Halljátok szavaim, minden ember egyenlőnek lett teremtve. Eljön majd az idő, amikor az egész bolygótok tudni fogja ezt. A Fény és Szeretet az alapja a Teremtő igaz megértésének. Ezt, barátaim, csak akkor találjátok meg, ha őszinte erőfeszítéseket tesztek érte.... / A Galaktikus Föderáció üzenete az emberiségnek - az 1950-es évekből ~ galaktikus föderáció,Egység, exopolitika, fényörvény, GF, Isten, spiritualitás, szeretet, tudat, üzenetek, Jézus, Teremtő, megértés,

A következő üzenetet/üzeneteket csillagtestvéreinktől egy magánszemély kapta még az 1950-es években, aki mit sem tudott a próféciákról, sem az alkímiáról. Mindentől függetlenül azt mondta, hogy lesz egy katasztrófa, ami visszahelyezi a Naprendszerünket az egyensúlyi állapotba...

Az üzenet:

Halljátok szavaim, minden ember egyenlőnek lett teremtve. Eljön majd az idő, amikor az egész bolygótok tudni fogja ezt.  A Fény és Szeretet az alapja a Teremtő igaz megértésének. Ezt, barátaim, csak akkor találjátok meg, ha őszinte erőfeszítéseket tesztek érte. Mi, a Konföderációból segíteni kívánunk nektek. Kezdésként az elsődleges követelmény a keresés. 
A Szeretet és Megértés később jön. 

A Galaktikus Föderáció üzenete az emberiségnek - az 1950-es évekből
A ti embereitek szeretik a gazdagságot és a hatalmat.Mennyivel jobb lenne, ha szeretnétek egymást. A vagyon és a hatalom rabszolgává tesz és így nem fogod felismerni, hogy ki vagy valójában. A Teremtő örökké szereti, vezeti és védelmezi azokat, akik elfogadják őt. Ez oly nagyon egyszerű, földi emberek. A férfi, akit Jézusnak hívtak, nagyon egyszerűen elmondta ezt. Szeressétek egymást.
Ennyire egyszerű. Szeressétek a Teremtőt. Szeressétek egymást. Tömegével kellene ezt tennetek. Ez alapjában változtatná meg a létezésetek. 
Ha az embereitek meg akarnak menekülni a közelgő kataklizmától, ezt kell tenniük. A Teremtő újra egyensúlyba hozza a Naprendszert. Ki kell vennünk a részünket ebből. A megértés új hajnala jön el a bolygótokra. Az embernek fel kell készülnie erre az új megértésre, hogy alkalmazza az új koncepciókat és elgondolásokat. A földi emberek hosszú ideig időztek hamis illúzióik alatt. Eljött az idő, hogy új és nagyobb pompában lépjetek elő. Földi emberek, tanuljátok meg a Teremtő kívánságait. Éljetek úgy, ahogy arra szántak benneteket. Békében, harmóniában, tökéletességben. Amikor ezt megteszitek, a teremtés teljes szépsége feltárul előttetek.
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: