Thoth szerint a Földön öt teljesen különböző szint vagy életminőség létezik, amelyeken minden emberi lénynek végig kell haladnia. Amikor elérkezünk az ötödik szinthez, egy átalakuláson megyünk keresztül, amely az ismert élet minden lehetőségét felülmúlja. Ez volna a normális fejlődési minta. / A tudat harmonikus és diszharmonikus szintjei / Tudatszintek és magasságok ~ Drunvalo, Drunvalo Melchizedek, fényörvény, hírek, pólusváltás, rejtélyek, rejtélyek és titkok, spirituális tanítások, spiritualitás, titkok,

A szanszkrit irodalomban találhatunk utalásokat arra vonatkozóan, hogy hogyan ébredünk az elektromos energiák tudatára, amint a precesszióban az A-val jelzett oválisának időszakához közelítünk (lásd lenti ábra). Megtanulunk repülni, s meglepő dolgokra leszünk képesek. A világ rendkívül bizonytalanná válik, s egy nap leforgása alatt megszabadulunk elavult világnézeteinktől, és hatalmas tudatváltozáson megyünk keresztül. Ám amint egyre közelebb kerülünk az átalakuláshoz, tudatunk sajátos szintjéből következően hajlunk arra, hogy mindent romba döntsünk, amit csak megérintünk.

Lényünk természetes jellemvonása ez. Semmi rosszat nem teszünk; egyszerűen ilyenek vagyunk. Jól tesszük, amit teszünk. Mindent megsemmisítünk, mindent diszharmóniába taszítunk.
Thoth szerint a Földön öt teljesen különböző szint vagy életminőség létezik, amelyeken minden emberi lénynek végig kell haladnia. Amikor elérkezünk az ötödik szinthez, egy átalakuláson megyünk keresztül, amely az ismert élet minden lehetőségét felülmúlja. Ez volna a normális fejlődési minta. Ezen tudatszintek mindegyike sok olyan aspektussal bír, amely teljesen különbözik a többiekétől. Először is, különböző kromoszómaszámok társulnak az egyes fejlődési fokozatokhoz. Az emberi tudatosság első szintjéhez 42 + 2 kromoszóma tartozik; a másodikhoz 44 + 2; a harmadikhoz , 46 + 2; a negyedikhez 48 + 2; az ötödikhez pedig 50 + 2. Minden szintet meghatározott testmagasság jellemez. (Ez alighanem viccesen hangzik azok számára, akik még nem hallottak erről.)
Az első, 42 + 2 kromoszómát tartalmazó lépcsőfokot a megközelítőleg 1,2—1,8 m közötti testmagasság jellemzi. Ausztrália őslakói valamint Afrika és Dél-Amerika bizonyos törzsei ebbe a kategóriába tartoznak.
A 44 + 2 kromoszómával rendelkező második szint az, amelyet mi mondhatunk magunkénak. Magasságunk 1,5-2,1 m között van, egy kevéssel magasabbak vagyunk, mint az előző csoport. A 46 + 2 kromoszómát tartalmazó szint megszakítja a Valóságot azáltal amit talán egységnek vagy Krisztus-tudatnak nevezhetünk. E kategóriához körülbelül 3-4,8 m közötti testmagasság járul.
A negyedik szintet 9-10 m közötti magasság jellemzi.
A legutolsó lépcsőfokban, a tökéletes ember eléri az 15-18 m közötti magasságot és 52 kromoszómával rendelkezik. Úgy vélem, a kártyapaklik 52 lapja az emberi lehetőségek csúcspontjára, az 52 kromoszómára utal.
A tudatszintek között léteznek különféle állapotok, mint például a Down-kór. A Down-kór akkor alakul ki, amikor valaki tökéletlenül valósítja meg a második szintről a harmadikra való átlépést. Az adott személy feltehetőleg nem a pontos instrukcióknak megfelelően járt el, s rendszerint a bal agyfélteke tanulást irányító kromoszómái sérülnek. A Down-kórban szenvedő egyén 45 + 2 kromoszómával rendelkezik - a következő lépcsőfok egyik kromoszómáját megszerezte, a másik azonban hiányzik. Az emocionális oldal teljesen rendben van nála. A Down-kóros gyermek csupa szeretet, de nincs tisztában vele, hogyan kell a harmadik szintre való átlépést megvalósítani. Ennélfogva még mindig a tanulás folyamatában van.
A második és a negyedik tudatszint diszharmonikus jellegű, az első, a harmadik és az ötödik szint harmonikus. A szakrális geometrián keresztül érthetővé válik majd mindez. Amikor az emberi tudatot a geometria szemszögéből vizsgáljuk, láthatjuk, hogy a diszharmonikus szintek kibillentek az egyensúlyból. És ez az, amiben most vagyunk - kibillent egyensúlyi helyzetben. Ám a diszharmonikus lépcsőfokok is abszolút szükségesek. Az első fokról nem juthatunk a harmadikra anélkül, hogy át ne haladnánk a második, teljesen diszharmonikus tudatszinten. A káosz vajon nem szül-e változást?
Ha a tudat a második vagy negyedik fokozatra jut, bizton tudja, hogy csupán egy rövid ideig kell ebben az állapotban tartózkodnia. E szinteket úgy használjuk, mint a gázlóköveket a folyó közepén, rájuk lépünk, majd elrugaszkodunk róluk, amint át tudunk lépni a túlpartra. Nem ragadunk rajtuk, mert ha így tennénk, alighanem a vízben kötnénk ki. Ha itt ragadnánk a Földön akár még egy kicsivel tovább, elpusztítanánk bolygónkat pusztán azáltal, hogy létezünk. Ennek ellenére, szent és szükséges lépcsőfokot képviselünk az evolúció folyamatában. Egy másik világba vezető híd vagyunk. Megvalósítjuk a híd szerepét pusztán azáltal, hogy e hihetetlen időkben egyáltalán életben vagyunk. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titkai

Share To:

Post A Comment: