Az élet egy nagy utazás,egy nagy kaland,tele van buktatókkal, néha magunk se tudjuk hova tartunk, és olyan is van,hogy egész máshová érkezünk,mint ahova indultunk. Mégis ez a folyamatos változás az egyetlen biztos dolog az életben. Meg kell próbálnunk leküzdeni a változástól, instabilitástól való félelmünket. Fontos, hogy próbáljuk a magunk útját járni, a saját életutunkat kövessük,akármilyen az mert csak az hozhat számunkra lelki fejlődést.

Az élet egy nagy utazás,egy nagy kaland,tele van buktatókkal, néha magunk se tudjuk hova tartunk, és olyan is van,hogy egész máshová érkezünk,mint ahova indultunk. Mégis ez a folyamatos változás az egyetlen biztos dolog az életben. Meg kell próbálnunk leküzdeni a változástól, instabilitástól való félelmünket. Fontos, hogy próbáljuk a magunk útját járni, a saját életutunkat kövessük,akármilyen az mert csak az hozhat számunkra lelki fejlődést. Önmagunkat kövessük,önmagunk belső hangját. Ne a tömegeket és ne másik embert.A magunk számára értékeset kövessük.
Ahány ember,annyi az út és a lehetőség,hogy meglássa az összefüggéseket és, hogy megfelelő segítőkre találjon az útján. A segítő sokféle,különböző formát ölthet. Megjelenhet egy másik ember személyében,Hires tanítóéban,mesterében éppúgy,mint alkalmanként az édesanya,barát vagy akár egy idegen ember szájából elhangzó mondatként.
Lehet, hogy "könyvbe bújt",vagy különleges "muzsikaként" árad a világra és arra,aki rátalál.
Azt mondják:"mikor kész a tanítvány,megjelenik a mester."
Az élet a legnagyobb tanítómester. Ezért a mindennapjainkban kapjuk a legtöbb leckét,sokszor idegenektől,néha barátoktól,családtagoktól,törekednünk kell rá,hogy megértsük ezek üzeneteit:
"Az ember előrefelé él és visszafelé érti meg."
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
magikuserintes
Share To:

Post A Comment: