. Ezért az első terhesség alatt is fokozottan kell figyelni, nem csak a szülés alatt.

Szerencsére a terhesség alatt is időben lehet észlelni az ellenanyagok termelődését. Az anyai szervezetbe jutott magzati vér mennyiségétől függően, a vérkeveredés korai szakaszában már igen egyszerűen meg lehet előzni az ellenanyag-termelődést. Minden ilyen esetben az RH-negatív nőnek egy RH-ellenanyagot tartalmazó injekciót (AntiD gammaglobulin oltás) kell megkapnia. Érvényes ez a szülés utánra is, nem csak az esetleges orvosi beavatkozásokra, vagy spontán bevérzésekre. Az injekció hatására ugyanis egyszerűen csak közömbösítődnek az anyai vérbe jutott magzati vérsejtek, és az ellenanyag-termelés leáll.

Fontos, hogy ezekben az esetekben 72 órán belül az injekció rendelkezésünkre álljon, mert azt követően a folyamat már visszafordíthatatlan. Az anya immunrendszere hevesen reagál a szervezetébe jutó magzati vérre, és olyan mennyiségű ellenanyag termel, hogy az a babát megbetegítheti.

Vércsoportok kialakulása

Mára egészen pontos módszereket dolgoztak ki, hogy megállapítsák valakinek a vércsoportját, de hiába a rengeteg kutatás, a mai napig nem tudnak megnyugtató választ adni arra, hogy mégis mire jók a vércsoportok. Annyit tudunk, hogy már húszmillió évvel ezelőtt élt őseinkben is voltak vércsoportok, de az is lehet, hogy még régebben alakultak ki, erről nincsenek pontos adatok.

Az 1990-es években felfedezték, hogy a vércsoportokért az AB0 nevű gén felelős. A gén A változata néhány fontos mutációval tér el a B-től. A 0 vércsoportúaknál pedig ez az AB0 gén megakadályozza a megfelelő enzimet, hogy A vagy B antigént termeljen. Megvizsgálták a homo sapiens legközelebbi rokonait is, a főemlősöket. Kiderült, hogy a csimpánzoknál is van A és 0 vércsoport, a gorilláknál csak B létezik. A vércsoportok kialakulása tehát valószínűleg mutációknak köszönhető. De van valami biológiai haszna is? Egyelőre nem tudnak erre választ adni a tudósok.

Vércsoport nélkül

1952-ben Bombayben orvosok találtak néhány beteget, akiket egyik vércsoportba sem lehetett sorolni. Rendkívül ritka jelenség, de ezek az emberek ugyanúgy élnek, mint bárki más, hiába nincs vércsoportjuk.
A legújabb kutatások azonban arra utalnak, talán mégsem teljesen mindegy, ki milyen vércsoporthoz tartozik. Az orvosok a huszadik század közepén kezdték összekapcsolni a betegségeket és a vércsoportokat. Azóta kiderült, hogy az A vércsoportba tartozóknál például magasabb bizonyos rákfajták kialakulása, vagy hajlamosabbak szívbetegségekre. Más vércsoportoknál mások a kockázatok. Az okokra azonban még nem jöttek rá a kutatók, éppen csak pedzegetik az indokokat. Kevin Kain, a Torontói Egyetem kutatója azt vizsgálja például, hogy miért védettebbek a 0-s vércsoportúak a maláriával szemben.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Fordítás: ancient-code.com
napiufo
picibaba.hu
index.hu
blikk.hu
Share To:

Post A Comment: