Ugyebár a logikus feltételezés az lenne, ha több pénzt akarsz, ahhoz többet kell gondolnod a pénz meglétére, mint annak hiányára. Ez így is van! Viszont, sok esetben - főleg, ha nehéz anyagi körülmények között vagy - igencsak nehéz feladat ezt megtenni. / Aktiváld magadban a bőség érzését! ~ spiritualitás, Abraham-Hicks, Abraham tanításai, fényörvény, hírek, bőség,

Aktiváld magadban a bőség érzését!
Ugyebár a logikus feltételezés az lenne, ha több pénzt akarsz, ahhoz többet kell gondolnod a pénz meglétére, mint annak hiányára. Ez így is van!
Viszont, sok esetben - főleg, ha nehéz anyagi körülmények között vagy - igencsak nehéz feladat ezt megtenni. 
Szeretnénk egy egyszerűbb utat és megoldást kínálni. 
A pénz bizonyos rezgések, érzések megjelenési formája. Ez pedig a bőség, a szabadság, a választás öröme, a korlátlanság érzése.
Találj bármi indokot arra, hogy tartósan aktiváld magadban ezeket az érzéseket, és a pénz is megindul feléd!
Ne a pénzre gondolj, a pénzt hagyd ki az egyenletből! Helyette menj ki például egy erdőbe és nézd meg milyen sok különböző falevelet találsz egyetlen fán; vagy a fűszálak sokaságát figyeld; esetleg tiszta éjszakákon feledkezz bele a csillagok végtelen tengerébe; vedd sorba milyen sok barátod van stb.
Bármit használhatsz ürügyként, ami aktiválja benned a bőség érzését!
Ezt az érzést begyakorolva – még mielőtt észbe kapnál, a pénz várt és váratlan forrásokból kezd majd áramolni feléd. A bőség domináns érzésével élve, mindig lesz annyi pénzed amennyi a vágyaid megvalósításához szükséges.
Abraham-Hicks
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!joportal.hu
Share To:

Post A Comment: