Letisztázni magadban a szándékodat azt jelenti, hogy pontosan tudod, mire törekszel a szellemi életedben, nem jövőbeli célként, hanem minden egyes pillanatban. Más szóval: mi az, amit a legértékesebbnek tartasz az életedben - nem erkölcsi értelemben, hanem fontosság szempontjából. / Az öt alappillér: Lásd tisztán a szándékod ~ spiritualitás, fényörvény, szándék, öt alappillér, valóság, spirituális tanítások

Az öt alappillér: Lásd tisztán a szándékod
Letisztázni magadban a szándékodat azt jelenti, hogy pontosan tudod, mire törekszel a szellemi életedben, nem jövőbeli célként, hanem minden egyes pillanatban. Más szóval: mi az, amit a legértékesebbnek tartasz az életedben - nem erkölcsi értelemben, hanem fontosság szempontjából. Elmélkedj ezen a kérdésen. Engedd el azt a feltételezést, hogy tudod, mi a legszentebb vágyad, vagy akár, hogy mi a legfontosabb neked.
Áss mélyre magadban, elmélkedj és meditálj azon, hogy mit jelent számodra a szellemi utad - ne engedd, hogy egy kívülálló határozza azt meg. Nézz befelé, míg teljes bizonyossággal rá nem jössz arra, mire vágysz valójában. Nem lehet eléggé hangsúlyozni az első alappillér fontosságát, mert életünk valójában prioritásaink mentén bontakozik ki. Kevesen vannak, kik igazán értékelik szívük mélyén az Igazságot vagy a Valóságot. Talán úgy vélik, hogy értékesnek tartják azt, de cselekedeteik nem ezt igazolják vissza. A legtöbb embernek általában egymásnak ellentmondó  értékrendszereik vannak, amelyek belső és külső konfliktusokban nyilvánulnak meg. Így tehát pusztán azért, mert úgy véled, tudod, mi a legértékesebb számodra, még nem jelenti azt, hogy ez valóban így van. Ha időt szánsz arra, hogy magadba mélyedve elmélkedj és tisztába kerülj azzal, mit tartasz értékesnek és mire vágysz az életedben, az irányod is egységesebb, letisztultabb és biztosabb lesz. Ahogy megértésed és a spirituális érettséged fokozatosan elmélyül, azt fogod észrevenni, hogy némely vágyaid rendületlenül fennmaradnak, míg mások az éppen adott látásmódod szintjének megfelelően alakulnak át. Ha mindig a jelenlegi megértésednek megfelelően újra és újra átgondolod és tisztázod magadban a számodra aktuális témákat, teljes figyelemmel tudsz jelen maradni saját feltárulásod folyamatában.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Adyashanti: A felszabadulás útja
Share To:

Post A Comment: