Számolni kell azzal, hogy egyik napról a másikra nem lehet lecserélni a régi sémákat, nem könnyű azoktól megszabadulni. Néha úgy tűnik, hogy a dolgok gyorsan megváltoznak, ha sikerült felismerned az üzenet lényegét. Máskor viszont a régi sémák makacsul tartják magukat és egymás után érnek a kellemetlen következmények, noha a jobbik utat régóta ismered már.

Számolni kell azzal, hogy egyik napról a másikra nem lehet lecserélni a régi sémákat, nem könnyű azoktól megszabadulni. Néha úgy tűnik, hogy a dolgok gyorsan megváltoznak, ha sikerült felismerned az üzenet lényegét. Máskor viszont a régi sémák makacsul tartják magukat és egymás után érnek a kellemetlen következmények, noha a jobbik utat régóta ismered már. Az embernek időre van szüksége ahhoz, hogy szokásait megváltoztassa, hagyni kell hát a régi lemezt, hadd forogjon még.    
Ha úgy érzed, hogy fejlődésed túl lassú, kérd az univerzumot, hogy segítsen. Erősen bízzál abban, hogy ez rövidesen meg is történik. A változás nem úgy következik be, hogy te magad idézed elő. Összegezd, hogy mi az, ami nem halad rendesen. Ha elkészültél, akkor megkérheted magasabb rendű önmagadat, hogy szabadítson meg a régi sémáktól, s helyettük újakat mutasson számodra. Ne feledd: a pirkadat előtt a legsötétebb az éjszaka. A változás gyakran olyankor következik be, amikor már lemondtál róla. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Shakti Gawain
Share To:

Post A Comment: