A gyakorlat célja, hogy növelje a külső energiák iránti érzékenységünket, amellyel észleljük, ha ezek érintik az auránkat, kölcsönhatásba lépnek vele, vagy behatolnak. A gyakorlathoz szükségünk lesz partnerre. / ~ aura gyakorlatok, aura, spirituális tanítások, fényörvény, spiritualitás, spirituális gyakorlatok, aura érzékenység, külső energiák, energiagyakorlatok, energia érzékenység,

A gyakorlat célja, hogy növelje a külső energiák iránti érzékenységünket, amellyel észleljük, ha ezek érintik az auránkat, kölcsönhatásba lépnek vele, vagy behatolnak. A gyakorlathoz szükségünk lesz partnerre.

1. Néhány perces relaxálás után álljunk egy fal elé, csukott szemmel, háttal a falnak. 
2. Partnerünk álljon a szoba másik végébe.
3. Az ő feladata az, hogy hangtalanul, lépésenként közeledjék hozzánk addig, amíg auraterünkben megérezzük a jelenlétét. Mindig csak egy-egy lépést tegyen, és minden lépés után álljon meg. 
4. Lehunyt szemmel úgy éljen bennünk a szoba, hogy csak a saját lényünk és auránk van jelen benne. Megkönnyítheti a dolgunkat, ha vattát teszünk a fülünkbe, és bekötjük a szemünket. Figyeljük
meg, milyennek érezzük a szobát a gyakorlat megkezdése előtt, és próbáljunk meg mindenféle
változást érzékelni.
5. Milyen távolságból érezzük meg partnerünk jelenlétét? Mit érzünk? Megérezzük-e, ha az egyik oldalról átmegy a másikra? Vonjunk be egy harmadik és egy negyedik személyt is. Könnyebben megérezzük-e az energiáikat, ha közelebb mennek egymáshoz?
6. Ez a gyakorlat nagyon érdekes tapasztalatokat tesz lehetővé, és szórakoztató is. Bátran találjunk ki önálló változatokat is. Jelöljünk ki egy pontot mintegy 2-2,5 méternyire magunk előtt. Amikor becsukjuk a szemünket, koncentráljunk továbbra is a kijelölt pontra. Megérezzük-e, ha partnerünk átlépi ezt a láthatatlan vonalat? Mi érzünk? Mi történik, ha ketten lépik át a vonalat Rájövünk, hogy kiterjedésünk meghaladja fizikai testünket. Érzékenyebbé válik teljes auraterünk, s ezzel együtt vizuális észlelésünket is tágítjuk. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Ted Andrews: Az aura érzékelése
Share To:

Post A Comment: