NEVE JELENTÉSE: "Istennel egységben/Isten EGYsége". TÁRSULT NEVEK: Antaryel MENNYEI FELADATKÖREI: Az EGYség segítése, a megosztottság megszüntetése.

NEVE JELENTÉSE: "Istennel egységben/Isten EGYsége".
TÁRSULT NEVEK: Antaryel
MENNYEI FELADATKÖREI: Az EGYség segítése, a megosztottság megszüntetése.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE: Mikor EGYségben szeretnéd érezni magad az Univerzummal, Istennel és az összes létezővel. Isteni EGYség és Szeretet energiáival árasztja el az érzelmi testet. Antariel arkangyal segít, hogy EGYségbe emeljük lényünket, és visszatérjünk az Isteni szeretet egység állapotába. Meggyógyítja szívünket és az érzelmi testünket, a lelki sebeket és karmikus sérüléseket.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: EGYség, Szeretet.
LEBONTJA: megosztottság  (bőrszín,nem,hitrendszer,egyéb.), elválasztottság, elszakadás.
JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): meleg/gyors/tűz.
SZÁRNYAI: fehér
ILLAT: levendula

Fohász:
Kérlek Antariel arkangyal segíts érezni az isteni EGYséget, gyógyítsd meg szívemet, lelkemet. Bontsd le a megosztottság/elválasztottság érzését belőlem. Szeretnék újra EGYségben lenni Istennel, az Univerzummal, a világmindenséggel.
(Az írást csak az eredeti forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!) 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Forrás: www.angyalokfenye.hu
Illetve még több segítségért pedig látogass el az Angyalok Fénye FACEBOOK oldalára! Csatlakozz PINTERESTJÉHEZ és INSTAGRAMJÁHOZ is!
Share To:

Post A Comment: