A spiritualitás az Igazság, a Fény és az Üdvösség egyetemessége. A spiritualitás az ember tudatos vágyódása Isten után. A spiritualitás egy állandó alkalom, hogy felismerjük és bebizonyítsuk, hogy mindannyian olyan nagyszerűek lehetünk, mint Isten. Isten Gyönyör. A Gyönyör a lélek lélegzete. / A spiritualitás az Igazság, a Fény és az Üdvösség ~ spiritualitás, spirituális tanítások, Isten, fényörvény, tudatosság, lélek, Sri Chinmoy,


A spiritualitás az Igazság, a Fény és az Üdvösség egyetemessége. A spiritualitás az ember tudatos vágyódása Isten után. A spiritualitás egy állandó alkalom, hogy felismerjük és bebizonyítsuk, hogy mindannyian olyan nagyszerűek lehetünk, mint Isten.
Isten Gyönyör. A Gyönyör a lélek lélegzete. Isten nem akarja a szomorúság arcát látni. Isten a végtelent adja nekünk abban a pillanatban, amint készek vagyunk Neki ajánlani lelkünk akár egyetlen gyönyör-fellobbanását.

Szomorú ez a világ. Mi vagyunk felelősek ezért. Az önérdek és önmagunk fontosságának az érzése a felelős ezért teljes mértékben. Az egyéni tudatnak ki kell terjednie. Az embernek inspirációra van szüksége. Az embernek cselekvésre van szüksége. A spiritualitásnak emberre van szüksége. A spiritualitásnak tökéletes beteljesedésre van szüksége. A spiritualitásnak megvan a belső szeme, mely az élet minden területét a belső bizonyossággal köti össze. Az ember spirituális gondolataival megteremtheti és megszüntetheti külső körülményeit. Isten egyedül azok számára élő Valóság, akik gondolataikban és cselekedeteikben hordozzák Őt.
A spiritualitásnak van egy titkos kulcsa az Isteniség Kapujának megnyitásához. Ez a kulcs a meditáció. A meditáció leegyszerűsíti külső életünket, és energiával tölti fel belső életünket. A meditáció természetes és spontán életet nyújt. Ez az élet annyira természetessé és spontánná válik, hogy lélegezni sem tudunk isteniségünk tudata nélkül. A meditáció egy isteni ajándék. A meditáció a közvetlen út, mivel ahhoz az Egyhez vezeti a törekvőt, akitől származik. A meditáció azt mondja nekünk, hogy emberi életünk titkos és szent, és megerősíti isteni származásunkat. A meditáció egy új szemet ad, hogy lássuk Istent, új fület, hogy halljuk Isten Hangját, és egy új szívet, hogy érezzük Isten Jelenlétét.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Sri Chinmoy
Share To:

Post A Comment: