Az afta a szájnyálkahártya felszíni sérülését jelenti, többnyire fehéres dudor formájában jelenik meg. Azért alakul ki, mert könnyedén, érzékenyen reagálsz a környezetedre, könnyen átveszed egy helyzet hangulatát, annak rezgéseit, hullámait. Csöndben, csukott szájjal szenvedsz. Annak is lehet a jele, hogy olyan nehézségekkel kell szembenézned, amelyek kezdenek „gyökeret ereszteni", állandósulni. Az afta arra is utalhat, hogy nem vagy képes kifejezni magam, azt mondani, amit gondolsz, vagy reagálni dolgokra, mert nem hiszed, hogy hatalmadban állna, hogy ezt megtedd.

Az afta a szájnyálkahártya felszíni sérülését jelenti, többnyire fehéres dudor formájában jelenik meg. Azért alakul ki, mert könnyedén, érzékenyen reagálsz a környezetedre, könnyen átveszed egy helyzet hangulatát, annak rezgéseit, hullámait. Csöndben, csukott szájjal szenvedsz. Annak is lehet a jele, hogy olyan nehézségekkel kell szembenézned, amelyek kezdenek „gyökeret ereszteni", állandósulni. Az afta arra is utalhat, hogy nem vagy képes kifejezni magad, azt mondani, amit gondolsz, vagy reagálni dolgokra, mert nem hiszed, hogy hatalmadban állna, hogy ezt megtedd. Lehetséges, hogy fiatalabb korodban olyan helyzetbe kerültél, amelyben rosszul érezted magad egy olyan szituációval kapcsolatban, ami a tudomásodra jutott, amelyre nem tudtál reagálni, vagy amelyben nem voltál képes határozottan megnyilvánulni. Ha manapság újraélsz egy hasonló helyzetet, emlékezve erre a szituációra (akár tudatosan, akár tudat alatt), az afták újra megjelennek. A szavaid hiábavalóak, és hiányosak, mert túl ideges vagy. Néma maradsz, anélkül, hogy eszedbe jutna a lázadás. Ha igazságtalanság áldozata vagy, vagy undorodsz valamitől, ha elrejted elégedetlenségedet (a szádba), ha ki szeretnéd „önteni a szívedet", akkor nyitottan és harmóniában önmagaddal megteheted azt. Mindemellett, amikor a szádat beszédre nyitod, hogy kifejezd magadat, az afták fájdalmat okoznak neked. Ha el akarod kerülni, hogy legközelebb még erőteljesebben térjenek vissza, akkor nyíltan, nyugodtan kell mostantól kifejezned magadat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: