Drunvalo Melchizedek vezetékneve olyan lények speciális osztályát jelöli, akik szert tettek arra a képességre, hogy szabadon utazhassanak a 144 különböző világon és az „oktávot” alkotó valóság dimenzióin keresztül - az univerzum hozzánk tartozó régiójában. Sikerült átfogniuk az összes szintet. Ismerik a teljes skálát. Az összes különböző perspektíva, a tudatosság összes különböző módja elérhető számukra.

Drunvalo Melchizedek vezetékneve olyan lények speciális osztályát jelöli, akik szert tettek arra a képességre, hogy szabadon utazhassanak a 144 különböző világon és az „oktávot” alkotó valóság dimenzióin keresztül - az univerzum hozzánk tartozó régiójában. Sikerült átfogniuk az összes szintet. Ismerik a teljes skálát. Az összes különböző perspektíva, a tudatosság összes különböző módja elérhető számukra. Tetszés szerint a különféle rezgő szintre is rá tudnak hangolódni. Mikor valaki Melchizedekké válik, meg kell hoznia egy döntést. A világegyetem e részét elhagyhatják együtt és beléphetnek a tizenharmadik dimenzióba - egy dimenzióba, mely az oktávon kívül létezik. Ez egy teljesen új világ, ahol minden más. Ezzel ellentétben, mikor az oktávon belül haladunk a valóság egyik dimenziójából a másikba, tehát az univerzum ugyanazon részében maradunk - mondjuk, mikor a harmadikból a negyedik dimenzióba kerülünk -, akkor a dolgok sok szempontból megváltoznak, de lesz egy alapkapcsolat, mely összeköti a különböző szinteket. Minden magasabb szint szélesebb nézetét fogja nyújtani az alatta lévőkről. De mikor elhagyjuk az oktávot, semmi sem lesz többé ugyanaz. Teljesen új térbe lépünk. Ezzel a létezés egy teljesen új szakasza indul el, az evolúció abszolút új fázisába lépünk. De a Melchizedekek nem feltétlenül hagyják el az oktávot. A másik lehetőség, hogy maradnak ebben az oktávban és az itt felbukkanó problémák megoldóiként fognak szolgálni - olyan gondokat, amik a teljes életre vagy a különböző szintek közötti kapcsolatokra kihatnak, de akár olyan zűröket is rendeznek, melyek az univerzum e része és a teljes univerzum között merülnek fel. Az a Melchizedek, aki ezt választja, kicsit olyan, mint a Buddha által elnevezett „bodhiszattva” - olyan lény, aki lemondott a nirvána lehetőségéről, hogy Buddhává válhasson azért, hogy segíthessen más érző lényeknek. Drunvalo hosszú idővel ezelőtt hozta meg ezt a döntést. Jelenleg a világunk szolgálatában áll, meghitt kapcsolatban áll a bolygónkkal, hogy az evolúció következő állomására harmonikusan érkezhessen.
Küldetésének teljesítéséhez Drunvalónak egy hétköznapi ember testébe kellett bújnia és úgy kell élnie közöttünk, hogy ne tűnjön fel mágikus vagy természetfeletti lénye. Valóban mindennapi személynek kell lennie annak érdekében, hogy a legsikeresebben kommunikálhasson annyi emberrel, amennyivel csak lehetséges. Ha alkalma adódik részt venni egy tanfolyamán, esetleg megnézi filmjeit vagy meghallgatja beszédét, biztos vagyok benne, egyáltalán nem fog feltűnni semmi különleges benne. Tulajdonképpen egyszerre mindennapi ember és Melchizedek. Ez azért van, mert Drunvalo olyan valaki, amit „lélekcserének” hívunk. A lélekcsere folyamán egy magasabb dimenziós valóságból származó lény jó szándékú szövetséget köt egy hétköznapi emberrel, hogy emberi testet és személyiséget ölthessen feladatának elvégzéséhez. Drunvalonak 1972. áprilisában történt a „lélekcseréje”. A személy, akinek most testét viseli, beleegyezett a halálába, cserébe a felgyorsult és fokozott spirituális evolúciójáért.
Drunvalo elmondása szerint, mikor először lépett vendéglátója testébe, továbbra is emlékezett aktuális identitására és addigi életére. De nem sokkal később az emlékek elhalványultak, bár meditációval és egyéb eszközökkel képes elérni a magasabb dimenziószinteket, de mára nagyjából olyan, mint bármelyik más emberi lény. Igazság szerint azonban egy magasabb dimenziószintű lény emberi tapasztalattal - és erről tudomása is van. A lényeg pedig, amit mindezzel szeretnék kifejezni, hogy mi mindannyian spirituális lények vagyunk - magasabb dimenziószintű lények - emberi tapasztalattal - a harmadik dimenzió tapasztalataival - de nagyon különleges okai vannak, hogy a bolygó történelmének részei vagyunk - akik elfeledték ezt az alapigazságot.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


F: Bob Frissell

Share To:

Post A Comment: