Spirituális lényekként nem születésünkkel kezdtük meg létezésünket. Ezelőtt már sok életet éltünk nem sokkal különbözőbb feltételek mellett, mint a harmadik dimenzióban. Sokszor éltünk és sokszor meghaltunk már. Azok a feltételek, melyek mellett elhagytuk előző életeinket nagyon gyakran magukkal hoztak egyéb lezáratlan ügyeket is.../ Az elmúlt életek lezáratlan ügyei ~ dimenziók, fényörvény, létezés, létezés egysége, spirituális tanítások, spiritualitás, születés, univerzum, életek, előző életek, érzelmi szálak, születési trauma, energiák,

Spirituális lényekként nem születésünkkel kezdtük meg létezésünket. Ezelőtt már sok életet éltünk nem sokkal különbözőbb feltételek mellett, mint a harmadik dimenzióban. Sokszor éltünk és sokszor meghaltunk már. Azok a feltételek, melyek mellett elhagytuk előző életeinket nagyon gyakran magukkal hoztak egyéb lezáratlan ügyeket is: lezáratlan érzelmi reakciókat, lezáratlan kapcsolatokat és beteljesítetlen célokat. Ha erőszakos körülmények közt haltunk meg, a halálunkat kísérő rettegésnek és dühöngésnek nincs esélye, hogy önmagát lezárhassa. Az érzelem egy energiahullám, és ha az életünket egy érzelmi inger állapotában vágják el, a hullám intenzitása megakad lényünkben.
Ha dühösen haltunk meg, az a düh folytatódni fog jövőbeli létezésünkben. És újra, ha egy megoldatlan vitát hagyunk magunk mögött, magunkban fogjuk hordozni a lezáratlan kapcsolat érzetét. Ahogy a születési trauma energiája beleivódik minden idegszálunkba és feloldásáig elfojtva marad, ezek az elmúlt életekből való lezáratlan ügyek ugyanúgy velünk fognak élni.
Végezetül, ha erős célt tűztünk ki egy bizonyos dolog elérésének érdekében és nem tudtuk azt teljesíteni, a szándék energiája továbbra is hatással lesz ránk, amíg a cél be nem teljesül. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Bob Frissell: Pólusváltás
Share To:

Post A Comment: