Az angyalainkkal folytatott párbeszéd igen örömteli és teljesen természetes dolog, s az angyalok is éppúgy élvezik ennek minden percét, ahogy mi.

Az angyalainkkal folytatott párbeszéd igen örömteli és teljesen természetes dolog, s az angyalok is éppúgy élvezik ennek minden percét, ahogy mi. Ha így áll a dolog, akkor vajon miért nem teszi állandóan ezt mindenki? Azért, mert az ő frekvenciájukon találkozhatunk csak velük, ez pedig a mienktől teljesen különböző. Mivel nem fizikai testben léteznek, rezgéseik sokkal finomabbak. Hogy beszélgethessünk, hogy kapcsolatba léphessünk velük, ehhez ki kell lépnünk hétköznapi tudatállapotunkból - amelyben folyton munkánkra, kapcsolatainkra, életterünkre, egészségünkre... stb. gondolunk - és Magasabb Elménkkel kell gondolkodnunk Ehhez pedig arra van szükségünk, hogy megtanuljunk elengedni, ezért aztán az Elengedés a kérés folyamatának következő lépése.
Ha gondjainktól, bajainktól, negatív énképünktől megszabadulunk, akkor érezhetjük csak azt a fajta világosságot, elfogulatlanságot és feltétel nélküli szeretetet, amely az angyali birodalmakra annyira jellemző. Egy olyan helyre érkezünk ezáltal, ahol megbocsátunk magunknak és másoknak is. Ez csodálatos érzés!
Az angyalok készen állnak arra, hogy hétköznapi életünkben is segítsenek minket, szó sincs tehát arról, hogy evilági dolgaink lényegtelenek... Ezek a dolgok igenis fontosak Épp ezért segítik azt, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, ez az érzés pedig jelentős tényező az angyalokkal való kapcsolatteremtésben.
Ha le vagyunk eresztve, érdemtelennek vagy bűnösnek érezzük magunkat, vagy olyan érzéseket dédelgetünk, melyek boldogtalanná tesznek, akkor egyáltalán nem tudunk Magasabb Elménkhez emelkedni. Ha együtt akarunk röpdösni az angyalokkal, akkor nincs szükségünk poggyászra. Meg kell szabadulnunk tőlük tehát, hogy repülhessünk. Ez nem jelenti azt, hogy az angyalokkal való kapcsolat-teremtés érdekében szentekké kell válnunk, arról van szó csupán, hogy le kell tennünk azt a mentális és érzelmi poggyászt, amit az idő nagy részében magunkkal cipelünk.
Mivel az elengedés ahhoz is hozzásegít, hogy világosabban lásd mindennapi életedet, úgy találhatod majd, hogy jobban mennek a dolgaid és boldogabb vagy, nem vagy olyan feszült és békében élsz önmagaddal.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Forrás: www.angyalokfenye.hu
Illetve még több segítségért pedig látogass el az Angyalok Fénye FACEBOOK oldalára! Csatlakozz PINTERESTJÉHEZ és INSTAGRAMJÁHOZ is!Az angyalok tudják a választ
Share To:

Post A Comment: