A Vonzás törvénye és a csoda szilárd egységet alkot. Tekintetbe véve, hogy a csoda egy bizonyos esemény megvalósulását is jelenti, a Vonzás Törvénye a mi gondolataink és érzéseink alapján működik, vagyis az Univerzum úgy rendeződik át körülöttünk, hogy részesei lehessünk az általunk megteremtett élménynek.A Vonzás Törvénye a Te életedben is működni fog, ha betartanod a lépések sorrendjét.

A Vonzás törvénye és a csoda szilárd egységet alkot. Tekintetbe véve, hogy a csoda egy bizonyos esemény megvalósulását is jelenti, a Vonzás Törvénye a mi gondolataink és érzéseink alapján működik, vagyis az Univerzum úgy rendeződik át körülöttünk, hogy részesei lehessünk az általunk megteremtett élménynek. Joe Vitale a Vonzásfaktor című könyv szerzője határozottan állítja – mivel a páciensei életét követve bizonyítottnak látja –, hogy a legvadabb álmaink is valóra válhat. A Vonzás Törvénye a Te életedben is működni fog, ha betartanod a lépések sorrendjét.

1. Szabadulj meg a negatív gondolatoktól és összpontosíts a vágyaidra!

Ne az életed negatív eseményeire koncentrálj. Hagyj fel a pletykálkodással, ne adj tovább minden negatív kicsengésű sztorit. Ne mondj rosszat másokról, mert ezek a negatív cselekedetek elvonják az energiáidat. Ha pozitív szavakkal programozod a vágyaidat, megvalósulnak. De a Vonzás Törvénye nemcsak segíthet, hanem ellened is fordulhat, amennyiben a negatívumokon rágódsz. A siránkozással, aggódással csak még több negatívumot vonzol az életedbe.

2. Merj nagyot álmodni!

Mindannyiunkban munkálnak önkorlátozó hiedelmek azzal kapcsolatban, hogy mi mindenre vagyunk képesek, és hajlamosak vagyunk olyan célt kitűzni magunk elé, amit erőfeszítések nélkül el lehet érni. Ha olyan célt keresel, amiről még nem tudod, hogyan éred el, mozgásba lendíted a Vonzás Törvényét, és nem félsz olyasmit álmodni, ami igazán méltó hozzád.

3. Láss tisztán!

Ahhoz, hogy előrelépj, minden ellentörekvést száműznöd kell magadból. Meg kell értened, hogyan hatnak rád bizonyos helyzetek. Figyelj a reakcióidra. Vizsgáld meg az érzelmeidet. Amíg nem kerülnek felszínre, nem tudod elérni a célodat.

4. Tégy úgy, mintha már…

Képzeld el és éld át teljes szívedből a várható eseményt. Fontos, hogy ez a vizualizáció nem egyenlő a szokványos álmodozással. Ez olyan vizualizáció, amelyben minden érzékszerved részt vesz. Ha új otthonra vágysz, térj ki a legapróbb részletekre is. Társíts olyan erős érzelmeket a képhez, hogy szinte a lényed részévé váljon.

5. Engedd el!

Ne ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez, pontosabban a dolgok meghatározott kimeneteléhez, azzal csökkented a megvalósulási lehetőségek számát. A célhoz többféle út is vezethet. A cél a fontos!
A fenti öt lépéssel minden álmodat valóra válthatod. S ha mégis kudarcot vallasz??? Akkor gondold végig, hogy biztos, hogy mindent tisztáztál magadban? Jól megfogalmaztad a célodat? Hogyan várhatnád el, hogy megvalósuljanak az álmaid, ha azt sem tudod, mik azok?
Persze, azt sem árt tudnod, hogy akkor sem dől össze a világ, ha olykor kudarcot vallasz. Viszont akkor aligha teljesülnek vágyaid, ha folyamatosan félsz a kudarctól. Nem a kudarc az ellenség, hanem a félelem!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!astronet.hu
Share To:

Post A Comment: