Mi történik, ha minden igaz, amit eddig hallottunk a földönkívüli lényekkel kapcsolatban? A valódi, - fizikailag létező - bizonyítékokat elemző film..

Az idegenek közöttünk vannak (1999) /dokumentum film/
Mi történik, ha minden igaz, amit eddig hallottunk a földönkívüli lényekkel kapcsolatban? A valódi, - fizikailag létező - bizonyítékokat elemző film a "Communication" (Whitley Strieber besteller könyve) alapján készült. Tudományos elemzések az UFO-król, különös lábnyomokról, és a földöntúli lényekkel találkozott emberek testéből sebészileg eltávolított "implant"-okról, ezekről a meghökkentő legújabb bizonyítékokról. Az "implant"-ok tanulmányozása - mik ezek, hogyan működnek, kiknek mi a végleges célja velük -, ez adhat választ az UFO rejtélyre. 1947 óta rengeteg feltevés született már e tárgyban, most viszont kézzelfoghatóak a legújabb bizonyítékok...Megjegyzés: A filmben szó esik a Szürkékről is, és az elrablásokról. Őket/az ő fajukat a Galaktikus Föderáció már eltávolította ebből a galaxisból. Róluk többet itt olvashatsz: http://www.fenyorveny.hu/2013/10/alaje-tanitasai-kerdesek-valaszok.html

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: