A Brit Nemzeti Levéltár a mai napon nyilvánosságra hozta a tizedik és egyben utolsó részletét azoknak az UFO aktáknak, melyek 4400 oldalnyi UFO...

A Brit Nemzeti Levéltár a mai napon nyilvánosságra hozta a tizedik és egyben utolsó részletét azoknak az UFO aktáknak, melyek 4400 oldalnyi UFO politikai, levelezési és UFO észlelési jelentést tartalmaznak, a Honvédelmi Minisztérium UFO Desk két utolsó évének dokumentumait (2007 végétől 2009 novemberéig).
A fájlok felfedése első alkalommal mutatják meg az UFO Desk bezárásának okát, hogy a megfigyelések társadalmi jelenséggé váltak, és elvezettek az "igazságért" létrejött közzétételi kampányhoz.
Dr. David Clark a "Az UFO Akták" című könyv szerzője azt mondta: "A puzzle utolsó darabjaiból végül minden kiderül, betekintést nyújtva az UFO Desk utolsó napjaiba. Ezek az akták világosan kifejtik, hogy miért döntött úgy a Honvédelmi Minisztérium - 60 év után - , hogy nem kell többé visszatartani a megfigyelésekről készült jelentéseket, még azokat sem, melyeket "hiteles" emberek, rendőrök és pilóták készítettek. Az UFO Desk utolsó aktái most már mind a nyilvánosság elé kerültek. Az emberek otthon is el tudják ezeket olvasni, és le tudják vonni saját következtetésüket arról, hogy ezekben van-e az igazság, vagy az még mindig odakinn van."

A lezárás okai

Az UFO Desk több mint 600 UFO észlelést és beszámolót kapott 2009-ben, összességében jóval többet, mint az előző években. A megfigyelési jelentések megugrásával megnövekedett idő és forrás volt szükség az UFO Desk kezeléséhez, ahogy az akták megjegyzik, "nem szolgálnak védelmi célt".
A dokumentumok azt is mutatják, hogy 2009-ben Bob Ainsworth védelmi miniszter azt mondta, hogy az elmúlt 50 évben "nem volt olyan UFO jelentés a Védelmi Minisztérium felé, mely valaha is feltárt volna olyasmit, amely földönkívüli jelenlétre vagy katonai fenyegetésre utalt volna az Egyesült Királyságban." (DEFE 24/2458/1).

Kiemelt akták
▪ Egy iskolás gyerek levele a HM-hez, kérve az igazságot az UFO-król azután, hogy furcsa fényeket látott (tartalmaz egy idegenről készült rajzot egy UFO-ban). Az UFO Desk válaszul küldött egy zsák RAF (Brit Királyi Légierő) nyalánkságot (DEFE 24/ 2457/1)
▪ Az UFO forróvonalon keresztül érkezett jelentés valakitől, aki "egy idegennel él együtt" Carlisle-ban egy ideje (DEFE 24/2625/1)
▪ Egy férfi jelentése Cardiff-ból, aki azt állította, hogy egy UFO elrabolta a kutyáját, autóját és sátrát, mialatt a barátaival kempingezett (DEFE 24/2623/1)
▪ Katonai rendőr megfigyelése egy körte formájú "áttetsző zöld fényről" a Királyi Légibázison Portsmouth-ban (DEFE 24/2460/1)

Akták 2007 végétől 2009 novemberéig - megjelent 2013 június: 

Korábbi években közzétett akták:
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
ufos.nationalarchives.gov.uk/
nationalarchives.gov.uk/news/850.htm
ujvilagtudat
Share To:

Post A Comment: