Valójában csak egyetlen erő mozgatja a világot, és ez a Szeretet. A Szeretet köt össze mindent és mindenkit. A félelem semmi más, csupán a Szeretet...

Valójában csak egyetlen erő mozgatja a világot, és ez a Szeretet. A Szeretet köt össze mindent és mindenkit. A félelem semmi más, csupán a Szeretet hiánya és ebből következik minden negatívnak ítélt dolog: a gyűlölet, a bosszú, a betegség, a szegénység, az ellenségeskedés. A félelemnek nincs forrása, nem kapcsolódik semmihez; csak egy árnyék, amivel eltakarjuk a örök Fényt, a Szeretetet. Egy szobába érve nem keresed a 'sötétségkapcsolót', mert a sötétségnek nincs bölcsője. Csak a Szeretet létezik, vagy annak hiánya. Amikor az emberek a gonoszra, vagy negatív erőkre hivatkoznak azok egyike sem létező dolog; mindössze illúziók, a Szeretet és a Fény hiánya. Megfigyelted már magadon? Amikor igazán elkezdesz Szeretni valakit, fokozatosan eltűnik a félelem - amikor kinyitod a szíved a Szeretet áramlik rajta keresztül. Amikor viszont valamilyen hiányállapotra irányítod a figyelmed, azon nyomban a félelem kezd erősödni benned. A félelem és a Szeretet két teljesen eltérő rezgésszintű állapot, egyszerre nem lehetnek jelen. Vagy félsz, vagy Szeretsz! ... és itt súgunk egy kicsit: tudd, hogy valójában Szeretetből állsz Te is, a Szeretet a természetes állapotod. Minden ami ennél kevesebb érzés, az jelzés arra, hogy abban a pillanatban nem éled Isteni Énedet.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Abraham-Hicks
Share To:

Post A Comment: