Spirituális tanítások: A titok nyitja a folyamatosan emlékeztetés: először hagyj fel annak kimondásával, amit nem szeretnél; másodszor vedd észre és vizsgáld meg a kifejezés mögött rejlő gondolatokat; és végül gondolataidat váltsd szándékká, azzá, amelyet szeretnél megvalósítani.

Energiád pazarlása arra, amit nem akarsz.
Amint rajtakapod magad, hogy olyan gondolatok foglalkoztatnak – legyen az akármilyen jelentéktelen -, amelyeket nem szeretnél életedbe vonzani, emlékeztesd magad: ha ennek alapján fogsz cselekedni, az megvalósul. Ott helyben állítsd le és tedd föl magadnak a kérdést: „Mit akarok valójában?”
A titok nyitja a folyamatosan emlékeztetés: először hagyj fel annak kimondásával, amit nem szeretnél; másodszor vedd észre és vizsgáld meg a kifejezés mögött rejlő gondolatokat; és végül gondolataidat váltsd szándékká, azzá, amelyet szeretnél megvalósítani. Ez utóbbit akkor is tedd meg, ha még nem tudod, hogyan fogod kivitelezni a szándékodat, vagy miként jutsz el a magasabb, gyorsabb, univerzális erőkhöz – így azok kezedbe adják a megoldás kulcsát.

Energiaküldés a meglévő dolgok irányába
Ha arra fordítasz energiát, amid van, azzal csak még több hasonló dolgot fogsz látni és megtapasztalni az életedben, mert jelenlegi gondolataid alapján cselekszel. A változás szempontjából ez az egyik legnehezebb energiaterület, mivel valószínűleg körbe vagy véve olyan emberekkel, akik folyamatosan panaszkodnak és siránkoznak saját életükkel kapcsolatban.
Amikor nem táplálod energiával azokat a dolgokat, amelyekben nem hiszel, akkor az egyik legnagyobb előny annak felfedezése, hogy a világegyetem végtelenje milyen bőséggel szolgál számodra. Az igazi bőség annak tiszta tudata, hogy mindent megkapsz, amire szükséged van. 

Energiád elküldése ahhoz, amit megszoktál
Ha gondolataid mindig akörül forognak, amit megszoktál – legyen az akár olyasmi, amit sohasem szerettél - , akkor e gondolatok alapján fogsz cselekedni és minden marad a régiben, bármennyire is utálod a kialakult helyzetet.
Első lépésként növeld meg rezgésszámodat, és hagyd el a rendszeren használt, lassabb és alacsonyabb tartományban lévő materiális energiákat. Ne mondd többet azt, hogy „mindig is így csináltam”!

Energiád elküldése azoknak, akik szeretnének tőled valamit
Sosincs hiány olyan emberekből, akik tudatják veled, hogy szerintünk miként kellene gondolkodnod, érezned és viselkedned. Tegyük fel, hogy te mélyen megveted ezeket az embereket emiatt, hogy állandóan emlékeztetnek a veled kapcsolatos saját elvárásaikra. Ha magadévá tetted a mostani tanulságokat, akkor bizonyára magadtól is rájössz, hogy bármennyire is utálod hallgatni mások veled kapcsolatos elvárásait, mégis ezek szerint fogsz cselekedni, és életedben az fog történni, amit ők akarnak. Ha energiával táplálod „jóakaróidat”, akkor az fog történni, amit ők akarnak
A fentiek ellenszere természetesen most is spirituális jellegű. Meg kell tanulnod növelni energiád rezgésszámát, és eljutni az alacsony tartományban elhelyezkedő haragtól, keserűségtől és megvetéstől a magasabb tartományban lévő kedvességig, szeretetig, megbocsátásig. Abban a pillanatban, hogy nem az alacsony tartományú energiáddal válaszolsz, problémáid illúziói is szertefoszlanak.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

/Dr. Wayen W. Dyer/

Share To:

Post A Comment: